CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Pro și contra... vacilor pe străzile Câmpinei

- Actualitate -

Pro și contra... vacilor pe străzile Câmpinei

În ultimele zile mai mulți cititori ne-au transmis imagini cu vaci care merg agale pe străzile din Câmpina. Atât prin zona centrală, cât și la periferie...

Am publicat cele imagini, așa cum facem de fiecare dată. Poate surprinzător, acele imagini au generat numeroase discuții pe rețelele de socializare: unii au susținut că e ceva normal, au vorbit despre produsele eco sau chiar că mai văd și copiii cum arată o vacă, în vreme ce alții au afirmat că imaginile sunt demonstrația că, din păcate, Câmpina este doar un sat cu blocuri.
Acum, nu vrem să ținem partea nimănui, ci vrem să încercăm să vedem care ar fi normalitatea. La Câmpina, există o hotărâre a Consiliului Local, deci, o lege, prin care caii și atelajele hipo nu au voie în oraș. Cu toate acestea, mai ales prin Slobozia uneori te simți ca-n Vestul sălbatic, caii și căruțele fiind o constantă. Dacă legiuitorul a decis că nu au voie în oraș caii, de ce ar avea vacile?!
Au fost unii care susțin necesitatea de a avea produse eco. Da, dar aceste ar trebui să se facă în ferme, în spații amenajate și ușor controlabile de autoritățile în domeniu. Din păcate sau din fericire, normele Uniunii Europene nu mai permit creșterea animalelor - porci, vaci - în localitățile urbane și la o anumită distanță față de imobilele vecinilor.
Chiar dacă tradiția poporului român este de a avea pe lângă casă, uneori, chiar pe lângă... bloc, un porc, o vacă, ar trebui să intrăm și noi în mileniul III, în Europa și să nu mai vedem pe străzi... bălegar.


09 Jul 2024 09:21 1347 vizualizari


Comentarii


355 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție, s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
163 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
496 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
765 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV