La Ministerul Transporturilor a fost semnat contractul pentru montarea separatoarelor de sens pe drumurile naționale

Actualitate (Categoria articolului)

În sfârșit, vin și vești bune în privința măsurilor de siguranță în circulația rutieră pe drumurile naționale. Reprezentanții CNADNR au semnat ieri, la Ministerul Transporturilor, contractul pentru achiziția și montarea de parapete rigide prefabricate de tip New Jersey pe drumurile naționale. Pe DN1 vor fi montate aceste separatoare de sens pe 37 de km, cu precădere între Ploiești și Comarnic.

"Având în vedere că am insistat de foarte multe ori la ministrul Dan Costescu în legătură cu necesitatea introducerii separatoarelor de sens în special pe DN1, ca măsură de prevenție, m-a contactat și mi-a dat vestea cea bună în privința semnării contractului. Sunt 37 de km de separatoare pe DN1, dar s-ar putea ajunge chiar la 40 km și asta pentru că 3 km de separatoare ar putea fi relocate din zona Sângeoz, unde sunt mai multe localități urbane la distanțe scurte. Pe DN1 nu va fi o bandă continuă de separatoare de sens. Ministrul Costescu mi-a explicat că vor fi montate separatoare în așa numitele puncte negre, adică acele zone unde factorii de risc în producerea de accidente sunt foarte mari", ne-a declarat senatorul George Severin.
Vom reveni cu detalii despre contractul semnat la Ministerul Transporturilor.

6350 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2149 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

340 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

120 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

487 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: