PUZ-ul privind pasajul subteran din Câmpina va fi discutat în ședința Consiliului Local din 28 decembrie

Actualitate (Categoria articolului)

Miercuri, 28 decembrie 2022, de la ora 17.00, la Casa Tineretului va avea loc ultima ședință ordinară din acest an a Consiliului Local Câmpina. 

În proiectul ordinii de zi a acestei ședințe se află mai multe puncte interesante, unul dintre ele fiind cel privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) pentru regenerare urbană, creșterea mobilității urbane nepoluante prin investiții de tip integrat în soluții inteligente aferente unui coridor de mobilitate și prin redirecționarea circulației rutiere printr-un pasaj subteran în zona centrală a municipiului Câmpina. Proiectul este inițiat de primarul Alin Moldoveanu.
Cu siguranță vor fi multe discuții, subiectul fiind unul ”fierbinte” în administrația câmpineană. Cel mai probabil, discuțiile vor începe încă dinaintea dezbaterii acestui proiect, pentru că pe masa consilierilor se va afla și acordul de parteneriat cu Consiliul Județean Prahova pentru cofinanțarea pasajului subteran. Acest din urmă proiect s-a mai aflat în dezbaterea Consiliului Local Câmpina la începutul lunii octombrie, dar a fost respins de majoritatea formată din PSD - USR - PMP.
Rămâne de văzut cum vor evolua discuțiile și, mai ales, care va fi votul, toate detaliile urmând a le afla de la CâmpinaTV.ro.

1860 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

99 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

306 vizualizari
23 mar. 2023 20:58

Mesaj RO-ALERT la Valea Doftanei privind prezența unui urs în zonele populate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru a semnala prezența unui urs în zonele populate. 

Alte stiri recente

95 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.

50 vizualizari
23 mar. 2023 20:01

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.