Primăria Bănești s-a dotat cu echipamente IT în valoare de peste 15.000 euro

Actualitate (Categoria articolului)

Zilele trecute, la Primăria Bănești s-a materializat unul dintre proiectele importante din acest an, cu finanțare extrabugetară. Este vorba despre dotarea instituției cu echipamente IT, un proiect în valoare de 15.631 euro, derulat prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Proiectul a cuprins achiziția unor servere, dotarea cu calculatoare, monitoare, un copiator performant, hard disk-uri externe, licențele aferente și consumabile de la firma Chytea SRL Câmpina. ”Este un proiect important pentru Primăria Bănești, chiar dacă nu are un impact prea puternic în rândul populației. Totuși, toată această aparatură ne ajută să fim mai eficienți, să ne desfășurăm activitatea în condiții mai bune și cu costuri mai mici și mă refecr în special la activitatea legată de dosarele extrem de voluminoase pentru accesarea de fonduri prin diverse alte programe. Echipamentele IT pe care le aveam erau destul de uzate fizic și moral și se impunea un astfel de proiect de dotare a Primăriei cu o aparatură nouă, mai performantă, care va contribui la eficientizarea muncii noastre, cu impact direct asupra calității serviciilor pe care le prestăm pentru populație”, ne-a declarat George Stoica, primarul comunei Bănești.

2282 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1222 vizualizari
19 sept. 2019 12:49

Restricții de circulație pe Bulevardul Carol I și unele străzi adiacente în perioada Festivalului "Serbările Toamnei" Câmpina 2019

Primăria Câmpina anunță că de vineri, 20 septembrie, ora 17.30 și până luni, 23 septembrie, ora 7.00, vor fi instituite unele restricții în privința traficului rutier, cu ocazia desfășurării celei de-a XII-a ediții a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment care se va desfășura pe Bulevardul Carol I, în zona Parcului Trandafirilor (notariate).

1502 vizualizari
19 sept. 2019 12:27

O listă lungă de nereguli la modernizarea Parcului de la Soldat. Termenul de remediere - 23 octombrie 2019

Miercuri, 18 septembrie 2019, era programată recepția lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat, adică a Parcului Regele Mihai I, denumirea oficială. Numai că, în lipsa dirigintelui de șantier, Sorin Alupoaie, care a anunțat că este bolnav, recepția s-a transformat într-o simplă inspecție la care au participat viceprimarul Adrian Pițigoi și mai mulți reprezentanți ai ADPP, precum și reprezentantul firmei constructoare – Construct Edil SRL Câmpineanca, județul Vrancea. Ce a rezultat în urma inspecției? O lista lungă de neconformități pe care constructorul va trebui să le remedieze până la 23 octombrie 2019.

Alte stiri recente

594 vizualizari
19 sept. 2019 18:47

Mai mult de jumătate dintre unitățile de învățământ din Prahova nu au paza asigurată

În județul Prahova există 630 unități de învățământ public: 62 licee, 260 școli gimnaziale și 308 grădinițe. Doar 48,4% din acestea au paza asigurată fie cu paznici angajați individual, fie cu societăți de protecție și pază. Dintre unitățile de învățământ la care există pază, 58,4% sunt în mediul urban, iar 31,6% sunt în mediul rural. Aceste informații au fost prezentate astăzi, la ședința Colegiului Prefectural al Județului Prahova, de către conducerea Inspectoratului Județean de Poliție.

2080 vizualizari
19 sept. 2019 16:31

Locuitorii din Melicești – Telega, permanent în alertă din cauza urșilor care le intră în gospodării și le ucid animalele

Locuitorii din satul Melicești, comuna Telega, sunt în stare de alertă maximă, după ce urșii le-au intrat în gospodării și le-au mâncat oile. Oamenii sunt speriați, mai ales că mulți dintre ei au copii care pleacă și vin de la școală, existând riscul ca urșii să le apară oricând în față.