Polițiștii câmpineni s-au întâlnit cu elevii de la Liceul Energetic

Actualitate (Categoria articolului)

Promovarea profesiei de polițist, limitele răspunderii penale și violența în școală au fost doar câteva dintre subiectele aduse în atenția a 170 de elevi ai Liceului Tehnologic Energetic Câmpina, cu ocazia unei alte activități informativ-preventive desfășurate de polițiștii câmpineni. Întâlnirea a avut loc marți, 18 ianuarie.

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, Biroului Siguranță Școlară și cei ai Serviciului de Acțiuni Speciale s-au aflat printre elevii Liceului Tehnologic Energetic Câmpina, unde au fost dezbătute mai multe subiecte de interes pentru elevi, cum ar fi promovarea profesiei de polițist, limitele răspunderii penale, asigurarea bunurilor personale atât în incinta școlii cât și pe traseul de la/către școală, dar și riscurile utilizării platformelor de socializare, intrarea în contact prin intermediul acestor rețele cu persoane necunoscute, precum și divulgarea de date cu caracter personal.
Scopul polițiștilor, ca de fiecare dată, prin activitatea întreprinsă a fost acela de a fi alături de elevi, de a-i ghida și învăța cum să fie responsabili în vederea adoptării unei bune conduite în societate, după cum informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

(Sursa foto - IJP Prahova)

2899 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1724 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

313 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

98 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

441 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: