La Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza” din Câmpina a avut loc a doua ediție a Târgului de Bunătăți de Toamnă

Social (Categoria articolului)

Este al doilea an consecutiv în care la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina are loc Târgul de Bunătăți de Toamnă, un eveniment deosebit, cu caracter umanitar, în care ”banii strânși sunt direcționați pentru a aduce bucurie unor copii în preajma sărbătorilor de Crăciun”, după cum ne-a precizat profesorul Ana State, unul dintre coordonatorii acestui proiect.

Ajutați de părinți, dar și de cadrele didactice, toți copiii au adus diverse bunătăți pentru a le vinde - de la prăjituri și fructe la diverse aranjamente. Au fost și o serie de  momente artistice, susținute de copii, astfel că totul s-a transformat dintr-un Târg de Bunătăți într-o sărbătoare a bucuriei, cu atât mai mult cu cât a existat și această componentă umanitară a evenimentului.
Așadar, putem spune că prinde contur o tradiție frumoasă la Școala Cuza, dincolo de produsele în sine oferite, mult mai important fiind spiritul pe care acești copii îl capătă, dorința de a ajuta și de a fi de folos printr-un gest mic pentru o cauză mare.

1814 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

239 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1347 vizualizari
27 nov. 2023 18:57

Un altfel de antrenament pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

1 comentarii

Zilele trecute, atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au avut parte de o surpriză din partea coordonatorului lor, antrenorul Mihaela Marin, care le-a propus... un altfel de antrenament.

Alte stiri recente

1131 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

1149 vizualizari
29 nov. 2023 15:34

Vineri, 1 Decembrie, un segment din Bulevardul Carol I va fi închis circulației rutiere

Primăria municipiului Câmpina a anunțat închiderea unui tronson din Bulevardul Carol I, cel cuprins între intersecțiile cu străzile Frații Golești și Henri Coandă.