CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Risc rutier major pe Calea Doftanei, la intersecția cu Aleea Magnoliei

- Actualitate -

Primim de la cititori. Risc rutier major pe Calea Doftanei, la intersecția cu Aleea Magnoliei

Un cititor CâmpinaTV.ro, în numele mai multor locuitori de pe Aleea Magnoliei din Câmpina, ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425, această imagine surprinsă duminică dimineață la intersecția acesteia cu Calea Doftanei.

Oamenii sunt exasperați, pentru că locuitorii din zonă, de pe Calea Doftanei, își parchează mașinile pe trotuar, obturând aproape integral vizibilitatea, astfel că orice ieșire de pe această alee în Calea Doftanei devine un adevărat joc de-a alb-neagra cu viețile oamenilor de aici. Situația este cu atât mai gravă cu cât în zona respectivă, pe Calea Doftanei, se circulă cu viteză destul de mare, astfel că și dacă ar fi observată o mașină care iese de pe Aleea Magnoliei, riscul producerii unor accidente rutiere grave, cu posibile urmări, este foarte ridicat. Prin intermediul nostru, locuitorii de aici fac un apel la autorități - este păcat de lucrările de modernizare la Calea Doftanei, dacă nu se găsește o soluție și aici. Că ar fi bine montarea unor stâlpișori, așa cum mai există prin oraș, care să împiedice parcarea autovehiculelor pe trotuar, sau poate o oglindă, care să asigure o mai bună vizibilitate, oricare ar fi soluția agreată de autorități, important pentru oamenii de aici este ca ei să se simtă în siguranță și orice potențial factor de risc de producere a unor accidente rutiere să fie măcar diminuat, dacă nu eliminat.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteși transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


27 Aug 2023 13:46 2916 vizualizari


Comentarii


  • 27.08.2023 17:54 Dacul Liber Minunat ar fi ca Politia sa isi faca treaba si sa sanctioneze orice proprietar de masina ce parcheaza pe trotuar... Pot pietonii sa isi faca loc printre masinile de pe trotuare cu topoarele?
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
286 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
772 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
759 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
801 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV