Angelica Chiriac, președintele USR Câmpina: ”Administrația câmpineană este un dezastru! Ar trebui schimbați toți!”

Politică (Categoria articolului)

CâmpinaTV.ro își propune pentru perioada următoare o serie de interviuri cu liderii organizațiilor locale ale principalelor formațiuni politice, în cadrul cărora vom discuta despre realitatea politico-administrativă actuală, dar și despre apropierea alegerilor locale și cum se pregătește fiecare partid în parte pentru momentul iunie 2020. Primul din seria acestor interviuri este realizat cu președintele USR Câmpina, Angelica Chiriac, și am ales această variantă pentru că, până la urmă, Alianța USR-PLUS este cea care a câștigat detașat alegerile europarlamentarele din 26 mai. Vă reamintim faptul că, la europarlamentare, Alianța USR-PLUS a câștigat în 19 din cele 23 de secții de votare din Câmpina.

Lucru destul de puțin cunoscut publicului larg, inclusiv celor interesați de politica locală, Organizația Câmpina a USR are de câteva săptămâni un nou președinte - Angelica Chiriac. Fără experiență în politică, de altfel aceasta fiind una dintre dorințele USR, ca membrii săi să nu mai fi fost implicați în politică, președintele Angelica Chiriac ne-a vorbit despre organizația de la Câmpina, dar și despre cum vede această formațiune politică actuala administrație câmpineană: ”Un dezastru! Ar trebui schimbați toți!” (video)
De asemenea, liderul local al USR a vorbit despre profilul candidatului ideal pentru funcția de primar a municipiului și îi asigură pe câmpineni că pe lista USR pentru Consiliul Local vor fi oameni care nu au mai fost implicați în politică, nu au fost implicați în scandaluri, ”oameni serioși, oameni obișnuiți, dezideratul nostru fiind să avem oameni potriviți pentru fiecare post în parte”. (video)

8243 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 06.08.2019 13:34 Deci .... io ... îîîî .... trebuie schimbați toți. Primarul .... îîîî ... io zic să fie om de rând. Pe cel de la învățământ să nu îl ducem la sănătate. io așa zic ...... îîîîî Acesta este USR Câmpina? Hai că m-am mai liniștit. Chiar mă temeam că au ceva șanse.
  • PRIMAR 06.08.2019 17:23 Interesant,asta vrem si noi,SCHIMBARE,cu cine?de unde?ar fi un miracol sa apara o echipa cu experienta si vointa sa schimbe si scaunele din Primarie.Sigur, multi dintre noi vom sprijini o asemenea initiativa si ne vom implica cu siguranta.
  • Ionut 06.08.2019 22:31 Doamne... ce a fost interviul asta? Apreciem faptul că doamna vrea să facă, are bunăvoință, etc., dar interviul asta mă face să îmi dau seama de ceva..Oamenii ăștia au bunăvoință și atât! Nu știu nimic despre administrație. Adică trebuie să mai asteptam încă un mandat, două că să învețe ceva? Pe spinarea noastra? Avem deja un Pitigoi care a fost în consiliul local atata timp, dar ca viceprimar e zero. Tiseanu știe administrație dar nu vrea să facă nimic. E o diferenta... Oricum cred ca e cea mai proastă echipă de când mă știu...și Tiseanu trebuie să plătească pt oamenii pe care îi are alături.
  • maie 09.08.2019 06:03 Dacă aș fi avut ocazia să văd acest material filmat fără să știu despre cine este vorba, aș fi putut jura ca este un interviu luat unei femei de servici din barul în incinta căruia s-a filmat. Sărăcia bagajului lexical, modul de exprimare, atitudinea, sincopele în comunicare, absolut tot din ceea ce am văzut aici m-ar fi dus spre această concluzie. Doamna este din București venită aici din 2005? Ei da, Bucureștiul încă mai are ... lui.
  • SUNTEM CU OCHII PE VOI 10.08.2019 15:24 ce gluma buna !!! " PLEACA AI VOSTRII ,VIN AI NOSTRI ,VOI RAMANETI TOT CA PROSTII " cam asa se traduce ce zice doamna .
  • Opatchi Roberto 22.08.2019 07:52 Vai mama ei , vai mama noastră , daca vom avea așa reprezentanți in conducerea orașului Campina!

Politică

1030 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1729 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

194 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

4267 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.