Probleme cu iluminatul la Parcul Durbac. Recepția finală a fost amânată cu o săptămână

Actualitate (Categoria articolului)

O comisie formată din reprezentanți ai Primăriei Câmpina, ai firmei executante, proiectantului și dirigintelui de șantier a mers astăzi la Parcul Durbac din Cartierul Câmpinița pentru recepția finală a investiției. Recepția finală a unei lucrări se realizează atunci când se termină perioada de garanție, iar în cazul Parcului Durbac această perioadă a fost de doi ani.

Parcul Durbac este situat în cartierul Câmpinița, lângă fostele ateliere ale Școlii Gimnaziale "Al.I. Cuza". Parcul a fost amenajat în anul 2016, lucrările fiind executate de firma Cartagris Limited SRL Câmpina. Întreaga investiție a costat 480.838 lei fără TVA, iar perioada de garanție, stabilită prin contract, a fost de doi ani. Astăzi trebuia să se realizeze recepția finală a lucrării. Comisia de recepție a inspectat parcul și a constatat că totul este în regulă cu excepția iluminatului. "Am constatat că multe lămpi nu ard, multe neoane aflate în interiorul stâlpilor nu sunt funcționale, motiv pentru care i-am dat termen de o săptămână firmei executante să remedieze aceste disfuncționalități, iar apoi ne întâlnim din nou pentru a semna recepția finală a lucrării", ne-a declarat viceprimarul Adrian Pițigoi. (video) După semnarea procesului verbal de recepție, beneficiarul lucrării, adică Primăria Câmpina, se va ocupa tot ce înseamnă buna administrare a parcului, inclusiv de rezolvarea unor probleme tehnice care ar putea apărea aici.

3657 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 18.07.2018 18:17 Stau in zona si va pot spune ca nu am vazut niciodata seara sau noaptea sa functioneze toate luminile din acest parc. Chiar glumeam pe aceasta tema cu prietenii mei. Nu cred ca vor functiona nici dupa ultima receptie.

Actualitate

1771 vizualizari
11 dec. 2018 20:57

Lucrările de reabilitare a Străzii Bobâlna din Câmpina vor fi sistate vineri (14 decembrie 2018) și reluate la primăvară

Reabilitarea Străzii Bobâlna a început în prima săptămână din noiembrie, cu trotuarele de pe partea dreaptă, pe sensul de mers spre societatea Neptun. S-a lucrat cam două săptămâni, apoi s-a luat o pauză de... alte două săptămâni, pentru ca apoi muncitorii să revină la treabă pentru câteva zile. Vineri, 14 decembrie, va fi emis ordinul de sistare a lucrărilor pe perioada rece, iar activitatea se va relua anul viitor, probabil în primăvară, când timpul o va permite.

1963 vizualizari
11 dec. 2018 18:33

Școlile gimnaziale, grădinițele și mai multe instituții publice din Câmpina primesc pomi de Crăciun din partea Primăriei

Primăria Câmpina a achiziționat 25 de pomi pentru Crăciun, 24 dintre ei cu o înălțime de aproximativ doi metri, iar unul ceva mai înalt, de pestre trei metri, care va fi amplasat și împodobit în holul mare de la intrarea în Casa cu Grifoni. 

Alte stiri recente

1706 vizualizari
11 dec. 2018 20:59

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 11 decembrie 2018

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

1645 vizualizari
11 dec. 2018 19:30

O nouă campanie de donare de sânge la Școala de Poliție Câmpina

1 comentarii

O nouă campanie de donare de sânge, intitulată "Un gram de sânge, o șansă la viață", are loc la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina. Este a treia campanie din acest an și se desfășoară pe parcursul a două zile (marți și miercuri), în parteneriat, bineînțeles, cu Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Prahova.