Skatepark-ul de la Câmpina, care a costat 100.000 euro, nu a rezistat nici măcar o iarnă (blândă)

Actualitate (Categoria articolului)

Skatepark-ul de la Câmpina este o investiție de 100.000 euro, realizată anul trecut cu bani de la bugetul local. Inaugurarea a avut loc la sfârșitul lunii septembrie 2018, în prezența autorităților locale și a mai multor copii și tineri iubitori de sporturi extreme. După numai câteva luni, o parte a skatepark-ului ne oferă o imagine deprimantă. Imaginea unei lucrări "ieftine".

Este adevărat, a fost iarnă, dar o iarnă destul de blândă. Indiferent de situație, vremea nu poate fi folosită, însă, ca o justificare pentru o lucrare care a costat aproape 474.000 lei. Lucrarea este în garanție și probabil că firma executantă (Sofexpert Project SRL Șirna) va fi chemată de Primăria Câmpina să remedieze... deficiențele. Și va trebui să o facă repede pentru că ne amintim ce spuneau reprezentanții Primăriei la inaugurarea din septembrie 2018, că de anul acesta se intenționează introducerea Câmpinei pe harta orașelor unde se organizează concursuri pentru practicanții sporturilor extreme. Cum îi întâmpinăm noi pe oaspeți după ce ne-am lăudat peste tot cu skatepark-ul de 100.000 de euro?!

3619 vizualizari
9

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Elena 19.02.2019 19:27 Cam multe lucruri neplacute si facute de mantuiala pentru un oras mic , ca al nostru ! Daaaarrr....totul este pe banii comunitatii si nu se pune ! Oloooo! Primarul...consilierii...chiar va bateti joc de banii nostrii ?
  • Horia Petroiu 20.02.2019 13:09 Cei din primarie isi cam bat joc de cetateni. Cine a semnat pentru receptia acestor lucrari trebuie tras la raspundere.
  • Cornelia 20.02.2019 18:30 Domnu` Pițigoi, Șirna, PMP... ce faceți acum? Dați dumneavoastră banii domnu` Pițigoi sau puneți tot firma?
  • Aurel Pomană 20.02.2019 19:06 Rog conducerea Primăriei, rog Consiliul Local, să faceți conferință de presă și să spuneți... chiar! Hai să vedem ce mai sunteți în stare să spuneți acum?
  • Elisabeta Oprea 20.02.2019 20:26 Doamna Cristina Vochin, vă rugăm din tot sufletul, cereți în baza Legii 544 Comisia de recepție dar și membri primăriei care fac parte din această comisie, să știm și noi numele lor!
  • Andra Oancea 21.02.2019 13:46 Un jaf în banul public! Un adevărat jaf în buzunarele noastre, făcut de actuala conducere a Primăriei!
  • Nae Mihai 21.02.2019 18:21 Pentru documentarea alesilor nostri: https://www.dezeen.com/2019/02/21/11-skatepark-architecture-skateboarding-culture/
  • Silviu 21.02.2019 20:56 Pana nu vor raspunde, inclusiv pecuniar, cei care semnează "ca primaru" si doar își încasează șpagă, nu se va schimba nimic! 😠
  • decebal 22.02.2019 10:20 Statul Paralel lucreaza,din nou au acoperit ... cu hartii si acum incepe sa miroasa.De fapt este un nou concept,se aduna toate documentele de la proiect si executie in asa numita Carte Tehnica ,toate sunt semnate si stampilate,raspundere colectiva nu individuala,si se ajunge in faza de crapa sau NU,adica in garantie ,se carpaceste din nou si se uita.Nesimtirea e mare ca si frica de raspundere,de ce cand salariile sunt imense sa faci greseli sa te dea afara.Nu stim daca personalul este necalificat sau este o noua smecherie descrisa mai sus,apoi se vaita ca nu sunt bani la buget.Pt ei 100mii euroi este maruntis,cam asa va fi si cu Parcul de la Soldat sau mai rau.UN MARE HUUUUUUUOOOOOOOOO.

