Marcel Vișoiu și Sebastian Strechioiu, de la Lido Câmpina, pe podiumul etapei naționale la motocros, categoria veterani

Sport (Categoria articolului)

Pe traseul de la Ciolpani a avut loc week-end-ul trecut etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, care s-a desfășurat concomitent cu Campionatul European pentru clasele 65 și 85cmc și cu prima etapă a Campionatului Balcanic. În același timp, a fost și un prilej de sărbătorire a 20 de ani de la înfințarea acestui circuit de la Ciolpani.

La startul întrecerilor s-au aliniat nu mai puțin de 148 sportivi, printre care și mai mulți componenți ai clubului Lido Câmpina, club fondat și condus de fostul mare campion Cătălin Duță, la diferite categorii. Rezultatele obținute de aceștia au fost următoarele:
Marcel Vișoiu - locul 2 la Campionatul Național, locul 5 la Campionatul Balcanic, categoria veterani;
Sebastian Strechioiu - locul 3 la Campionatul Național, locul 6 la Campionatul Balcanic, categoria veterani.
De asemenea, la categoria amatori au mai concurat Bogdan Diaconu și Mihai Alexandru, iar Alin Pandele, la categoria MX2 junior, a fost nevoit să abandoneze, după ce a fost acroșat de un sportiv din Bulgaria și în urma impactului i s-a strâmbat pinionul din spate al motocicletei.
Oricum, se cuvin adresate felicitări tuturor sportivilor câmpineni prezenți la acest concurs.

3186 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4336 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6287 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

127 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

1033 vizualizari
23 sept. 2021 07:45

9.756 candidați la școlile de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, la sesiunea de admitere septembrie-octombrie-noiembrie 2021

S-au încheiat înscrierile pentru sesiunea de admitere septembrie-octombrie la unitățile postliceale de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru cele 1.292 locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina s-au înscris 8.232 candidați, iar pentru cele 300 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca s-au înscris 1.524 candidați. În total, 9.756 candidați la această admitere de toamnă.