CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor. Parada mașinilor de epocă pe Bulevardul Culturii

- Eveniment -

Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor. Parada mașinilor de epocă pe Bulevardul Culturii

Într-un cadru natural unic conferit de splendidul Bulevard al Culturii, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor a continuat vineri, 29 septembrie, cu prima zi a paradei mașinilor de epocă.

În lumina soarelui de după-amiază și printre frunzele copacilor de pe Bulevard, mașinile de epocă parcă erau și mai bine puse în valoare. Zeci de oameni, rând pe rând, au venit să vadă mașini din ultimul secol. Curioși, dar și cu ochii unora care apreciază acest gen de automobile, oameni de toate vârstele au parcurs distanța dintre Casa Căsătoriilor și Cotul Donului (intersecția cu Strada Podului și Strada Plevnei).
Peste 50 de mașini, care mai de care mai sofisticate, au fost aliniate de-a lungul Bulevardului, în cea mai mare paradă a acestui gen de automobile care a fost vreodată la Câmpina. Cele mai multe priviri le-au atras mașinile americane - Buick, Cadillac, Lincoln, Chrysler, unele de dimensiuni apreciabile, dar și mașinile decapotabile sau cele mai vechi - un Dodge Victory din anul 1928 sau un Chevrolet Cabriolet din anul 1929, care aminteau de filmele cu Stan și Bran. Erau și mașini românești - un ARO din anul 1969 și o Dacia 1300 din anul 1970, fiind așteptată să sosească și o Dacia 1310 din anul 1984, care a fost folosită de Miliție.
Sâmbătă, 30 septembrie, automobilele vor fi expuse pe Bulevardul Carol I, în zona cuprinsă între Hotelul Muntenia și Casa Cărții. La ora 11.00 se va da startul concursului de automobile retro pe mai multe trasee din localitate, după care între orele 13.30 și 16.00, câmpinenii și nu numai le vor putea admira din nou în zona centrală, de asemenea, între Casa Cărții și Hotelul Muntenia.
Parada mașinilor de epocă este înscrisă în calendarul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, care se desfășoară în perioada 1 septembrie - 1 octombrie 2023 și care este realizat exclusiv din sponsorizări.
CâmpinaTV.ro este partener media al Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023.


29 Sep 2023 19:34 3381 vizualizari


Comentarii


  • 01.10.2023 09:29 diss Cea mai tare, minciună cred eu, este aia cu ”cheltuieli numai din sponsorizări”!!! Păi să vedem și noi lista sponsorilor cu sumele donate...apropo cine o fi plătit ”darul” de aproape 10.000 de euro la nunta,a se citi recitalul, lui Alin de la 1/2 din formația Talisman? Administrația, cea mai slabă ever, ne aburește exact cum a făcut și cu echipa de fotbal care spuneau edilii că se va autofinanța iar acum toacă lunar banii cămpinenilor .Cum spuneam: circ ieftin, pe banii contribualilor, niciun proiect major demarat/ finalizat, multe scandaluri în CL, consilieri foarte slab pregătiți, șușanele, poze, flori și festivaluri ...și uite așa au trecut / pierdut deja 3 ani.Problema este că situația din Cămpina este generalizată în peste 80% dintre localitățile României.Dar cănd vezi ce adunătură de politruci au ajuns/ au fost votați, să conducă țara nu te mai poți mira că România este, și va mai fi mult timp, cea mai săracă și coruptă țară din UE. Peștele de la cap se împute, nu-i așa?
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1625 vizualizari 20 May 2024 12:58 Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Casa Tineretului. Cele șapte perechi participante, alături de trainerii lor, au pregătit un spectacol minunat, inițiat și organizat de Denisa Bunghez (elevă în clasa a XI-a), împreună cu reprezentanți ai Consiliului Școlar al Elevilor: Adela Popa, Ștefania Mihalache, Aida Ardeleanu, Daria Grigore și Antonio Ion.

citeste mai mult
1782 vizualizari 19 May 2024 10:24 Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Cel mai nou, dar - din păcate - și cel mai puțin mediatizat muzeu din Câmpina este Muzeul Schițelor lui Nicolae Grigorescu. Acesta se află la etajul Casei Căsătoriilor, pe Bulevardul Culturii, una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
1257 vizualizari 19 May 2024 09:38 1.500 persoane au vizitat Castelul ”Iulia Hasdeu” de ”Noaptea muzeelor”

1.500 persoane au vizitat Castelul ”Iulia Hasdeu” de ”Noaptea muzeelor”

Sâmbătă, 18 mai, pe întregul continent european a fost ”Noaptea muzeelor”. Cel mai vizitat obiectiv din Câmpina inclus în acest program a fost, fără îndoială, ca întotdeauna, Castelul ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
2835 vizualizari 13 May 2024 21:43 Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

UPDATE - La puțin timp după apariția articolului, am fost anunțați că și Expoziția schițelor lui Nicolae Grigorescu, de la Casa Căsătoriilor, va fi deschisă pe 18 mai, între orele 18.00 și 22.00. 

Sâmbătă, 18 mai 2024, are loc evenimentul ”Noaptea muzeelor”, unul care a prins foarte bine la publicul din România, care are ocazia să viziteze gratuit o serie întreagă de muzee, seara, la ore târzii, când totul are o altă aură.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV