Angelica Chiriac, președintele USR Câmpina: ”Administrația câmpineană este un dezastru! Ar trebui schimbați toți!”

Politică (Categoria articolului)

CâmpinaTV.ro își propune pentru perioada următoare o serie de interviuri cu liderii organizațiilor locale ale principalelor formațiuni politice, în cadrul cărora vom discuta despre realitatea politico-administrativă actuală, dar și despre apropierea alegerilor locale și cum se pregătește fiecare partid în parte pentru momentul iunie 2020. Primul din seria acestor interviuri este realizat cu președintele USR Câmpina, Angelica Chiriac, și am ales această variantă pentru că, până la urmă, Alianța USR-PLUS este cea care a câștigat detașat alegerile europarlamentarele din 26 mai. Vă reamintim faptul că, la europarlamentare, Alianța USR-PLUS a câștigat în 19 din cele 23 de secții de votare din Câmpina.

Lucru destul de puțin cunoscut publicului larg, inclusiv celor interesați de politica locală, Organizația Câmpina a USR are de câteva săptămâni un nou președinte - Angelica Chiriac. Fără experiență în politică, de altfel aceasta fiind una dintre dorințele USR, ca membrii săi să nu mai fi fost implicați în politică, președintele Angelica Chiriac ne-a vorbit despre organizația de la Câmpina, dar și despre cum vede această formațiune politică actuala administrație câmpineană: ”Un dezastru! Ar trebui schimbați toți!” (video)
De asemenea, liderul local al USR a vorbit despre profilul candidatului ideal pentru funcția de primar a municipiului și îi asigură pe câmpineni că pe lista USR pentru Consiliul Local vor fi oameni care nu au mai fost implicați în politică, nu au fost implicați în scandaluri, ”oameni serioși, oameni obișnuiți, dezideratul nostru fiind să avem oameni potriviți pentru fiecare post în parte”. (video)

4622 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 06.08.2019 13:34 Deci .... io ... îîîî .... trebuie schimbați toți. Primarul .... îîîî ... io zic să fie om de rând. Pe cel de la învățământ să nu îl ducem la sănătate. io așa zic ...... îîîîî Acesta este USR Câmpina? Hai că m-am mai liniștit. Chiar mă temeam că au ceva șanse.
  • PRIMAR 06.08.2019 17:23 Interesant,asta vrem si noi,SCHIMBARE,cu cine?de unde?ar fi un miracol sa apara o echipa cu experienta si vointa sa schimbe si scaunele din Primarie.Sigur, multi dintre noi vom sprijini o asemenea initiativa si ne vom implica cu siguranta.
  • Ionut 06.08.2019 22:31 Doamne... ce a fost interviul asta? Apreciem faptul că doamna vrea să facă, are bunăvoință, etc., dar interviul asta mă face să îmi dau seama de ceva..Oamenii ăștia au bunăvoință și atât! Nu știu nimic despre administrație. Adică trebuie să mai asteptam încă un mandat, două că să învețe ceva? Pe spinarea noastra? Avem deja un Pitigoi care a fost în consiliul local atata timp, dar ca viceprimar e zero. Tiseanu știe administrație dar nu vrea să facă nimic. E o diferenta... Oricum cred ca e cea mai proastă echipă de când mă știu...și Tiseanu trebuie să plătească pt oamenii pe care îi are alături.
  • maie 09.08.2019 06:03 Dacă aș fi avut ocazia să văd acest material filmat fără să știu despre cine este vorba, aș fi putut jura ca este un interviu luat unei femei de servici din barul în incinta căruia s-a filmat. Sărăcia bagajului lexical, modul de exprimare, atitudinea, sincopele în comunicare, absolut tot din ceea ce am văzut aici m-ar fi dus spre această concluzie. Doamna este din București venită aici din 2005? Ei da, Bucureștiul încă mai are ... lui.
  • SUNTEM CU OCHII PE VOI 10.08.2019 15:24 ce gluma buna !!! " PLEACA AI VOSTRII ,VIN AI NOSTRI ,VOI RAMANETI TOT CA PROSTII " cam asa se traduce ce zice doamna .
  • Opatchi Roberto 22.08.2019 07:52 Vai mama ei , vai mama noastră , daca vom avea așa reprezentanți in conducerea orașului Campina!

Politică

2065 vizualizari
10 oct. 2019 14:53

Moțiunea a trecut, Guvernul Dăncilă a picat. Ce urmează?

Moțiunea de cenzură inițiată de reprezentanții mai multor partide de Opoziție a trecut astăzi de votul parlamentarilor. Dintr-un total de 464 senatori și deputați, 399 au fost prezenți și s-au înregistrat 242 voturi valabil exprimate și trei voturi nule. Din cele valabil exprimate, 238 voturi au fost pentru demiterea Guvernului condus de Viorica Dăncilă. O victorie extrem de importantă  a Opoziției, dar și mai important este ce se va întâmpla de acum înainte.

6895 vizualizari
30 sept. 2019 10:44

PLUS Câmpina, despre profilul candidatului la Primărie: un om care să iubească orașul, să-i pese de câmpineni, să schimbe starea de spirit a comunității

11 comentarii

De câteva săptămâni, la Câmpina există comunități PLUS, adică structuri ale Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate. PLUS are o organizare atipică în teritoriu, comparativ cu celelalte partide de pe eșichierul politic românesc. Există organizație județeană, iar în localități se constituie aceste comunități, fiecare comunitate având un coordonator și un birou de conducere format din patru persoane. La Câmpina sunt patru comunități PLUS, trei deja constituite și una în curs de constituire. Care este principalul avantaj al acestui tip de organizare? Astfel, nu se va permite unui grup de oameni să preia conducerea într-o localitate și să se folosească de politică pentru propriile interese. Am stat de vorbă cu doi dintre coordonatorii PLUS de la Câmpina, Cătălin Florescu și Valentin Crețu, de la care am aflat lucruri interesante despre partidul pe care îl reprezintă. (video)

Alte stiri recente

1573 vizualizari
15 oct. 2019 11:47

Campanii de prevenție și informare ale Poliției Județene și ANIP cu ocazia Zilei Europene de Luptă împotriva Traficului de Persoane

Traficul de persoane continuă să fie un fenomen în plină evoluţie atât din punct de vedere al interesului manifestat de traficanţi, aflaţi într-o necontenită căutare de mijloace de îmbogăţire rapidă şi ilegală, cât şi, într-o manieră firească şi proporțională, al interesului manifestat de marile organisme internaţionale angrenate în contracararea acestui fenomen. Pe 18 octombrie este Ziua Europeană de Luptă împotriva Traficului de Persoane, ocazie cu care Poliția Prahova, dar și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (ANIP) - Centrul Regional Ploiești derulează o serie de acțiuni.

4180 vizualizari
15 oct. 2019 08:48

Echipa Delice Câmpina va reprezenta România la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, va avea loc prestigiosul concurs The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, eveniment destinat specialiștilor din domeniu. Este o competiție senzațională, de anvergură, la care participă patiseri - cofetari din întreaga lume, miza fiind trofeul și, bineînțeles, tilul de campion mondial. Tema ediției din acest an este "Artă și tradiție națională", iar România va fi reprezentată la Milano de o echipă de la Cofetăriile Delice Internațional Câmpina.