Primăria Bănești s-a dotat cu echipamente IT în valoare de peste 15.000 euro

Actualitate (Categoria articolului)

Zilele trecute, la Primăria Bănești s-a materializat unul dintre proiectele importante din acest an, cu finanțare extrabugetară. Este vorba despre dotarea instituției cu echipamente IT, un proiect în valoare de 15.631 euro, derulat prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Proiectul a cuprins achiziția unor servere, dotarea cu calculatoare, monitoare, un copiator performant, hard disk-uri externe, licențele aferente și consumabile de la firma Chytea SRL Câmpina. ”Este un proiect important pentru Primăria Bănești, chiar dacă nu are un impact prea puternic în rândul populației. Totuși, toată această aparatură ne ajută să fim mai eficienți, să ne desfășurăm activitatea în condiții mai bune și cu costuri mai mici și mă refecr în special la activitatea legată de dosarele extrem de voluminoase pentru accesarea de fonduri prin diverse alte programe. Echipamentele IT pe care le aveam erau destul de uzate fizic și moral și se impunea un astfel de proiect de dotare a Primăriei cu o aparatură nouă, mai performantă, care va contribui la eficientizarea muncii noastre, cu impact direct asupra calității serviciilor pe care le prestăm pentru populație”, ne-a declarat George Stoica, primarul comunei Bănești.

2648 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

286 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția. 

571 vizualizari
20 feb. 2020 09:26

Transportul public local, tot pe mâna Eliro. Primăria Câmpina va prelungi prin act adițional contractul care expiră în această primăvară

Transportul public local este un subiect de care s-a tot scris și vorbit în Câmpina în ultimii ani, mai ales după ce a apărut oportunitatea ca administrația locală să acceseze fonduri europene pentru un serviciu de transport public modern, european, ecologic, cu autobază proprie, cu multe facilități legate de infrastructură, inclusiv fonduri de modernizarea unor străzi incluse pe traseele locale de transport public. Despre această șansă a modernizării transportului public noi am scris de nenumărate ori, încă de la lansarea axei de finanțare europeană, în septembrie 2017, dar, din păcate, Primăria Câmpina a reacționat mult prea târziu și a ratat primul... tren. S-a trezit în vara lui 2019, când UE a prelungit termenul pentru depunerea cererilor de finanțare pe axa respectivă și s-a apucat de treabă.

Alte stiri recente

1121 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2388 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.