CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” din Câmpina a fost sărbătorită Ziua Internațională a Familiei

- Social -

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” din Câmpina a fost sărbătorită Ziua Internațională a Familiei

15 Mai este Ziua Internațională a Familiei și a fost sărbătorită pe măsură în cadrul Grădiniței ”Iulia Hasdeu” Câmpina, prin proiectul educațional “Meseria de părinte se învață în fiecare zi”. Este a treia ediție a acestui proiect, aflat în calendarul activităților educative județene.

În cursul zilei de luni, 15 mai, a avut loc concursul “Eu și familia mea”, cu participarea directă a copiilor preșcolari. Concursul a avut două secțiuni (pictură și desen), prilej cu care 50 de preșcolari talentați au venit la grădinița din Câmpina, împreună cu educatoarele și cu părinții, și, timp de 30 de minute au realizat cele mai frumoase desene sau picturi. Au participat copii de la Grădinița “Iulia Hasdeu” Câmpina, Grădinița nr. 6 Câmpina, Grădinița “Crai Nou” Ploiești, Grădinița “Rază de Soare “ Ploiești, Grădinița nr. 2 Filipeștii de Pădure, Grădinița “Cireșarii” Urleta, Grădinița Provița de Jos, dar și din județul Dâmbovița, din localitățile Comișani și Lazuri.
La plecare, fiecare copil a primit o diplomă de participare și un pachețel cu dulciuri. Toate lucrările vor fi jurizate și premiile acordate vor ajunge la câștigători.
Acest proiect, dar și concursul, oferă, tuturor - părinți, copii, educatoare - prilejul de a petrece timp de calitate, împreună. Aceste momente sunt prețioase și oferă amintiri de suflet, de neuitat, tuturor.
Ziua Internațională a Familiei a fost proclamată de Adunarea Generală a Națiunilor Unite în anul 1993 și are darul de a reflecta importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor.


16 May 2023 20:01 3051 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
663 vizualizari 14 Jun 2024 08:31 Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Vineri dimineață, la ora 6.00, 7.034 gospodării din mai multe localități ale județului Prahova nu erau alimentate cu energie electrică după furtuna din timpul nopții.

citeste mai mult
820 vizualizari 14 Jun 2024 07:29 Proiect eTwinning la Școala “Cuza“ din Câmpina: interacțiune între muzică și desen

Proiect eTwinning la Școala “Cuza“ din Câmpina: interacțiune între muzică și desen

După cum am scris și cu alte ocazii, Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza" din Câmpina este implicată în mai multe proiecte de tip eTwinning.

citeste mai mult
3047 vizualizari 02 Jun 2024 19:13 Un câmpinean a murit la numai 59 ani. Fiul său acuză un ”tratament necorespunzător” din partea Centrului ”Conacul Bunicii”

Un câmpinean a murit la numai 59 ani. Fiul său acuză un ”tratament necorespunzător” din partea Centrului ”Conacul Bunicii”

Am primit la redacție un mesaj din partea unui câmpinean, Daniel Andrei Ionescu, al cărui tată s-a stins din viață la numai 59 ani, după ce a stat mai bine de doi ani în Centrul Rezidențial ”Conacul Bunicii” din Câmpina.

citeste mai mult
1738 vizualizari 02 Jun 2024 16:19 Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” Câmpina a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”

Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” Câmpina a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”

Echipa Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu”, coordonată de directorul adjunct Corina Gheorghe, a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”, organizat de Societatea Națională de Cruce Roșie, Filiala Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV