CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Poiana Câmpina renunță la organizarea Zilei Comunei pentru a investi banii în infrastructura afectată de inundații

- Actualitate -

Primăria Poiana Câmpina renunță la organizarea Zilei Comunei pentru a investi banii în infrastructura afectată de inundații

La propunerea primarului Alin Moldoveanu, Consiliul Local al comunei Poiana Câmpina a aprobat în această seară, în unanimitate, în cadrul unei rectificări bugetare, ca banii alocați pentru spectacolul din 15 august să fie folosiți pentru lucrări la infrastructura afectată de inundații și viituri. Astfel, se renunță la organizarea Zilei Comunei, banii fiind direcționați spre alt capitol bugetar. 

Suma alocată inițial spectacolului și destinată acum lucrărilor este de 50.000 lei. "Am luat această decizie pentru că în toate satele comunei sunt probleme mari din cauza ploilor torențiale, iar în unele locuri viiturile au făcut ravagii. Sigur, acești bani nu vor fi suficienți pentru remedierea tuturor problemelor la infrastructura localității. Era normal să avem și Ziua Localității, dar prioritare sunt alte probleme și sper ca locuitorii să înțeleagă asta. Avem mare nevoie de fiecare bănuț pentru a repara drumurile afectate și șanțurile distruse. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă nu am fi reușit să asfaltăm, în mandatul trecut și parțial, în acest mandat, drumurile dificile, cele în pantă, precum Răgmanul, Măgurii, Podul Lupii, Podul Boboliei și altele situate în zone înalte. Cred că nu am mai fi avut drumuri întregi în momentul de față. Sper ca Dumnezeu să ne ferească de asemenea calamități, deși, din păcate, se anunță în continuare cod galben de ploi, cod portocaliu de viituri", a declarat primarul Alin Moldoveanu. (video)
Astăzi, la Poiana Câmpina a venit o comisie pentru situații de urgență, formată din reprezentanți ai Prefecturii și ISU, comisie care a mers pe teren pentru a evalua situația. Cea mai gravă problemă este în satul Bobolia, în zona Vale, unde un drum este aproape distrus de o viitură formată pe pârâul Tisa. (foto
"Voi transmite o nouă adresă și către Consiliul Județean Prahova, pentru că drumul județean spre Breaza s-a degradat foarte tare. Am vorbit și dimineață la telefon la Consiliul Județean și mi s-a spus că, din păcate, la licitația organizată la începutul lunii iulie pentru reabilitarea acestui drum nu s-a prezentat nimeni și urmează pe 4 sau 7 august o nouă deschidere de oferte și se speră ca la finalul lunii august să înceapă reparațiile la acest drum județean", a mai afirmat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu. (video)

Citiți și 30 iulie 2018, o zi pe care locuitorii din Poiana Câmpina n-o vor uita prea ușor


31 Jul 2018 18:20 18685 vizualizari


Comentarii


217 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
275 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1222 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1768 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV