Angelica Chiriac, președintele USR Câmpina: ”Administrația câmpineană este un dezastru! Ar trebui schimbați toți!”

Politică (Categoria articolului)

CâmpinaTV.ro își propune pentru perioada următoare o serie de interviuri cu liderii organizațiilor locale ale principalelor formațiuni politice, în cadrul cărora vom discuta despre realitatea politico-administrativă actuală, dar și despre apropierea alegerilor locale și cum se pregătește fiecare partid în parte pentru momentul iunie 2020. Primul din seria acestor interviuri este realizat cu președintele USR Câmpina, Angelica Chiriac, și am ales această variantă pentru că, până la urmă, Alianța USR-PLUS este cea care a câștigat detașat alegerile europarlamentarele din 26 mai. Vă reamintim faptul că, la europarlamentare, Alianța USR-PLUS a câștigat în 19 din cele 23 de secții de votare din Câmpina.

Lucru destul de puțin cunoscut publicului larg, inclusiv celor interesați de politica locală, Organizația Câmpina a USR are de câteva săptămâni un nou președinte - Angelica Chiriac. Fără experiență în politică, de altfel aceasta fiind una dintre dorințele USR, ca membrii săi să nu mai fi fost implicați în politică, președintele Angelica Chiriac ne-a vorbit despre organizația de la Câmpina, dar și despre cum vede această formațiune politică actuala administrație câmpineană: ”Un dezastru! Ar trebui schimbați toți!” (video)
De asemenea, liderul local al USR a vorbit despre profilul candidatului ideal pentru funcția de primar a municipiului și îi asigură pe câmpineni că pe lista USR pentru Consiliul Local vor fi oameni care nu au mai fost implicați în politică, nu au fost implicați în scandaluri, ”oameni serioși, oameni obișnuiți, dezideratul nostru fiind să avem oameni potriviți pentru fiecare post în parte”. (video)

8002 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 06.08.2019 13:34 Deci .... io ... îîîî .... trebuie schimbați toți. Primarul .... îîîî ... io zic să fie om de rând. Pe cel de la învățământ să nu îl ducem la sănătate. io așa zic ...... îîîîî Acesta este USR Câmpina? Hai că m-am mai liniștit. Chiar mă temeam că au ceva șanse.
  • PRIMAR 06.08.2019 17:23 Interesant,asta vrem si noi,SCHIMBARE,cu cine?de unde?ar fi un miracol sa apara o echipa cu experienta si vointa sa schimbe si scaunele din Primarie.Sigur, multi dintre noi vom sprijini o asemenea initiativa si ne vom implica cu siguranta.
  • Ionut 06.08.2019 22:31 Doamne... ce a fost interviul asta? Apreciem faptul că doamna vrea să facă, are bunăvoință, etc., dar interviul asta mă face să îmi dau seama de ceva..Oamenii ăștia au bunăvoință și atât! Nu știu nimic despre administrație. Adică trebuie să mai asteptam încă un mandat, două că să învețe ceva? Pe spinarea noastra? Avem deja un Pitigoi care a fost în consiliul local atata timp, dar ca viceprimar e zero. Tiseanu știe administrație dar nu vrea să facă nimic. E o diferenta... Oricum cred ca e cea mai proastă echipă de când mă știu...și Tiseanu trebuie să plătească pt oamenii pe care îi are alături.
  • maie 09.08.2019 06:03 Dacă aș fi avut ocazia să văd acest material filmat fără să știu despre cine este vorba, aș fi putut jura ca este un interviu luat unei femei de servici din barul în incinta căruia s-a filmat. Sărăcia bagajului lexical, modul de exprimare, atitudinea, sincopele în comunicare, absolut tot din ceea ce am văzut aici m-ar fi dus spre această concluzie. Doamna este din București venită aici din 2005? Ei da, Bucureștiul încă mai are ... lui.
  • SUNTEM CU OCHII PE VOI 10.08.2019 15:24 ce gluma buna !!! " PLEACA AI VOSTRII ,VIN AI NOSTRI ,VOI RAMANETI TOT CA PROSTII " cam asa se traduce ce zice doamna .
  • Opatchi Roberto 22.08.2019 07:52 Vai mama ei , vai mama noastră , daca vom avea așa reprezentanți in conducerea orașului Campina!

Politică

1749 vizualizari
21 feb. 2023 10:37

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

1848 vizualizari
16 feb. 2023 21:20

Horațiu Zăgan, despre acuzele aduse de Florin Marcu: ”Nu au nicio legătură cu realitatea”

La finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 15 februarie, consilierul Florin Marcu l-a acuzat pe Horațiu Zăgan că este într-un conflict de interese și l-a amenințat cu... ANI.

Alte stiri recente

108 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

102 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.