CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Comunicat de presă. Demararea proiectului „Construire centru de colectare deșeuri prin aport voluntar în Municipiul Câmpina”

- Anunțuri -

Comunicat de presă. Demararea proiectului „Construire centru de colectare deșeuri prin aport voluntar în Municipiul Câmpina”

UAT Municipiul Câmpina demarează proiectul cu titlul „Construire centru de colectare deșeuri prin aport voluntar în Municipiul Câmpina”, finanțat  prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C3 - Managementul deșeurilor, Investiția I1. Dezvoltarea, modernizarea și completarea sistemelor de management integrat al deșeurilor municipale la nivel de județ sau la nivel de orașe / comune, Subinvestiția I1.a. - Înființarea de centre de colectare prin aport voluntar.

Numele beneficiarului: UAT Municipiul Câmpina, Bd. Culturii, nr. 18, CIF 2843272.
Titlu proiect: ”Construire centru de colectare deșeuri prin aport voluntar în Municipiul Câmpina”
Program: Apel de proiecte gestionat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale
Obiectivul proiectului: Îmbunătățirea implementării colectării separate, controlului și monitorizării parametrilor de calitate a mediului prin „Construire centru de colectare deșeuri prin aport voluntar în Municipiul Câmpina”
Obiectivul general al proiectului: Accelerarea procesului de extindere și modernizare a sistemelor de gestionare a deșeurilor în România cu accent pe colectarea separată, măsuri de prevenție, reducere, reutilizare și valorificare în vederea conformării cu directivele aplicabile și tranziției la economia circulară.
Obiective specifice: Dezvoltarea unui management al deșeurilor eficient, prin suplimentarea capacităților de colectare separată, pregătire pentru reutilizare și valorificare a deșeurilor în vederea continuării procesului de conformare cu prevederile directivelor specifice și a tranziției la economia circulară.
Impactul proiectului: Accelerarea procesului de extindere și modernizare a sistemelor de gestionare a deșeurilor în România, cu accent pe colectarea separată, măsuri de prevenție, reducere, reutilizare și valorificare în vederea conformării cu directivele aplicabile și tranziției la economie circulară.
Valoarea totală a proiectului: 3.830.914,00 lei, echivalentul a 778.720,20 euro, la care se adauga TVA aferent cheltuielilor eligibile in valoare de 727.873,66 lei.
Data începerii și finalizării proiectului: 14.02.2023-30.09.2024
Codul proiectului: C3I1A0122000094
Date de contact: UAT Municipiul Câmpina, Bd. Culturii, nr. 18, CIF 2843272, județ Prahova.

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”


11 Oct 2023 08:20 1067 vizualizari


Comentarii


176 vizualizari 19 Jul 2024 11:32 HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 iulie 2024

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 iulie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
480 vizualizari 12 Jul 2024 10:46 HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 12 iulie 2024

HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 12 iulie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023, emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
732 vizualizari 10 Jul 2024 15:53 FORJA NEPTUN angajează mai multe categorii de personal

FORJA NEPTUN angajează mai multe categorii de personal

Societatea FORJA NEPTUN angajează mai multe categorii de personal: termist tratamentist, inginer SSM, forjor lăcătuș mecanic, strungar și muncitori necalificați în vederea calificării la locul de muncă.

citeste mai mult
796 vizualizari 05 Jul 2024 11:29 HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 5 iulie 2024

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 5 iulie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și auyoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisăd e Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV