Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Unirea Teleajen 2-1, dar va fi 3-0. Oaspeții au plecat după 45 minute, sfidând pe toată lumea

Sport (Categoria articolului)

În fotbalul mic, la nivel de amatori se întâmplă tot felul de lucruri trăznite, care mai de care mai bizare. Dar ce s-a întâmplat duminică, pe stadionul din Poiana Câmpina ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru cei care gestionează fotbalul mic, fără să mai spunem că trăiesc de pe urma lui. Probabil că regulamentele trebuie schimbate, astfel încât nimeni să nu-și mai permită să-și bată joc de toți și toate, așa cum a făcut duminică echipa Unirea Teleajen.

Oaspeții au venit cu numai 11 jucători, părând convinși că vor putea amâna jocul din cauza terenului. Numai că eforturile clubului gazdă de a asigura o suprafață de joc cât mai bună pentru actualele condiții meteorologice, le-au dat planurile peste cap. În aceste condiții, elevii lui Alexandru Talianu au început rând pe rând să acuze câte ceva... Pe unul l-a durat șiretul de la o gheată, pe altul fermoarul, pe altul l-a strâns tricoul, pe altul șortul, în vreme ce pe un altul l-au strâns jambierii, astfel încât rând pe rând, câte unul câte unul, au părăsit terenul de joc. Astfel, după 45 de minute, arbitrul Iulian Popișteanu a constat că ospeții au răms în numai șase jucători și a oprit definitiv partida. 
Scorul în acel moment era de 2-1, golurile poienarilor fiind marcate de Bunea și Alexe, dar - conform regulamentului - liderul Superligii B Prahova va primi victoria la ”masa verde” cu scorul de 3-0.
Dincolo de toate acestea, rămâne gustul amar al disprețului cu care unii tratează totul - de la competiție la AJF, de la arbitri la observator, de la adversari la spectatori. Și până nu se va pune piciorul în prag și AJF Prahova nu va alege calitatea în detrimentul cantității, probabil că astfel de practici, din păcate, vom mai vedea...
Triumf Poiana Câmpina a aliniat la startul acestei partide următorul ”11”: Pop - D. Marin, A. Burchi, Baltag. G. Dumitru, Pantilimonescu, I. Dumitru, Alexe, Stan, Bunea, Dumitrache. Rezerve: Ilie - Negreanu, Georgescu, Țurlea, Vintilă, G. Radu. Antrenori: Alin Postolache, Valentin Bunea.

Iată celelalte rezultate ale acestei etape din Superliga B Prahova:
CS Câmpina - CSO Mizil 5-0
Avântul Tomșani - Sportul Câmpina 1-2
AS Gherghița - Viitorul Puchenii Mari 0-3
Știința Albești - AS Starchiojd 2-1
CS Scorțeni Bordeni - Petrolul Ologeni 1-3
Brădetul Ștefești - Olimpia Cireșanu 4-3
Carpați Sinaia - Progresul Bucov nedisputat
CS Blejoi II a stat.
În clasament: Triumf Poiana Câmpina - locul 1, 38 puncte; Sportul Câmpina - locul 6, 28 puncte; CS Câmpina - locul 9, 27 puncte.
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va întâlni în deplasare formația Olimpia Cireșanu.

3557 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

423 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1679 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.

Alte stiri recente

1439 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2181 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).