Probleme cu iluminatul la Parcul Durbac. Recepția finală a fost amânată cu o săptămână

Actualitate (Categoria articolului)

O comisie formată din reprezentanți ai Primăriei Câmpina, ai firmei executante, proiectantului și dirigintelui de șantier a mers astăzi la Parcul Durbac din Cartierul Câmpinița pentru recepția finală a investiției. Recepția finală a unei lucrări se realizează atunci când se termină perioada de garanție, iar în cazul Parcului Durbac această perioadă a fost de doi ani.

Parcul Durbac este situat în cartierul Câmpinița, lângă fostele ateliere ale Școlii Gimnaziale "Al.I. Cuza". Parcul a fost amenajat în anul 2016, lucrările fiind executate de firma Cartagris Limited SRL Câmpina. Întreaga investiție a costat 480.838 lei fără TVA, iar perioada de garanție, stabilită prin contract, a fost de doi ani. Astăzi trebuia să se realizeze recepția finală a lucrării. Comisia de recepție a inspectat parcul și a constatat că totul este în regulă cu excepția iluminatului. "Am constatat că multe lămpi nu ard, multe neoane aflate în interiorul stâlpilor nu sunt funcționale, motiv pentru care i-am dat termen de o săptămână firmei executante să remedieze aceste disfuncționalități, iar apoi ne întâlnim din nou pentru a semna recepția finală a lucrării", ne-a declarat viceprimarul Adrian Pițigoi. (video) După semnarea procesului verbal de recepție, beneficiarul lucrării, adică Primăria Câmpina, se va ocupa tot ce înseamnă buna administrare a parcului, inclusiv de rezolvarea unor probleme tehnice care ar putea apărea aici.

4612 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 18.07.2018 18:17 Stau in zona si va pot spune ca nu am vazut niciodata seara sau noaptea sa functioneze toate luminile din acest parc. Chiar glumeam pe aceasta tema cu prietenii mei. Nu cred ca vor functiona nici dupa ultima receptie.

Actualitate

609 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

820 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari depistați de polițiștii câmpineni, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Alte stiri recente

556 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

544 vizualizari
23 sept. 2023 14:03

Handbal feminin, juniori III. CSO Mizil - CS Câmpina 19-35

După o primă etapă în care nu au mai jucat, adversarele, echipa Academia Junior Ploiești, restrăgându-se din campionat, handbalistele de la CS Câmpina au debutat în campionatul național de Juniori III, feminin, cu un meci în deplasare, în fața formației CSO Mizil.