În Câmpina a început montarea instalațiilor ornamentale pentru Sărbătorile de Iarnă

Social (Categoria articolului)

În municipiul Câmpina a început, de câteva zile, montarea instalațiilor ornamentale stradale pentru Sărbătorile de Iarnă.

Ca în fiecare an, vor fi montate și instalațiile mai vechi, dar sunt și instalații noi, majoritatea închiriate. Potrivit anunțului publicat pe SEAP, au fost închiriate ornamente pentru Sărbători (perdele de LED-uri, figurine, bannere luminoase etc) de la societatea MK Lighting SRL Hunedoara, valoarea contractului pentru închiriere, montare și demontare instalații fiind de 179.900 lei fără TVA.
Aprinderea iluminatului festiv pentru Sărbătorile de Iarnă este unul dintre cele mai așteptate momente, în special de către copii, dar, până la urmă, aprinderea luminițelor reprezintă o bucurie pentru toată lumea.
Majoritatea instalațiilor sunt cu led, pentru un consum mai redus de energie electrică. Deocamdată, autoritățile locale nu au stabilit când vor fi aprinse luminițele și care este perioada în care ne vom putea bucura de ele.

 

 

3129 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • DomnuRoz 20.11.2022 16:54 Unii spun ca este cam devreme.

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

804 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1284 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

981 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.