Câmpina iese din Federaţia Patronatelor Serviciilor Publice. Consilierii locali sunt nemulţumiţi de serviciile... turistice oferite

Actualitate (Categoria articolului)

Federația Patronatelor Serviciilor Publice s-a constituit încă din 1990, dar administrația câmpineană a aderat în mandatul 1996-2000. De atunci, principalul scop al colaborării dintre cele două părți a fost realizarea unor schimburi de experiență în străinătate. Așa se numeau oficial, în realitate fiind vorba, în majoritatea cazurilor, de excursii pe bani publici. Câmpina doar plătea, fără să beneficieze de ceva de pe urma deplasărilor aleșilor locali. Acum, nemulțumiți de prețurile din ce în ce mai mari și de calitatea serviciilor oferite, consilierii locali au aprobat ca municipiul să nu mai fie membru al acestei federații.

Ani la rând, consilieri de la toate partidele politice și angajați din cadrul Primăriei Câmpina au beneficiat de „schimburile de experienţă” realizate în special în zonele cu plajă. În ultimul timp, Grecia şi Turcia au fost destinaţiile favorite, dar de-a lungul anilor au mai fost experienţe în ţări europene precum Elveţia, Franţa, Spania. Anul trecut a apărut oportunitatea vizitării a două țări deosebite - Suedia și Danemarca, dar după un întreg scandal, deplasarea a fost mai întâi amânată, apoi anulată. Vizita includea inițial o serie de întâlniri la nivelul administrațiilor locale din Malmo și Copenhaga, dar cum din delegația României nu ar fi făcut parte decât reprezentanții Câmpinei, singurii care s-au înscris și care achitaseră deja banii, programul a fost schimbat. După apariţia în presă a scandalului, s-a renunţat la această deplasare, spre marea dezamăgire a celor care aveau deja bagajele făcute. Supărarea pare să fi fost atât de mare, încât la începutul acestui an, atunci când Federaţia Patronatelor Serviciilor Publice a solicitat achitarea taxei anuale de 2.500 lei, la propunerea consilierului local Viorel Bondoc s-a luat decizia de a se ieşi din această asociere. „Mergem cu alţii”, a spus consilierul Dragomir Enache, mai în glumă, mai în serios.

6353 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dragnea Ion 05.02.2018 17:20 Fantastic,sau prins si ei de excrocherie dupa ce au platit cat?unor excroci , sa mearga pe banii lor consilierii, daca vor sa se plimbe,oricum nu inteleg nimic si nu aduc nimic nou si benefic pentru oras ci doar povesti nepotilor.
  • Driver 05.02.2018 19:57 In ultima perioada,asta insemnand in ultimii 5-6 ani ,Campina a devenit un ;GIGI CONTRA;;;, in Romania.Daca anumite opinii ,pozitive ,merg sa zicem,spre sud,sa ma exprim asa,cei care temporar conduc destinele acestui oras,ei se deplaseaza spre nord.Totul este invers,in acest oras.Pana cand clica de la Primaria Campina nu va dispare[pestele se impute de la cap],nu va dispare,ssi sa fie schmbati cu oameni onesti si integri dar si bun profesionisti,cursul Campinei este unul singur,in jos.

Actualitate

304 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1223 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

366 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1342 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.