CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În Câmpina a început montarea instalațiilor ornamentale pentru Sărbătorile de Iarnă

- Social -

În Câmpina a început montarea instalațiilor ornamentale pentru Sărbătorile de Iarnă

În municipiul Câmpina a început, de câteva zile, montarea instalațiilor ornamentale stradale pentru Sărbătorile de Iarnă.

Ca în fiecare an, vor fi montate și instalațiile mai vechi, dar sunt și instalații noi, majoritatea închiriate. Potrivit anunțului publicat pe SEAP, au fost închiriate ornamente pentru Sărbători (perdele de LED-uri, figurine, bannere luminoase etc) de la societatea MK Lighting SRL Hunedoara, valoarea contractului pentru închiriere, montare și demontare instalații fiind de 179.900 lei fără TVA.
Aprinderea iluminatului festiv pentru Sărbătorile de Iarnă este unul dintre cele mai așteptate momente, în special de către copii, dar, până la urmă, aprinderea luminițelor reprezintă o bucurie pentru toată lumea.
Majoritatea instalațiilor sunt cu led, pentru un consum mai redus de energie electrică. Deocamdată, autoritățile locale nu au stabilit când vor fi aprinse luminițele și care este perioada în care ne vom putea bucura de ele.

 

 


11 Nov 2022 07:56 3172 vizualizari


Comentarii


  • 20.11.2022 16:54 DomnuRoz Unii spun ca este cam devreme.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
327 vizualizari 14 Jun 2024 08:31 Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Vineri dimineață, la ora 6.00, 7.034 gospodării din mai multe localități ale județului Prahova nu erau alimentate cu energie electrică după furtuna din timpul nopții.

citeste mai mult
409 vizualizari 14 Jun 2024 07:29 Proiect eTwinning la Școala “Cuza“ din Câmpina: interacțiune între muzică și desen

Proiect eTwinning la Școala “Cuza“ din Câmpina: interacțiune între muzică și desen

După cum am scris și cu alte ocazii, Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza" din Câmpina este implicată în mai multe proiecte de tip eTwinning.

citeste mai mult
3043 vizualizari 02 Jun 2024 19:13 Un câmpinean a murit la numai 59 ani. Fiul său acuză un ”tratament necorespunzător” din partea Centrului ”Conacul Bunicii”

Un câmpinean a murit la numai 59 ani. Fiul său acuză un ”tratament necorespunzător” din partea Centrului ”Conacul Bunicii”

Am primit la redacție un mesaj din partea unui câmpinean, Daniel Andrei Ionescu, al cărui tată s-a stins din viață la numai 59 ani, după ce a stat mai bine de doi ani în Centrul Rezidențial ”Conacul Bunicii” din Câmpina.

citeste mai mult
1736 vizualizari 02 Jun 2024 16:19 Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” Câmpina a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”

Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” Câmpina a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”

Echipa Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu”, coordonată de directorul adjunct Corina Gheorghe, a câștigat concursul ”Sanitarii pricepuți”, organizat de Societatea Națională de Cruce Roșie, Filiala Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV