Policlinica Municipală Câmpina, exact așa cum ar trebui să fie

Eveniment (Categoria articolului)

Astăzi, la Policlinica Municipală am admirat... normalitatea. O Policlinică frumoasă, curată, modernă, strălucitoare, cu aparatură nouă, cu oameni luminoși, pozitivi, mulțumiți. Adică, exact așa cum ar trebui să fie ambulatoriul de specialitate al Spitalului Municipal Câmpina sau al oricărui spital din România. Pentru că aceasta este normalitatea. O normalitate pe care, din păcate și din motive cunoscute de noi toți, o privim uimiți tocmai pentru că nu suntem obișnuiți cu ea.

Astăzi, a avut loc inaugurarea Policlinicii Municipale Câmpina, după finalizarea proiectului de reabilitare, modernizare și dotare. Un proiect de aproape 2,5 milioane de euro, început, după cum știți, cu fonduri europene și finalizat cu fonduri de la bugetul local. Nu mai revenim asupra acestui aspect, pentru că am scris de nenumărate ori despre problemele apărute pe parcursul derulării proiectului. 
La inaugurarea de astăzi au participat toți cei implicați în derularea proiectului: reprezentanți ai administrației locale (Primărie și Consiliu Local), ai firmei constructoare, ai proiectantului și, bineînțeles, reprezentanți ai Spitalului Municipal Câmpina (managerul Călin Tiu, ceilalți membri ai conducerii instituției și multe cadre medicale). Au venit și oaspeți importanți - senatorul Iulian Dumitrescu și deputatul George Ionescu, președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate Prahova - Simona Mihai și directorul adjunct al Direcției de Sănătate Publică - Loredana Turcan. Au mai fost prezenți reprezentanți ai mai multor instituții publice din Câmpina. S-au rostit discursuri, a avut loc și o scurtă slujbă religioasă, a fost vizitată Policlinica. 

De luni va fi reluată activitatea medicală în cadrul Policlinicii Municipale la toate cabinetele cu excepția celor de Fizioterapie (unde activitatea reîncepe peste o săptămână) și Oncologie (unde mai durează aproximativ zece zile până va fi deschis, medicul oncolog fiind plecat la un curs de specialitate în străinătate).

12336 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cetateanul campinean 16.04.2016 10:33 Am si eu mai multe întrebari pentru cei care inca ne mai conduc: cine plateste cele peste 6 miliarde lei vechi alocate din banii mei ca a fost firma ocupata sa ii faca o frumoasa casa primarului si nu a terminat policlinica, de altfel nici centrul turistic, la timp? Eu?! Tot eu?! Dar Tiseanu cand plateste pentru gestionarea ... a fondurilor orasului? Ne va putea arata Tiseanu in campanie documente justificative pentru fiecare leu cheltuit la casa pe care si-o face pe strada Bogdan Vasile? Si inca o intrebare: ce au cautat la inaugurarea pe banii mei Dumitrescu, Ionescu şi Tiseanu junior?! Nu aveau ce manca acasa in ziua aia?!? Urat! Păcat de orasul asta! Rusine!
  • Doftoricitu' 16.04.2016 22:46 Cu ce ma ajuta niste termopane si un rigips colorat,daca doctori nu sunt (ex diabetolog) si astia pe care ii avem sunt stresati,plictisiti,te trimit dupa stampile,adeverinte,carduri imbecile invalide,perfuzoare,leucoplast,pampers etc,etc.Nu intotdeauna e vina lor dar ei sunt primii care trebuie sa reclame aceste nereguli,noi platim si trebuie sa fim serviti.Exact ca la magazin.
  • Pantera neagra 16.04.2016 22:53 Clar, nu putem fi carcotasi, e imposibil, pentru ca e in mod sigur, o frumoasa reusita, o adevarata investitie facuta cu folos, daar, totusi, zic sa nu ne bucuram inca, haideti intai sa vedem comportamentul ..., pardon, cadrelor medicale, ce vor popula aceasta noua policlinica. Zic asta, stiti bine, din experienta, pentru ca indivizii, azi, nu practica meseria nobila din dragoste pentru cel la nevoie, ci numai pentru NERUSINATE FOLOASE IMEDIATE, punct.
  • Sorin 16.04.2016 23:48 Pe bune?!?! Teo Tiseanu a fost la aceasta actiune! Cine l-a invitat, de ce si in ce calitate a fost el aici? Sau faptul ca e baiatul lui tac-su e suficient?! Din pacate, toti politicienii campineni isi merita soarta de a fi condusi de unul ca Tiseanu. Pai la ce prostii a facut, culminand cu invitarea sefilor PNL la aceasta actiune si bonus cu fiu-su, asta trebuia tocat si fortat sa demisioneze!!! Demisia de onoare! I-o solicit eu, cetatean campinean - si european - cu drepturi!
  • Horia 17.04.2016 08:51 Pe afara e vospit gardul! Si cam atat! Bun, au luat ei aparatura de 1 milion euro si am bagat alti peste 1 milion euro in vopsirea cladirii, dar pe mine pacient tot ma trimit la farmacie dupa fase, perfuzoare si chiar si dupa banalul algocalmin. Si atunci, imi ramane intrebarea, si cu asta ce am facut?!
  • ionut nica 18.04.2016 14:50 a iesit foarte misto policlinica, arata mai bine ca spitalul universitar din bucuresti! ps: salutari doamnei consilier Clinciu si spor in activitate!

Eveniment

2386 vizualizari
02 dec. 2021 20:22

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul de Crăciun organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina

"Magia muzicii" este spectacolul de Crăciun care va avea loc pe scena Casei de Cultură "Geo Bogza" din municipiul Câmpina la data de 20 decembrie 2021, de la ora 18.00. Un spectacol de colinde românești și cântece de iarnă din repertoriul internațional interpretate de artiști consacrați, dar și tineri absolvenți ai Universității Naționale de Muzică București.

4963 vizualizari
01 dec. 2021 18:28

Certificatele de naștere și botez ale lui Geo Bogza, un cadou pentru Câmpina de Ziua Națională a României

La Câmpina, Ziua Națională a României nu a fost sărbătorită anul acesta printr-o manifestare publică, în centrul localității, din cauza măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, pentru că 1 Decembrie nu este o zi oarecare, ci una de mare importanță în istoria națională și în inimile românilor, la Câmpina a fost organizat un eveniment special, într-un cadru restrâns.

Alte stiri recente

761 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.

2002 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.