Actualitate

1932 vizualizari
22 mai. 2019 13:23

Primul proiect european, un mare succes pentru Școala Centrală din Câmpina

Timp de doi ani, la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina s-a derulat un proiect deosebit, în cadrul programului european Erasmus+. Intitulat WATCH, acest proiect extrem de complex, coordonat de profesoara de limba și literatura română - Laura Arman, a avut la bază o idee generoasă - o inovație științifică privind includerea în metologia de lucru a discuțiilor libere cu elevii. Ei bine, la capătul celor doi ani de lucru intens, marți, 21 mai, la Școala Centrală a avut loc activitatea finală din cadrul acestui proiect - concluziile. La eveniment au participat, pe lângă cadrele didactice de la Școala Centrală și conducerea instituției, invitați de la alte unități de învățământ, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Prahova, dar și reprezentanți ai școlii din Italia sub coordonarea căreia s-a desfășurat acest proiect. Trebuie precizat faptul că, în luna iulie, la Oxford, este programată o conferință internațională pentru prezentarea și discutarea concluziilor din cadrul tuturor proiectelor Erasmus+, inclusiv din cadrul proiectului derulat de Școala Centrală Câmpina.

2134 vizualizari
22 mai. 2019 10:35

Primăria Câmpina reamintește locuitorilor că în cinci zone din municipiu se efectuează gratuit lucrări de cadastru. Iată actele necesare

La Câmpina au demarat, la începutul acestui an, lucrările de cadastru sistematic în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară. Scopul acestui program este acela de înregistrare gratuită a imobilelor (case și terenuri) în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Primăria Câmpina face apel la cetățenii din cele cinci sectoare unde se efectuează, într-o primă etapă, lucrările de cadastru, să permită accesul pe proprietate reprezentanților firmei care face măsurătorile, să prezinte actele doveditoare ale dreptului de proprietate, să identifice limitele imobilelor împreună cu echipa care realizează lucrările și să verifice informațiile privitoare la imobile în etapa de publicare a documentelor tehnice cadastrale.

Alte stiri recente

565 vizualizari
22 mai. 2019 21:47

S-a încheiat prima ediție a proiectului "Meseria de părinte se învață în fiecare zi", derulat la Grădinița "Iulia Hasdeu" din Câmpina

"Meseria de părinte se învață în fiecare zi" este un proiect educațional deosebit, derulat la Grădinița "Iulia Hasdeu" din municipiul Câmpina. Un proiect complex, care a inclus multe activități, una mai frumoasă ca alta și în care au fost implicați copiii și părinții, cu sprijinul cadrelor didactice, bineînțeles. Astăzi, proiectul a ajuns la final, dar conducerea Grădiniței "Iulia Hasdeu" ar dori să-l transforme în tradiție, iar partea de concurs (fotografii și desene) să se organizeze an de an, să se dezvolte și, poate, la un moment dat, să devină un concurs județean și apoi național, așa cum este "Umbrela Verde" de la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu".

1255 vizualizari
22 mai. 2019 20:37

Liceenii câmpineni au plantat flori la Cimitirul Eroilor de pe Strada Bobâlna

La inițiativa Asociației Cultul Eroilor "Regina Maria" din Câmpina, în cursul anului 2018 s-au alocat fonduri de la bugetul local pentru rescrierea crucilor din Cimitirul Eroilor situat pe Strada Bobâlna. Astăzi, a doua zi după marea sărbătoarea creștinească a Sfinților Împărați Constantin și Elena, la propunerea aceleiași asociații, elevi de la liceele câmpinene, sub îndrumarea angajaților de la Serele Municipale ale Primăriei Câmpina, au plantat flori la mormintele eroilor din Cimitirul de pe Bobâlna.