În Câmpina a început montarea instalațiilor ornamentale pentru Sărbătorile de Iarnă

Social (Categoria articolului)

În municipiul Câmpina a început, de câteva zile, montarea instalațiilor ornamentale stradale pentru Sărbătorile de Iarnă.

Ca în fiecare an, vor fi montate și instalațiile mai vechi, dar sunt și instalații noi, majoritatea închiriate. Potrivit anunțului publicat pe SEAP, au fost închiriate ornamente pentru Sărbători (perdele de LED-uri, figurine, bannere luminoase etc) de la societatea MK Lighting SRL Hunedoara, valoarea contractului pentru închiriere, montare și demontare instalații fiind de 179.900 lei fără TVA.
Aprinderea iluminatului festiv pentru Sărbătorile de Iarnă este unul dintre cele mai așteptate momente, în special de către copii, dar, până la urmă, aprinderea luminițelor reprezintă o bucurie pentru toată lumea.
Majoritatea instalațiilor sunt cu led, pentru un consum mai redus de energie electrică. Deocamdată, autoritățile locale nu au stabilit când vor fi aprinse luminițele și care este perioada în care ne vom putea bucura de ele.

 

 

2938 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • DomnuRoz 20.11.2022 16:54 Unii spun ca este cam devreme.

Social

2312 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

2278 vizualizari
28 sept. 2023 06:28

Deea State, o tânără scriitoare din Cornu, a pus bazele Editurii OrhiDeea și a revistei cu același nume

1 comentarii

"Ambiția mea este să ofer oricărui autor șansa de a-și publica volumul ca un profesionist, luptând în același timp împotriva analfabetismului. Visul unora trebuie să servească celor care au nevoie. Promovez autori români contemporani și promovez lectura ca pilon esențial în formarea oamenilor", spune Deea State.

Alte stiri recente

233 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

437 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.