Locuitorii de pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, nemulțumiți că lucrarea de canalizare pare să nu se mai termine

Actualitate (Categoria articolului)

Strada Petre Liciu din municipiul Câmpina se află în apropierea cartierului Turnătoriei, fiind o străduță care pornește din Strada Conductelor.

Aici, recent, au avut loc lucrări la rețeaua de canalizare, după finalizarea cărora s-a turnat asfaltul. Acum, potrivit locuitorilor de pe Strada Petre Liciu, la intersecția cu Strada Conductelor, în urmă cu aproximativ două luni, s-a făcut o groapă pentru niște verificări. După vreo două săptămâni, s-a turnat o șapă de ciment, s-a postat acel indicator și... cam atât. De atunci, oamenii se chinuie să ocolească mereu zona respectivă și sunt îngrijorați că dacă vor veni ploile și apoi (poate) ninsoarea, până la primăvară nimeni nu va mai remedia situația.
”Lucrarea nu este încă predată către noi, către HidroPrahova. Din ce știu eu, acolo va fi una dintre pompele care vor deservi rețeaua de canalizare, dar, vă repet, mai multe detalii nu vă pot da până ce lucrarea nu ne este predată”, ne-a declarat Marius Bugan, directorul Sucursalei Câmpina a HidroPrahova.
Lucrarea respectivă face parte din pachetul de mai multe străzi unde intervine firma Kato Services, care execută lucrările de canalizare din cadrul proiectului cu fonduri europene derulat de HidroPrahova. Din informațiile noastre, lucrarea este în termenul de finalizare, fiind necesară montarea unor pompe tocmai pentru ca locuitorii de pe Strada Petre Liciu și alte străduțe din zonă, situate mai jos decât strada principală, să beneficieze de canalizare.

1967 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

0 vizualizari
23 feb. 2024 19:15

Primim de la cititori. Mizerie de nedescris și pământ pietrificat pe scaune în stația de călători din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu stația de călători din cartierul Turnătoriei, din municipiul Câmpina.

1627 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

Alte stiri recente

797 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

3 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

337 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.