DSP a revenit asupra deciziei. “Spitalul Municipal Câmpina nu va fi unitate-suport COVID 19, deocamdată...”

Actualitate (Categoria articolului)

După ce miercuri, 25 martie 2020, conducerea Spitalului Municipal Câmpina a primit un ordin de la Direcția de Sănătate Publică, prin care se anunța că spitalul câmpinean devine unitate-suport COVID 19, adică un spital în care să fie tratați pacienți infectați cu noul coronavirus, dar care suferă și de alte patologii, astăzi s-a revenit asupra deciziei inițiale. După cum ne-a declarat managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu, lucrurile s-au schimbat, cel puțin deocamdată.

"Am primit astăzi (n.r. - joi, 26 martie) o nouă adresă de la Direcția de Sănătate Publică în care suntem anunțați că Spitalul Municipal Câmpina nu va deveni unitate-suport COVID 19, deocamdată. În funcție de cum va evolua situația la nivel național, se va apela și la Spitalul Municipal pentru a deveni un spital-suport pentru pacienții cu noul coronavirus. Vom fi anunțați ulterior, când se va lua o nouă decizie în acest sens", ne-a precizat dr. Călin Tiu. Prin urmare, activitatea spitalului câmpinean va continua în mod normal, până la... noi ordine. Totuși, Secția de Recuperare de pe Strada Vasile Alecsandri rămâne pregătită în caz de nevoie pentru pacienți infectați cu noul coronavirus. Vă reamintim că pacienții de aici au fost externați și se amenajează o sală specială de operații și un salon de reanimare pentru pacienți cu COVID 19, care ar necesita intervenții chirurgicale.

15877 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tabirgic Cosmin 26.03.2020 15:06 MULT SUCCES CADRELOR MEDICALE DIN SPITALUL MUNICIPAL CÂMPINA! ȘI MULTĂ PUTERE DE MUNCA TUTUROR..ÎN ACESTE VREMURI! Dumnezeu sa fie alături de voi!
  • Craciun Radu. 26.03.2020 16:18 Să-i ducă la Cotroceni !

Actualitate

1179 vizualizari
29 mar. 2020 22:30

Cele patru ordine emise de Raed Arafat pentru sistemul medical în perioada stării de urgență

Ministrul secretar de stat Raed Arafat a prezentat situația existentă duminică seara, în România, în privința pandemiei de coronavirus: 1,815 cazuri confirmate de infectare, 206 persoane vindecate, 43 decese, 770 persoane internate, dintre care 52 la Terapie Intensivă. De asemenea Raed Arafat a anunțat că a emis patru ordine ale comandantului acțiunii privind unele reguli pentru personalul medical și privind înființarea unui nou spital militar de campanie la Constanța.

1408 vizualizari
29 mar. 2020 21:46

Principalele prevederi Ordonanței Militare nr.4: plafonarea prețurilor la utilități, sarcini noi pentru administrațiile locale, amenzi mai mari pentru nerespectarea măsurilor stabilite

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat duminică seară prevederile Ordonanței Militare nr.4/2020, emisă chiar astăzi și care urmează să fie publicată în Monitorul Oficial. Vă prezentăm în continuare principalele prevederi ale noului act normativ, cu precădere cele care interesează direct populația.

Alte stiri recente

1 vizualizari
30 mar. 2020 09:38

Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se ”trăiește” pandemia de coronavirus în... Zaragoza, Spania

În urma tot mai multor mesaje ale unor cititori, inclusiv din afara țării, prezentăm, în serial, modul în care simt, trăiesc, înfruntă pandemia de coronavirus câmpineni aflați peste hotare. Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se "trăiește" pandemia de coronavirus în orașul tău, aceasta este denumirea noului serial care va cuprinde povești adevărate, triste, dar adevărate, de la rude, prieteni (reali sau doar virtuali), cunoscuți, apropiați, oameni care se află departe de Câmpina și care au dorit să spună, să comunice, să transmită, într-un fel sau altul, mesaje celor de acasă. Dacă sunteți într-o asemenea situație sau cunoașteți câmpineni aflați în afara granițelor și care vor să ne spună cum se simte pandemia de coronavirus în orașul lor, îi așteptăm să ne transmită gândurile lor pe pagina noastră de Facebook - CampinaTV sau la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com.

9 vizualizari
30 mar. 2020 09:09

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 30 martie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.