Polițiștii câmpineni s-au întâlnit cu elevii de la Liceul Energetic

Actualitate (Categoria articolului)

Promovarea profesiei de polițist, limitele răspunderii penale și violența în școală au fost doar câteva dintre subiectele aduse în atenția a 170 de elevi ai Liceului Tehnologic Energetic Câmpina, cu ocazia unei alte activități informativ-preventive desfășurate de polițiștii câmpineni. Întâlnirea a avut loc marți, 18 ianuarie.

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, Biroului Siguranță Școlară și cei ai Serviciului de Acțiuni Speciale s-au aflat printre elevii Liceului Tehnologic Energetic Câmpina, unde au fost dezbătute mai multe subiecte de interes pentru elevi, cum ar fi promovarea profesiei de polițist, limitele răspunderii penale, asigurarea bunurilor personale atât în incinta școlii cât și pe traseul de la/către școală, dar și riscurile utilizării platformelor de socializare, intrarea în contact prin intermediul acestor rețele cu persoane necunoscute, precum și divulgarea de date cu caracter personal.
Scopul polițiștilor, ca de fiecare dată, prin activitatea întreprinsă a fost acela de a fi alături de elevi, de a-i ghida și învăța cum să fie responsabili în vederea adoptării unei bune conduite în societate, după cum informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

(Sursa foto - IJP Prahova)

2619 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

635 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

348 vizualizari
27 iun. 2022 17:38

73,65% promovabilitatea la bacalaureat 2022 în Câmpina, înainte de contestații. Patru eleve au obținut media 10

Pe site-ul Ministerului Educației și la centrele de examinare au fost afișate astăzi, luni, 27 iunie, rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului 2022. La nivelul municipiului Câmpina, rata de promovabilitate este de 73,65% cu patru procente mai mare față de promovabilitatea de anul trecut și cu 11 procente mai mare față de 2020. În cifre absolute, situația de la această sesiune a bacalaureatului este următoarea: 534 elevi s-au înscris la bacalaureat (462 din promoția curentă și 72 din promoțiile anterioare). 14 elevi dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen, 137 au fost respinși (având media generală sub 6), iar 383 elevi au promovat examenul. Patru eleve au obținut media generală 10 la bacalaureat, toate patru fiind de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”: Ioana Bianca Buzilă, Cristina Miruna Plopeanu, Ana Maria Gheorghiu Goga și Anisia Mantu.  

Alte stiri recente

17 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

1228 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.