Pentru al șaptelea an consecutiv, Consiliul Local Câmpina acordă burse de excelență pentru cei mai buni elevi din anii terminali

Actualitate (Categoria articolului)

Bursele de excelență s-au acordat pentru prima dată, la Câmpina, în anul școlar 2010-2011. Inițiativa acordării acestor burse a aparținut consilierilor Elena Albu și Marian Dulă, iar Consiliul Local a susținut în fiecare an acest demers. 31 de liceeni din clasa a XII-a sau a XIII-a primesc bursă de excelență, valoarea acesteia fiind de 200 lei pe lună.

Conducerile liceelor propun numele bursierilor, se întocmesc niște dosare, iar Comisia de acordare a burselor de excelență, constituită la nivelul Consiliului Local, analizează aceste dosare și stabilește care sunt elevii beneficiari. Principalele condiții sunt ca bursierul să aibă rezultate foarte bune la învățătură și nota maximă la purtare. Trebuie să mai precizăm faptul că aceasta este o categorie aparte de bursă școlară, a cărei acordare a fost stabilită exclusiv de Consiliul Local Câmpina. Pentru că, prin lege, tot de la bugetul local se mai acordă: bursă de merit (100 lei/lună), bursă de studiu (70 lei/lună) și bursă socială (50 lei/lună).

Iată elevii care beneficiază de bursă de excelență în anul școlar 2016-2017, ei fiind prezenți și la ultima ședință a Consiliului Local Câmpina, pentru a primi diplome din partea administrației locale:
Colegiul Național 'Nicolae Grigorescu': Ștefan Apostolescu, Andreea Ciudin, Ioana Ciutacu, Ioan Mihai Constantin, Miruna Corneanu, Andreea Dogaru, Ruxandra Ana-Maria Manole, Ioana Mocanu, Ionela Denisa Neagoe, Iulia Andreea Nica, Eva Maria Olteanu, Teodora Roșu, Teodora Ștefania Tănase, Adrian Ștefan Tureac
Colegiul Tehnic 'Constantin Istrati': Roxana Vișoiu
Colegiul Tehnic Forestier: Florina Beldianu, Maria Mihaela Bobescu, Gabriela Diaconu, Ionuț Mădălin Diaconu, Alexandra Mihaela Milu, Andrei Mireanu, Mihai Răzvan Stoica, Raluca Andreea Toader
Liceul Tehnologic Energetic: Victor Alexandru, Andreea Aldescu, Ștefan Irinel Bădescu, Ioana Raluca Bîja, Denis Cărăuș, Nicoleta Dobre, Rareș Dumitrică, Constantin Andrei Pepene

4114 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • petre roxana 21.10.2016 10:46 Laptopurile din dotarea consilierilor sunt personale sau publice ?,atunci ce e ''mascareala'' lipita pe capac,ce pretentii sa mai ai de seriozitate cand ei cu privirile serioase concentrate pe ecran afiseaza exterior tiganie(ca pe gard) ,daca erau elevi de liceu nu era o probleme dar cei ce reprezinta orasul?asta denota lipsa de respect si bataie de joc,la o firma privata era dat afara dar la buget......apropo Inculpatul nu munceste?

Actualitate

55 vizualizari
19 iul. 2019 09:28

Străzile din Câmpina unde Primăria va realiza lucrări gratuite de cadastru

După cum v-am informat în mai multe rânduri, la Câmpina se defășoară lucrările de cadastru sistematic în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară. Scopul acestui program este acela de înregistrare gratuită a imobilelor (case și terenuri) în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Lucrările se realizează prin intermediul Primăriei Câmpina și sunt finanțate de OCPI Prahova. De măsurători se ocupă firma Arhicad Geotop SRL, care a câștigat selecția de oferte organizată de Primărie.

814 vizualizari
18 iul. 2019 22:20

Strada Tineretului din Câmpina va fi... NU asfaltată, ci doar expertizată tehnic, deocamdată

1 comentarii

Strada Tineretului se află pe lista administrației locale pentru asfaltare în acest an. Adică în 2019. Bine, s-a mai aflat și anul trecut, când Consiliul Local a alocat banii necesari, iar Primăria Câmpina chiar a promis că lucrarea va fi gata în toamna lui 2018. Nu s-a întâmplat așa, iar în 2019 o regăsim din nou pe listă. Iar noi, ca și locuitorii de pe Tineretului, așteptam licitația pentru stabilirea firmei care să execute lucrările.

Alte stiri recente

1884 vizualizari
18 iul. 2019 20:14

La SanConfind se efectuează intervenții clasice, dar și minim invazive în chirurgia ginecologică

Secția de Obstetrică Ginecologie a Centrului Medical SanConfind din Poiana Câmpina este, probabil, una dintre cele mai moderne din țară, dotările de aici, aparatura medicală de ultimă generație și personalul foarte bine pregătit stând la baza actului medical de calitate. Trebuie să știți că la SanConfind se efectuează intervenții chirurgicale ginecologice complexe atât prin metoda clasică, operația obișnuită, cât și prin tehnici minim-invazive (chirurgia laparoscopică).

1841 vizualizari
18 iul. 2019 11:16

Locurile de agrement din Câmpina de altădată. Satul de vacanță... din care nu a mai rămas nimic

Tabăra Voila sau satul de vacanță, cum i se mai spunea, era un loc superb unde nu doar că veneau copii din toată țara, dar aici se organizau diverse activități și pentru copiii din Câmpina. Poate că unii dintre dumneavoastră vă mai amintiți de ceea ce reprezenta odată satul de vacanță, de tot ceea ce era aici: spații de cazare (27 de cabane/căsuțe), sală de mese, birouri, terenuri de sport și nu în ultimul rând trenulețul cu care te puteai plimba prin aproape toată tabăra. Astăzi, nu mai există nimic. Au rămas doar porțile, dar a dispărut până și gardul.