Primim de la cititori. Risc rutier major pe Calea Doftanei, la intersecția cu Aleea Magnoliei

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro, în numele mai multor locuitori de pe Aleea Magnoliei din Câmpina, ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425, această imagine surprinsă duminică dimineață la intersecția acesteia cu Calea Doftanei.

Oamenii sunt exasperați, pentru că locuitorii din zonă, de pe Calea Doftanei, își parchează mașinile pe trotuar, obturând aproape integral vizibilitatea, astfel că orice ieșire de pe această alee în Calea Doftanei devine un adevărat joc de-a alb-neagra cu viețile oamenilor de aici. Situația este cu atât mai gravă cu cât în zona respectivă, pe Calea Doftanei, se circulă cu viteză destul de mare, astfel că și dacă ar fi observată o mașină care iese de pe Aleea Magnoliei, riscul producerii unor accidente rutiere grave, cu posibile urmări, este foarte ridicat. Prin intermediul nostru, locuitorii de aici fac un apel la autorități - este păcat de lucrările de modernizare la Calea Doftanei, dacă nu se găsește o soluție și aici. Că ar fi bine montarea unor stâlpișori, așa cum mai există prin oraș, care să împiedice parcarea autovehiculelor pe trotuar, sau poate o oglindă, care să asigure o mai bună vizibilitate, oricare ar fi soluția agreată de autorități, important pentru oamenii de aici este ca ei să se simtă în siguranță și orice potențial factor de risc de producere a unor accidente rutiere să fie măcar diminuat, dacă nu eliminat.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteși transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.

2763 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dacul Liber 27.08.2023 17:54 Minunat ar fi ca Politia sa isi faca treaba si sa sanctioneze orice proprietar de masina ce parcheaza pe trotuar... Pot pietonii sa isi faca loc printre masinile de pe trotuare cu topoarele?

Actualitate

0 vizualizari
23 feb. 2024 19:57

Conductă de apă ciuruită, pe Strada Sondei, din Câmpina, acolo unde se schimbă rețeaua de canalizare

De câteva săptămâni se lucrează la schimbarea rețelei de canalizare pe Strada Sondei, din Câmpina, în cadrul unui proiect mai amplu derulat de compania HidroPahova.

153 vizualizari
23 feb. 2024 19:15

Primim de la cititori. Mizerie de nedescris și pământ pietrificat pe scaune în stația de călători din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu stația de călători din cartierul Turnătoriei, din municipiul Câmpina.

Alte stiri recente

818 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

3 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

340 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.