Angelica Chiriac, președintele USR Câmpina: ”Administrația câmpineană este un dezastru! Ar trebui schimbați toți!”

Politică (Categoria articolului)

CâmpinaTV.ro își propune pentru perioada următoare o serie de interviuri cu liderii organizațiilor locale ale principalelor formațiuni politice, în cadrul cărora vom discuta despre realitatea politico-administrativă actuală, dar și despre apropierea alegerilor locale și cum se pregătește fiecare partid în parte pentru momentul iunie 2020. Primul din seria acestor interviuri este realizat cu președintele USR Câmpina, Angelica Chiriac, și am ales această variantă pentru că, până la urmă, Alianța USR-PLUS este cea care a câștigat detașat alegerile europarlamentarele din 26 mai. Vă reamintim faptul că, la europarlamentare, Alianța USR-PLUS a câștigat în 19 din cele 23 de secții de votare din Câmpina.

Lucru destul de puțin cunoscut publicului larg, inclusiv celor interesați de politica locală, Organizația Câmpina a USR are de câteva săptămâni un nou președinte - Angelica Chiriac. Fără experiență în politică, de altfel aceasta fiind una dintre dorințele USR, ca membrii săi să nu mai fi fost implicați în politică, președintele Angelica Chiriac ne-a vorbit despre organizația de la Câmpina, dar și despre cum vede această formațiune politică actuala administrație câmpineană: ”Un dezastru! Ar trebui schimbați toți!” (video)
De asemenea, liderul local al USR a vorbit despre profilul candidatului ideal pentru funcția de primar a municipiului și îi asigură pe câmpineni că pe lista USR pentru Consiliul Local vor fi oameni care nu au mai fost implicați în politică, nu au fost implicați în scandaluri, ”oameni serioși, oameni obișnuiți, dezideratul nostru fiind să avem oameni potriviți pentru fiecare post în parte”. (video)

5940 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 06.08.2019 13:34 Deci .... io ... îîîî .... trebuie schimbați toți. Primarul .... îîîî ... io zic să fie om de rând. Pe cel de la învățământ să nu îl ducem la sănătate. io așa zic ...... îîîîî Acesta este USR Câmpina? Hai că m-am mai liniștit. Chiar mă temeam că au ceva șanse.
  • PRIMAR 06.08.2019 17:23 Interesant,asta vrem si noi,SCHIMBARE,cu cine?de unde?ar fi un miracol sa apara o echipa cu experienta si vointa sa schimbe si scaunele din Primarie.Sigur, multi dintre noi vom sprijini o asemenea initiativa si ne vom implica cu siguranta.
  • Ionut 06.08.2019 22:31 Doamne... ce a fost interviul asta? Apreciem faptul că doamna vrea să facă, are bunăvoință, etc., dar interviul asta mă face să îmi dau seama de ceva..Oamenii ăștia au bunăvoință și atât! Nu știu nimic despre administrație. Adică trebuie să mai asteptam încă un mandat, două că să învețe ceva? Pe spinarea noastra? Avem deja un Pitigoi care a fost în consiliul local atata timp, dar ca viceprimar e zero. Tiseanu știe administrație dar nu vrea să facă nimic. E o diferenta... Oricum cred ca e cea mai proastă echipă de când mă știu...și Tiseanu trebuie să plătească pt oamenii pe care îi are alături.
  • maie 09.08.2019 06:03 Dacă aș fi avut ocazia să văd acest material filmat fără să știu despre cine este vorba, aș fi putut jura ca este un interviu luat unei femei de servici din barul în incinta căruia s-a filmat. Sărăcia bagajului lexical, modul de exprimare, atitudinea, sincopele în comunicare, absolut tot din ceea ce am văzut aici m-ar fi dus spre această concluzie. Doamna este din București venită aici din 2005? Ei da, Bucureștiul încă mai are ... lui.
  • SUNTEM CU OCHII PE VOI 10.08.2019 15:24 ce gluma buna !!! " PLEACA AI VOSTRII ,VIN AI NOSTRI ,VOI RAMANETI TOT CA PROSTII " cam asa se traduce ce zice doamna .
  • Opatchi Roberto 22.08.2019 07:52 Vai mama ei , vai mama noastră , daca vom avea așa reprezentanți in conducerea orașului Campina!

Politică

2014 vizualizari
27 mai 2020 17:02

Reacție extrem de dură a PSD Câmpina la acuzele aduse de PNL și PMP în legătură cu proiectul privind locuințele sociale pentru romi

5 comentarii

Organizațiile locale ale PNL și PMP au transmis presei, marți, un comunicat comun prin care îi acuză pe consilierii PSD Câmpina de boicot, având în vedere absența acestora de la ședința extraordinară a Consiliului Local din data de 18 mai 2020. Pe ordinea de zi a ședinței respective se afla un proiect privind un teren de pe Strada Petrolistului, acolo unde Primăria dorește să construiască, după accesarea unor fonduri europene, un bloc pentru familiile de romi din zonele considerate marginalizate. Detalii - Cum a ajuns proiectul privind blocurile pentru romi o miză politică atât de mare, încât să scoată PNL și PMP Câmpina din "izolare"

4445 vizualizari
26 mai 2020 19:42

Cum a ajuns proiectul privind blocurile pentru romi o miză politică atât de mare, încât să scoată PNL și PMP Câmpina din "izolare"

1 comentarii

Pe 18 mai 2020, la Câmpina a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local, online, pe platforma Zoom, primul proiect de pe ordinea de zi vizând dezmembrarea unui teren de pe Strada Petrolistului. Pe una dintre parcele, Primăria dorește să construiască unul dintre cele două blocuri de locuințe sociale, destinate persoanelor defavorizate, mai exact familiilor de romi din zonele considerate marginalizate (Oborului, Aleea Scărișoarei, Cărămidari-Prundului-Păcuri, zona Lacul Peștelui). Proiectul a fost aprobat de consilierii PNL și PMP, cei ai PSD neparticipând la ședință, cu excepția lui Ioan Petrescu.

Alte stiri recente

11 vizualizari
28 mai 2020 10:13

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1326 vizualizari
27 mai 2020 20:11

La Poiana Câmpina continuă dezinfecția scărilor de bloc și a platformelor de gunoi

În comuna Poiana Câmpina a avut loc marți seară o nouă acțiune de dezinfecție la cele 21 de scări de la blocurile din localitate și la platformele de gunoi din vecinătatea blocurilor. De această dată, dezinfecția a fost realizată de viceprimarul Sergiu Constanda și consilierul local Aurel Pătrănoiu, acțiunea fiind coordonată de șefa Serviciului pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Poiana, Ana Maria Goran.