PUZ-ul privind pasajul subteran din Câmpina va fi discutat în ședința Consiliului Local din 28 decembrie

Actualitate (Categoria articolului)

Miercuri, 28 decembrie 2022, de la ora 17.00, la Casa Tineretului va avea loc ultima ședință ordinară din acest an a Consiliului Local Câmpina. 

În proiectul ordinii de zi a acestei ședințe se află mai multe puncte interesante, unul dintre ele fiind cel privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) pentru regenerare urbană, creșterea mobilității urbane nepoluante prin investiții de tip integrat în soluții inteligente aferente unui coridor de mobilitate și prin redirecționarea circulației rutiere printr-un pasaj subteran în zona centrală a municipiului Câmpina. Proiectul este inițiat de primarul Alin Moldoveanu.
Cu siguranță vor fi multe discuții, subiectul fiind unul ”fierbinte” în administrația câmpineană. Cel mai probabil, discuțiile vor începe încă dinaintea dezbaterii acestui proiect, pentru că pe masa consilierilor se va afla și acordul de parteneriat cu Consiliul Județean Prahova pentru cofinanțarea pasajului subteran. Acest din urmă proiect s-a mai aflat în dezbaterea Consiliului Local Câmpina la începutul lunii octombrie, dar a fost respins de majoritatea formată din PSD - USR - PMP.
Rămâne de văzut cum vor evolua discuțiile și, mai ales, care va fi votul, toate detaliile urmând a le afla de la CâmpinaTV.ro.

2038 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

171 vizualizari
01 mar. 2024 11:37

Primim de la cititori. Ciotul de pe Strada Primăverii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425, această imagine surprinsă pe Strada Primăverii, din Câmpina, în apropierea intersecției cu Strada Castanilor.

158 vizualizari
01 mar. 2024 07:51

Proiectul de OUG privind comasarea alegerilor, în consultare publică. Primarii și președinții CJ își pot schimba partidul din aprilie până în septembrie

Guvernu a publicat, în consultare publică, proiectul de ordonanță de urgență privind organizarea și desfășurarea alegerilor europarlamentare și alegerilor locale stabilite la data de 9 iunie 2024. Față de legislația în vigoare, acest proiect vine cu o serie de derogări interesante, iar cele mai importante prevederi vi le prezentăm în continuare. Proiectul integral poate fi consultat AICI.

Alte stiri recente

669 vizualizari
29 feb. 2024 20:38

Spectacol de revistă la Casa de Cultură din Câmpina, susținut de artiștii Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, la Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina va avea loc spectacolul “Dă, Doamne, cântec!”, susținut de artiștii Secției de Revistă a Teatrului “Toma Caragiu”din Ploiești. Evenimentul va avea loc marți, 12 martie 2024, de la ora 19.00.

844 vizualizari
29 feb. 2024 20:34

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Programul și delegările

Sâmbătă, 2 martie, se reia campionatul Ligii A Prahova. Iată programul primei etape a returului și delegările: