CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CS Activ Prahova Ploiești 21-20

- Sport -

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CS Activ Prahova Ploiești 21-20

Rar se întâmplă ca la această categorie de vârstă, a junioarelor III, să existe un joc atât de disputat, iar victoria să se stabilească în ultima secundă de joc.

A fost cazul partidei CS Câmpina - CS Activ Prahova Ploiești, contând pentru etapa a XIII-a a Campionatului Național de Handbal Feminin, juniori III, joc ce a avut loc duminică, 19 februarie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina. A fost un meci extrem de disputat și de echilibrat, cele două echipe mergând cap la cap de la primul până la ultimul fluier al arbitrilor. Câmpinencele au condus la pauză cu 12-11 și aui reușit victoria în ultima secundă a partidei.
Antrenorul Daniel Vasile a folosit pentru CS Câmpina următorul lot de jucătoare: Teodora Alexe, Daria Cojani - Cătălina Antonie (1 gol), Antonia Dragomir (5 goluri), Ilinca Neagu (1 gol), Carina Vasile (4 goluri), Sabrina Lupu, Antonia Robu (1 gol), Alessia Stamate (2 goluri), Cristina Călărașu (7 goluri), Rebeca Chitălan.
Partida a fost arbitrată de Ovidiu Petre și Florin Dușa, ambii din Brașov.


19 Feb 2023 12:52 2313 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
265 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
625 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
426 vizualizari 10 Jun 2024 23:12 S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa de juniori IV a CS Câmpina, antrenori Daniel Vasile și Denisa Toma, s-a calificat la Turneul final de la Brașov, care va începe miercuri, 12 iunie.

citeste mai mult
724 vizualizari 09 Jun 2024 18:28 Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Sportivul antrenoarei Mihaela Marin, Gabriel Văcărescu, a reușit în proba de săritura în lungime un foarte valoros loc 2, cu 6,62m, la numai patru centimetri de titlul național.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV