Pentru al șaptelea an consecutiv, Consiliul Local Câmpina acordă burse de excelență pentru cei mai buni elevi din anii terminali

Actualitate (Categoria articolului)

Bursele de excelență s-au acordat pentru prima dată, la Câmpina, în anul școlar 2010-2011. Inițiativa acordării acestor burse a aparținut consilierilor Elena Albu și Marian Dulă, iar Consiliul Local a susținut în fiecare an acest demers. 31 de liceeni din clasa a XII-a sau a XIII-a primesc bursă de excelență, valoarea acesteia fiind de 200 lei pe lună.

Conducerile liceelor propun numele bursierilor, se întocmesc niște dosare, iar Comisia de acordare a burselor de excelență, constituită la nivelul Consiliului Local, analizează aceste dosare și stabilește care sunt elevii beneficiari. Principalele condiții sunt ca bursierul să aibă rezultate foarte bune la învățătură și nota maximă la purtare. Trebuie să mai precizăm faptul că aceasta este o categorie aparte de bursă școlară, a cărei acordare a fost stabilită exclusiv de Consiliul Local Câmpina. Pentru că, prin lege, tot de la bugetul local se mai acordă: bursă de merit (100 lei/lună), bursă de studiu (70 lei/lună) și bursă socială (50 lei/lună).

Iată elevii care beneficiază de bursă de excelență în anul școlar 2016-2017, ei fiind prezenți și la ultima ședință a Consiliului Local Câmpina, pentru a primi diplome din partea administrației locale:
Colegiul Național 'Nicolae Grigorescu': Ștefan Apostolescu, Andreea Ciudin, Ioana Ciutacu, Ioan Mihai Constantin, Miruna Corneanu, Andreea Dogaru, Ruxandra Ana-Maria Manole, Ioana Mocanu, Ionela Denisa Neagoe, Iulia Andreea Nica, Eva Maria Olteanu, Teodora Roșu, Teodora Ștefania Tănase, Adrian Ștefan Tureac
Colegiul Tehnic 'Constantin Istrati': Roxana Vișoiu
Colegiul Tehnic Forestier: Florina Beldianu, Maria Mihaela Bobescu, Gabriela Diaconu, Ionuț Mădălin Diaconu, Alexandra Mihaela Milu, Andrei Mireanu, Mihai Răzvan Stoica, Raluca Andreea Toader
Liceul Tehnologic Energetic: Victor Alexandru, Andreea Aldescu, Ștefan Irinel Bădescu, Ioana Raluca Bîja, Denis Cărăuș, Nicoleta Dobre, Rareș Dumitrică, Constantin Andrei Pepene

5213 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • petre roxana 21.10.2016 10:46 Laptopurile din dotarea consilierilor sunt personale sau publice ?,atunci ce e ''mascareala'' lipita pe capac,ce pretentii sa mai ai de seriozitate cand ei cu privirile serioase concentrate pe ecran afiseaza exterior tiganie(ca pe gard) ,daca erau elevi de liceu nu era o probleme dar cei ce reprezinta orasul?asta denota lipsa de respect si bataie de joc,la o firma privata era dat afara dar la buget......apropo Inculpatul nu munceste?

Actualitate

2131 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2104 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

932 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

180 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.