Marcel Vișoiu și Sebastian Strechioiu, de la Lido Câmpina, pe podiumul etapei naționale la motocros, categoria veterani

Sport (Categoria articolului)

Pe traseul de la Ciolpani a avut loc week-end-ul trecut etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, care s-a desfășurat concomitent cu Campionatul European pentru clasele 65 și 85cmc și cu prima etapă a Campionatului Balcanic. În același timp, a fost și un prilej de sărbătorire a 20 de ani de la înfințarea acestui circuit de la Ciolpani.

La startul întrecerilor s-au aliniat nu mai puțin de 148 sportivi, printre care și mai mulți componenți ai clubului Lido Câmpina, club fondat și condus de fostul mare campion Cătălin Duță, la diferite categorii. Rezultatele obținute de aceștia au fost următoarele:
Marcel Vișoiu - locul 2 la Campionatul Național, locul 5 la Campionatul Balcanic, categoria veterani;
Sebastian Strechioiu - locul 3 la Campionatul Național, locul 6 la Campionatul Balcanic, categoria veterani.
De asemenea, la categoria amatori au mai concurat Bogdan Diaconu și Mihai Alexandru, iar Alin Pandele, la categoria MX2 junior, a fost nevoit să abandoneze, după ce a fost acroșat de un sportiv din Bulgaria și în urma impactului i s-a strâmbat pinionul din spate al motocicletei.
Oricum, se cuvin adresate felicitări tuturor sportivilor câmpineni prezenți la acest concurs.

4078 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

436 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1379 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

363 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1278 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.