CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Probleme cu iluminatul la Parcul Durbac. Recepția finală a fost amânată cu o săptămână

- Actualitate -

Probleme cu iluminatul la Parcul Durbac. Recepția finală a fost amânată cu o săptămână

O comisie formată din reprezentanți ai Primăriei Câmpina, ai firmei executante, proiectantului și dirigintelui de șantier a mers astăzi la Parcul Durbac din Cartierul Câmpinița pentru recepția finală a investiției. Recepția finală a unei lucrări se realizează atunci când se termină perioada de garanție, iar în cazul Parcului Durbac această perioadă a fost de doi ani.

Parcul Durbac este situat în cartierul Câmpinița, lângă fostele ateliere ale Școlii Gimnaziale "Al.I. Cuza". Parcul a fost amenajat în anul 2016, lucrările fiind executate de firma Cartagris Limited SRL Câmpina. Întreaga investiție a costat 480.838 lei fără TVA, iar perioada de garanție, stabilită prin contract, a fost de doi ani. Astăzi trebuia să se realizeze recepția finală a lucrării. Comisia de recepție a inspectat parcul și a constatat că totul este în regulă cu excepția iluminatului. "Am constatat că multe lămpi nu ard, multe neoane aflate în interiorul stâlpilor nu sunt funcționale, motiv pentru care i-am dat termen de o săptămână firmei executante să remedieze aceste disfuncționalități, iar apoi ne întâlnim din nou pentru a semna recepția finală a lucrării", ne-a declarat viceprimarul Adrian Pițigoi. (video) După semnarea procesului verbal de recepție, beneficiarul lucrării, adică Primăria Câmpina, se va ocupa tot ce înseamnă buna administrare a parcului, inclusiv de rezolvarea unor probleme tehnice care ar putea apărea aici.


17 Jul 2018 20:45 4718 vizualizari


Comentarii


  • 18.07.2018 18:17 Alex Stau in zona si va pot spune ca nu am vazut niciodata seara sau noaptea sa functioneze toate luminile din acest parc. Chiar glumeam pe aceasta tema cu prietenii mei. Nu cred ca vor functiona nici dupa ultima receptie.
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
105 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de apă în localitățile unde stocruile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste lcoalități se numără și comuna Poiana Câmpina, cu satul Bobolia.

citeste mai mult
182 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
970 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1753 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV