CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

S-a scumpit biletul la maxi-taxi pe traseul Gară - Centru - Bănești

- Actualitate -

S-a scumpit biletul la maxi-taxi pe traseul Gară - Centru - Bănești De la 1 ianuarie 2016, prețul unei călătorii de la Gară la Câmpina și Bănești nu mai este 2,5 lei, ci 3 lei. Asta, în condițiile în care carburanții s-au ieftinit, iar TVA s-a redus. Scumpirea a fost anunțată călătorilor prin intermediul unor afișe postate în interiorul microbuzelor aparținând firmei Eliro.

Majorarea prețului la biletul de călătorie este oarecum surprinzătoare în condițiile în care, în luna decembrie a anului trecut, benzina și motorina s-au ieftinit, iar de la 1 ianuarie 2016 a scăzut TVA de la 24% la 20%. În plus, creșterea salariului minim pe economie, unul dintre motivele invocate de Eliro la scumpirea biletelor, va intra în vigoare abia din luna mai a acestui an.


03 Jan 2016 11:19 8343 vizualizari



Comentarii






  • 04.01.2016 23:14 Pantera Neagra Hei stimabililor, mersul pe jos face piciorul frumos, ia incercati si varianta asta si lasati-i pe astia sa dea faliment, daca merita, ca asa ar fi in lumea libera, nu?
  • 04.01.2016 11:09 Catinca Mihai In primul rand suntem mai scumpi decat alte orase :Bucuresti,Ploiesti,Brasov.In schimb primim ,,respect" daca ne revoltam:sar asociatii si patronii ca tva,ca abureli.MI-AR FI RUSINE SA DESCHID GURA SA FIU IN LOCUL DV SI SA ZBIER CA FAC FOAMEA CAND COLO AM BUZUNARUL PLINDe fapt soferii Eliro numara bani(in trafic)...ma rezum la atat.E cea mai jenanta firma din Campina.Nu ma intereseaza patronii,ei au caramida.Si detin monompolul.Angajatii,elevii de voie de nevoie apeleaza la voi
  • 04.01.2016 07:01 dricu cricu Vă mai aduceți aminte când s-a stabilit în consiliul local punctajul pentru licitație? Când PNL-ul condus de Tiseanu a defectat? Era de așteptat ca Eliro să facă ce vrea cu tariful. Să dea madam Papuc explicații acum. Așa se întâmplă când lucrurile importante sunt tratate cu superficialitate.
  • 03.01.2016 22:30 Paul Va plangeti de o scumpire de 50 bani?Cititi aici sa vedeti cum se scumpeste un bilet! http://maramedia.ro/maramure-unii-transportatori-au-scumpit-biletele-pe-ruta-sighet-baia-mare/video
  • 03.01.2016 18:15 ALEXANDRU Eliro este cea mai proasta companie de transport!Scumpesc biletele dar tot cu jegurile alea de maxi taxi circula!
  • 03.01.2016 17:13 Madalin Avem ce meritam, daca ramanem in continuare o turma care inghite orice si nu-si cunoaste drepturile si interesul. E revoltator cum de ani de zile, generatii dupa generatii de calatori care merg la gara au parte de conditii de transport de toata jena, dar tac, accepta si nu fac nimic pt a schimba ceva, pt a-si imbunatati in fond viata, pt a trai civilizat. Dar in curand, bulgarele schimbarii va porni. Mentalitatile s-au mai schimbat, nu vom fi la nesfarsit niste blanzi boi de jug, care tac si indura. Va trebui sa se infiripeze si la Campina o societate civila puternica :)
  • 03.01.2016 17:08 Un cetatean Bai dar nu sunteti indeajuns de ...? Pe voi chiar nu va controleaza nici o autoritate competenta? Voi chiar faceti doar ce vreti,comisioanele se duc unde trebuie,dar cine va eliberat licentele nu are nimic de adaugat,no ???
  • 03.01.2016 16:35 maria Nu este normal sa se scumpeasca biletul pana la gara la 3 lei.Mi se pare foarte mult atata timp cat tva-ul a scazut,carburantii s-au ieftenit iar salariile noastre au ramas la fel.Sa faca verificari autoritatile competente ca nu e normal sa-i lase sa-si bata joc de noi in asemenea mod.Primaria nu ia atitudine sau are cunostinta?
2498 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1366 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4972 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1126 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV