Marcel Vișoiu și Sebastian Strechioiu, de la Lido Câmpina, pe podiumul etapei naționale la motocros, categoria veterani

Sport (Categoria articolului)

Pe traseul de la Ciolpani a avut loc week-end-ul trecut etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, care s-a desfășurat concomitent cu Campionatul European pentru clasele 65 și 85cmc și cu prima etapă a Campionatului Balcanic. În același timp, a fost și un prilej de sărbătorire a 20 de ani de la înfințarea acestui circuit de la Ciolpani.

La startul întrecerilor s-au aliniat nu mai puțin de 148 sportivi, printre care și mai mulți componenți ai clubului Lido Câmpina, club fondat și condus de fostul mare campion Cătălin Duță, la diferite categorii. Rezultatele obținute de aceștia au fost următoarele:
Marcel Vișoiu - locul 2 la Campionatul Național, locul 5 la Campionatul Balcanic, categoria veterani;
Sebastian Strechioiu - locul 3 la Campionatul Național, locul 6 la Campionatul Balcanic, categoria veterani.
De asemenea, la categoria amatori au mai concurat Bogdan Diaconu și Mihai Alexandru, iar Alin Pandele, la categoria MX2 junior, a fost nevoit să abandoneze, după ce a fost acroșat de un sportiv din Bulgaria și în urma impactului i s-a strâmbat pinionul din spate al motocicletei.
Oricum, se cuvin adresate felicitări tuturor sportivilor câmpineni prezenți la acest concurs.

3666 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1930 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2748 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

Alte stiri recente

344 vizualizari
29 iun. 2022 11:10

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează ECONOMIST / CONTABIL

Societate comercială cu sediul în Câmpina (telefon 0244.375.277; fax 0244.373.077) angajează economist / contabil.

235 vizualizari
29 iun. 2022 09:08

Un modul de prim-ajutor a fost amplasat în centrul Câmpinei, în pasajul de la ceas, funcțional în perioadele caniculare

Având în vedere temperaturile ridicate anunțate pentru aceste zile și la Câmpina și având în vedere faptul că pentru întreaga lună iulie s-au anunțat fenomene extreme (caniculă, alternând cu vijelii și ploi torențiale), Primăria municipiului a instalat în Pasajul de la Ceas un modul de prim-ajutor. Trecătorii se pot opri aici pentru a se răcori și odihni puțin, pentru a bea apă sau pentru a cere ajutor în cazul în care nu se simt bine.