Shaormeria ADANA din Câmpina vă invită la concurs! Premii extraordinare!

Social (Categoria articolului)

Punem accentul pe calitatea momentelor pe care le trăiești la tine acasă și o facem cu un concurs pe care sigur nu vrei să îl ratezi, între 9 și 19 august 2021. Un concurs marca Adana, bineînțeles, cu premii extraordinare. Bea cafeaua la tine acasă, dacă nu ajungi la noi și apoi vino să te bucuri de cea mai bună shaorma din regiune! 

Te-am obișnuit de 10 ani cu o calitatea excepțională atât în farfurie, cât și în lipia aceea fină, făcută în patiseria casei. Ți-am livrat cea mai bună shaorma pe care o puteam face și am crescut alături de tine, dar și tu alături de noi. În graba noastră de zi cu zi, cu toții încercăm să prindem momente de calitate alături de cei dragi și asta ne dorim și prin acest concurs, gândindu-ne la calitatea momentelor tale de acasă și la cum îți poate aduce Adana, prin premii, un strop de bucurie în fiecare zi, fie prin produsul nostru vedetă - shaorma, care îți bucură papilele gustative, fie prin... muzică și cafea.
Poți câștiga un expressor Nescafe Dolce Gusto, inclusiv cafea pentru o lună - pentru premiul cel mare, o boxa portabilă Jbl să poți asculta muzica ta preferată oriunde - premiul al II-lea, precum și shaorma noastră specială - premiul al III-lea. Dacă de cafea avem nevoie toți, fie pasionați fie nu, pentru bucurie sau doar energie dimineață, muzica este chiar terapeutică și o poți lua cu tine oriunde. Și pentru că shaorma este marca noastră ți-o oferim ȚIE ȘI PRIETENILOR ETICHETAȚI în acest concurs, alături de premiul 1 și 2, iar ca premiul 3 - ție și la alți 10 prieteni ALEȘI DE TINE.

Dacă nu ajungi la noi pentru o cafea, bea-o din propriul tău expressor începând cu data de 20 august. Extragerea se va face cu automat pe un site independent specializat și va fi anunțată la ora pe 20 august, ora 12.00. Rămâne stabilit, da? Grăbește-te, ai 10 zile la dispoziție în drumul spre premiul cel mare - un expressor, boxe pentru starea ta de bine și 10 prieteni de bucurat cu cea mai bună shaorma din Câmpina!
Participă la concurs! Condițiile de participare le găsești pe pagină noastră de Facebook - https://www.facebook.com/Shaorma.Adana.Campina.
NU UITA
să dai like și follow până să ajungi “La salcie”. Durează doar o clipă!
Cu gândul la calitate în mâncare și starea voastră de bine, Adana. (P)

3102 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

7403 vizualizari
08 dec. 2021 17:46

A încetat din viață omul de afaceri câmpinean Florin Abagiu

6 comentarii

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova anunțau, în această după-amiază, producerea unui accident rutier grav pe drumul județean 144, între Florești și Nedelea.

2792 vizualizari
07 dec. 2021 19:26

2.500 lei s-au strâns la Târgul de dulciuri de la Câmpina pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului

2.500 lei este suma strânsă la Târgul de dulciuri de Moș Nicolae pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina. Poate nu este o sumă mare, dar când o strângi din câte 4 lei - 5 lei - 6 lei, pe dulciuri create de tinerii voluntari, atunci efortul înseamnă că a fost unul generos și răsplătit pe măsură.

Alte stiri recente

1 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.