Pentru al șaptelea an consecutiv, Consiliul Local Câmpina acordă burse de excelență pentru cei mai buni elevi din anii terminali

Actualitate (Categoria articolului)

Bursele de excelență s-au acordat pentru prima dată, la Câmpina, în anul școlar 2010-2011. Inițiativa acordării acestor burse a aparținut consilierilor Elena Albu și Marian Dulă, iar Consiliul Local a susținut în fiecare an acest demers. 31 de liceeni din clasa a XII-a sau a XIII-a primesc bursă de excelență, valoarea acesteia fiind de 200 lei pe lună.

Conducerile liceelor propun numele bursierilor, se întocmesc niște dosare, iar Comisia de acordare a burselor de excelență, constituită la nivelul Consiliului Local, analizează aceste dosare și stabilește care sunt elevii beneficiari. Principalele condiții sunt ca bursierul să aibă rezultate foarte bune la învățătură și nota maximă la purtare. Trebuie să mai precizăm faptul că aceasta este o categorie aparte de bursă școlară, a cărei acordare a fost stabilită exclusiv de Consiliul Local Câmpina. Pentru că, prin lege, tot de la bugetul local se mai acordă: bursă de merit (100 lei/lună), bursă de studiu (70 lei/lună) și bursă socială (50 lei/lună).

Iată elevii care beneficiază de bursă de excelență în anul școlar 2016-2017, ei fiind prezenți și la ultima ședință a Consiliului Local Câmpina, pentru a primi diplome din partea administrației locale:
Colegiul Național 'Nicolae Grigorescu': Ștefan Apostolescu, Andreea Ciudin, Ioana Ciutacu, Ioan Mihai Constantin, Miruna Corneanu, Andreea Dogaru, Ruxandra Ana-Maria Manole, Ioana Mocanu, Ionela Denisa Neagoe, Iulia Andreea Nica, Eva Maria Olteanu, Teodora Roșu, Teodora Ștefania Tănase, Adrian Ștefan Tureac
Colegiul Tehnic 'Constantin Istrati': Roxana Vișoiu
Colegiul Tehnic Forestier: Florina Beldianu, Maria Mihaela Bobescu, Gabriela Diaconu, Ionuț Mădălin Diaconu, Alexandra Mihaela Milu, Andrei Mireanu, Mihai Răzvan Stoica, Raluca Andreea Toader
Liceul Tehnologic Energetic: Victor Alexandru, Andreea Aldescu, Ștefan Irinel Bădescu, Ioana Raluca Bîja, Denis Cărăuș, Nicoleta Dobre, Rareș Dumitrică, Constantin Andrei Pepene

4386 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • petre roxana 21.10.2016 10:46 Laptopurile din dotarea consilierilor sunt personale sau publice ?,atunci ce e ''mascareala'' lipita pe capac,ce pretentii sa mai ai de seriozitate cand ei cu privirile serioase concentrate pe ecran afiseaza exterior tiganie(ca pe gard) ,daca erau elevi de liceu nu era o probleme dar cei ce reprezinta orasul?asta denota lipsa de respect si bataie de joc,la o firma privata era dat afara dar la buget......apropo Inculpatul nu munceste?

Actualitate

1329 vizualizari
27 mai 2020 20:11

La Poiana Câmpina continuă dezinfecția scărilor de bloc și a platformelor de gunoi

În comuna Poiana Câmpina a avut loc marți seară o nouă acțiune de dezinfecție la cele 21 de scări de la blocurile din localitate și la platformele de gunoi din vecinătatea blocurilor. De această dată, dezinfecția a fost realizată de viceprimarul Sergiu Constanda și consilierul local Aurel Pătrănoiu, acțiunea fiind coordonată de șefa Serviciului pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Poiana, Ana Maria Goran.

2482 vizualizari
27 mai 2020 10:38

Lucrările la puntea pietonală de peste râul Doftana, între Câmpina și Bănești, se apropie de final

2 comentarii

Lucrările la puntea pietonală de peste râul Doftana au început în toamna anului trecut și sunt finanțate în baza unui parteneriat încheiat între Consiliul Județean Prahova, Consiliul Local Bănești și Consiliul Local Câmpina. Firma executantă este Le Grand G&G din Câmpina (câștigătoarea licitației organizate de Primăria Bănești), iar valoarea contractului este de 1.512.341 lei fără TVA.

Alte stiri recente

57 vizualizari
28 mai 2020 10:13

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2040 vizualizari
27 mai 2020 17:02

Reacție extrem de dură a PSD Câmpina la acuzele aduse de PNL și PMP în legătură cu proiectul privind locuințele sociale pentru romi

5 comentarii

Organizațiile locale ale PNL și PMP au transmis presei, marți, un comunicat comun prin care îi acuză pe consilierii PSD Câmpina de boicot, având în vedere absența acestora de la ședința extraordinară a Consiliului Local din data de 18 mai 2020. Pe ordinea de zi a ședinței respective se afla un proiect privind un teren de pe Strada Petrolistului, acolo unde Primăria dorește să construiască, după accesarea unor fonduri europene, un bloc pentru familiile de romi din zonele considerate marginalizate. Detalii - Cum a ajuns proiectul privind blocurile pentru romi o miză politică atât de mare, încât să scoată PNL și PMP Câmpina din "izolare"