Doi tineri câmpineni au furat băutură, țigări și bani dintr-un magazin

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul zilei de vineri, 28 ianuarie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpina au reținut un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. 

În data de 21 ianuarie, polițiștii au fost sesizați de către o angajată a unei societăți comerciale din municipiul Câmpina, despre faptul că, pe timpul nopții, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta magazinului și ar fi sustras zece pachete de țigări, o sticlă cu băutură alcoolică, dar și 520 de lei dintr-un sertar. În urma activităților desfășurate și a probatoriului administrat, persoanele bănuite au fost identificate, fiind vorba de doi tineri cu vârsta de 18 ani, respectiv 19 ani, ambii din municipiul Câmpina. Cu ocazia audierii, cei doi au recunoscut faptele comise, iar față de tânărul de 18 ani s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpina continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la infracțiunea de furt calificat.

(Foto cu caracter ilustrativ)

4558 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion 29.01.2022 13:07 Cat de prosti,.............., sa fii fost acești tineri???? Nu -i înțeleg! Pușcărie minim 10 ani, la munca la drumuri, șosele! Maine, poimâine, sparg bănci, case! Pericol pentru România!
  • S. D 29.01.2022 13:21 Politia ar fi amabila sa le facă și publicitate tinerilor frumoși și liberi. Pt ca mâine vor fi liberi și vor da alte lovituri. Sa știm și noi cine a plantat sămânță stricata pe Pământ. Nu toți tinerii au origini sănătoase. Lipsa de preocupare duce la fapte antisociale
  • Ipn 30.01.2022 09:05 Propun Primăriei și Poliției, reînființarea panoului informativ cu ''Așa DA - Așa NU''. Informațiile să conțină realizarea/ fapta, numele complet, vârsta și poza. Să vadă lumea cu cine ne mândrim și cine ne face de rușine!
  • E. F 30.01.2022 13:21 La Politie ar trebui avizier cu secțiunea hoți de buzunar, spărgători case, violatori etc. Și puși la panou cu poza. Și dat și numele complet în mass media. Indiferent ca erai băut, drogat, ca ai avut o criza la cap îți asumi. Dacă azi furi un ou mâine un bou. În principiu cunoștințe vechi ale politiei. E în sânge delincventa.
  • Dacul Suveran 31.01.2022 07:41 Dragi Campineni! De ce va aruncati ca vulturii catre acei tineri care au furat? Daca au fost prinsi si au recunoscut vina pot face munca in folosul comunitatii un anumit timp, iar in acelasi timp trebuie vazuta situatia lor si ajutati sa treaca la fapte bune.. Daca aruncati cu pietre, cati dintre dumneavoastra nu ati dat spaga? De ce ati dat-o? Daca ati dat sunteti infractori... Ati parcat cumva masina pe trotuar? Atunci sunteti contravenienti.. Asa ca mai usor cu rautatea.. Orasul are nevoie de oameni buni, edil harnic si un aparat bugetar mult, mult mai mic.. Succes!

Actualitate

32 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1028 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

903 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

626 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările: