Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri la Primărie pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350

Social (Categoria articolului)

75.000 lei pentru activități cultural-educative și 75.000 lei pentru activități sportive. Deci în total 150.000 lei - aceasta este suma alocată de la bugetul local pentru finanțarea, pe bază de proiecte, a unor acțiuni organizate de fundațiile și asociațiile neguvernamentale din Câmpina.

Anunțul privind acordarea de finanțare nerambursabilă în conformitate cu Legea 350/2005 a fost deja publicat pe site-ul Primăriei Câmpina, iar data limită pentru depunerea proiectelor pentru care se dorește obținerea finanțării este 16 mai 2016, ora 16.00. Evaluarea și selecția proiectelor se vor face de către o comisie special constituită, în perioada 19-31 mai.

Trebuie precizat faptul că, în conformitate cu Regulamentul privind acordarea finanțărilor nerambursabile, aprobat anul trecut de Consiliul Local Câmpina, la domeniul sport vor fi alocați bani doar pentru activitățile sportive de masă, adică acțiuni destinate unui public larg. Cluburile sportive private, unde se practică sportul de performanță, nu mai primesc bani de la bugetul local.

3679 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Madalin Focsa 14.04.2016 10:49 Foarte interesant ! Anuntul Primariei face referire la Programul anual al finanţărilor nerambursabile de la bugetul propriu pentru activităţi nonprofit pentru domeniile: cultură, sport, educatie - pentru anul 2016 in condiţiile prevăzute de Legea nr. 350/2005, in suma de 150.000 lei. Deci este vorba de 3 domenii diferite, pentru care exista aceasta suma de 150 mii. Nu ar fi fost asadar firesc ca fiecare dintre cele 3 domenii sa primeasca 50.000 ? De unde pana unde - si mai ales cine a luat decizia - sa se acorde mai mult sportului (75.000), in detrimentul culturii si educatiei, ce raman fiecare cu un buget de doar 37.500, datorita acestei gaselnite de 'activitati cultural-educative'?

Social

482 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2457 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local). 

Alte stiri recente

2698 vizualizari
18 ian. 2021 08:15

Averile și interesele noilor aleși locali din Câmpina

După aproape trei luni de la depunerea jurământului de către noii aleși locali din Câmpina, pe site-ul Primăriei au fost publicate declarațiile de avere și de interese ale celor 19 consilieri locali și ale primarului nou ales, Alin Moldoveanu. Având în vedere că doar doi consilieri locali din precedentul mandat se regăsesc în actuala formulă a administrației câmpinene, am considerat important pentru câmpineni să știe care sunt averile și interesele noilor aleși locali la încpeut de mandat.

2450 vizualizari
18 ian. 2021 06:49

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron din municipiul Câmpina, județul Prahova. Pot fi persoane cu sau fără atestat de agent, în cel de-al doilea caz calificarea urmând să se facă în cadrul firmei noastre.