CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza” din Câmpina a avut loc a doua ediție a Târgului de Bunătăți de Toamnă

- Social -

La Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza” din Câmpina a avut loc a doua ediție a Târgului de Bunătăți de Toamnă

Este al doilea an consecutiv în care la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina are loc Târgul de Bunătăți de Toamnă, un eveniment deosebit, cu caracter umanitar, în care ”banii strânși sunt direcționați pentru a aduce bucurie unor copii în preajma sărbătorilor de Crăciun”, după cum ne-a precizat profesorul Ana State, unul dintre coordonatorii acestui proiect.

Ajutați de părinți, dar și de cadrele didactice, toți copiii au adus diverse bunătăți pentru a le vinde - de la prăjituri și fructe la diverse aranjamente. Au fost și o serie de  momente artistice, susținute de copii, astfel că totul s-a transformat dintr-un Târg de Bunătăți într-o sărbătoare a bucuriei, cu atât mai mult cu cât a existat și această componentă umanitară a evenimentului.
Așadar, putem spune că prinde contur o tradiție frumoasă la Școala Cuza, dincolo de produsele în sine oferite, mult mai important fiind spiritul pe care acești copii îl capătă, dorința de a ajuta și de a fi de folos printr-un gest mic pentru o cauză mare.


08 Nov 2023 18:29 2402 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
368 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
274 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
1529 vizualizari 09 Jul 2024 12:44 Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Anul școlar 2023-2024 a însemnat pentru trei școli din județul Prahova o inovare prin colaborare. Astfel, aproximativ 60 elevi prahoveni și circa 300 elevi la nivel european au desfășurat diverse activități integrate curricular, având Luna ca și context de învățare.

citeste mai mult
1002 vizualizari 05 Jul 2024 16:09 Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

De altfel, ”Împreună pentru o vacanță în siguranță!” este sloganul sub care Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a desfășurat mai multe acțiuni la Câmpina și Brebu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV