Angelica Chiriac, președintele USR Câmpina: ”Administrația câmpineană este un dezastru! Ar trebui schimbați toți!”

Politică (Categoria articolului)

CâmpinaTV.ro își propune pentru perioada următoare o serie de interviuri cu liderii organizațiilor locale ale principalelor formațiuni politice, în cadrul cărora vom discuta despre realitatea politico-administrativă actuală, dar și despre apropierea alegerilor locale și cum se pregătește fiecare partid în parte pentru momentul iunie 2020. Primul din seria acestor interviuri este realizat cu președintele USR Câmpina, Angelica Chiriac, și am ales această variantă pentru că, până la urmă, Alianța USR-PLUS este cea care a câștigat detașat alegerile europarlamentarele din 26 mai. Vă reamintim faptul că, la europarlamentare, Alianța USR-PLUS a câștigat în 19 din cele 23 de secții de votare din Câmpina.

Lucru destul de puțin cunoscut publicului larg, inclusiv celor interesați de politica locală, Organizația Câmpina a USR are de câteva săptămâni un nou președinte - Angelica Chiriac. Fără experiență în politică, de altfel aceasta fiind una dintre dorințele USR, ca membrii săi să nu mai fi fost implicați în politică, președintele Angelica Chiriac ne-a vorbit despre organizația de la Câmpina, dar și despre cum vede această formațiune politică actuala administrație câmpineană: ”Un dezastru! Ar trebui schimbați toți!” (video)
De asemenea, liderul local al USR a vorbit despre profilul candidatului ideal pentru funcția de primar a municipiului și îi asigură pe câmpineni că pe lista USR pentru Consiliul Local vor fi oameni care nu au mai fost implicați în politică, nu au fost implicați în scandaluri, ”oameni serioși, oameni obișnuiți, dezideratul nostru fiind să avem oameni potriviți pentru fiecare post în parte”. (video)

4245 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 06.08.2019 13:34 Deci .... io ... îîîî .... trebuie schimbați toți. Primarul .... îîîî ... io zic să fie om de rând. Pe cel de la învățământ să nu îl ducem la sănătate. io așa zic ...... îîîîî Acesta este USR Câmpina? Hai că m-am mai liniștit. Chiar mă temeam că au ceva șanse.
  • PRIMAR 06.08.2019 17:23 Interesant,asta vrem si noi,SCHIMBARE,cu cine?de unde?ar fi un miracol sa apara o echipa cu experienta si vointa sa schimbe si scaunele din Primarie.Sigur, multi dintre noi vom sprijini o asemenea initiativa si ne vom implica cu siguranta.
  • Ionut 06.08.2019 22:31 Doamne... ce a fost interviul asta? Apreciem faptul că doamna vrea să facă, are bunăvoință, etc., dar interviul asta mă face să îmi dau seama de ceva..Oamenii ăștia au bunăvoință și atât! Nu știu nimic despre administrație. Adică trebuie să mai asteptam încă un mandat, două că să învețe ceva? Pe spinarea noastra? Avem deja un Pitigoi care a fost în consiliul local atata timp, dar ca viceprimar e zero. Tiseanu știe administrație dar nu vrea să facă nimic. E o diferenta... Oricum cred ca e cea mai proastă echipă de când mă știu...și Tiseanu trebuie să plătească pt oamenii pe care îi are alături.
  • maie 09.08.2019 06:03 Dacă aș fi avut ocazia să văd acest material filmat fără să știu despre cine este vorba, aș fi putut jura ca este un interviu luat unei femei de servici din barul în incinta căruia s-a filmat. Sărăcia bagajului lexical, modul de exprimare, atitudinea, sincopele în comunicare, absolut tot din ceea ce am văzut aici m-ar fi dus spre această concluzie. Doamna este din București venită aici din 2005? Ei da, Bucureștiul încă mai are ... lui.
  • SUNTEM CU OCHII PE VOI 10.08.2019 15:24 ce gluma buna !!! " PLEACA AI VOSTRII ,VIN AI NOSTRI ,VOI RAMANETI TOT CA PROSTII " cam asa se traduce ce zice doamna .

Politică

4507 vizualizari
15 aug. 2019 11:22

Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu: "Nu există motive nici să fiu arestat, nici să fiu eliminat din Primărie, nici să nu mai candidez pentru un nou mandat de primar!"

18 comentarii

Continuăm seria interviurilor cu liderii organizațiilor locale ale formațiunilor politice, de această dată cel intervievat fiind președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, primarul municipiului. PNL este partidul aflat la putere pe plan local, în alianță cu PMP, și am vrut să aflăm de la președintele liberalilor câmpineni cum a resimțit partidul rezultatele europarlamentarelor, cum funcționează alianța cu PMP, cum ar putea fi detensionată relația cu PSD în Consiliul Local, cât de... specială este colaborarea cu ALDE, dacă au început pregătirile pentru prezidențiale și dacă Horia Tiseanu se gândește la un nou mandat de primar. (video)

5461 vizualizari
08 aug. 2019 20:36

Adrian Pițigoi, președinte PMP Câmpina: ”Îmi doresc să candidez la funcția de primar din partea PMP sau poate chiar a unei alianțe de dreapta”

14 comentarii

Continuăm seria interviurilor cu liderii organizațiilor locale ai principalelor formațiuni politice, interviuri în cadrul cărora discutăm atât despre realitățile socio-politice ale momentului, pe plan local, dar și despre planurile partidelor pentru viitoarele alegeri locale, din iunie 2020. De această dată am stat de vorbă cu Adrian Pițigoi, președinte al PMP Câmpina, dar și viceprimar al municipiului Câmpina.

Alte stiri recente

225 vizualizari
20 aug. 2019 12:47

Peste 2 milioane de euro, valoarea echipamentelor medicale achiziționate în 2019 de Spitalul Municipal Câmpina

Din punct de vedere al investițiilor în dotarea cu aparatură medicală, 2019 este un an foarte bun pentru Spitalul Municipal Câmpina. Potrivit managerului Călin Tiu, până acum, din veniturile proprii ale spitalului, au fost achiziționate echipamente medicale extrem de necesare, la toate secțiile, în valoare de aproximativ 1 milion euro. De asemenea, este în curs de derulare achiziția altor echipamente printr-un program al Ministerului Sănătății, cu cofinanțare de 10% de la bugetul local.

306 vizualizari
20 aug. 2019 09:38

Parcul de la Soldat (rămas fără Soldat) încă nu e gata pentru efectuarea recepției tehnice

482 de zile au trecut de când s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea Parcului de la Soldat, rămas între timp și fără... Soldat. Lucrarea ar fi trebuit să fie finalizată în termen de 120 de zile și probabil că va rămâne un exemplu negativ de referință pentru investițiile din Câmpina. Luni, 19 august, în Parcul de la Soldat nu era nici picior de muncitor, asta în condițiile în care mai sunt unele lucruri de făcut, iar recepția lucrării evident că nu a fost realizată.