Încă o medie de 10 la Bacalaureat, în Câmpina, după contestații

Actualitate (Categoria articolului)

Ministerul Educației a făcut publice rezultatele finale la examenul de Bacalaureat, după contestații. La Câmpina, soluționarea contestațiilor a mai adus o medie de 10, tot la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, acolo unde au fost și celelalte trei medii de 10.

Cea de-a patra medie de 10 la Bacalaureat a fost obținută de Diana Constantin (foto medalion), elevă în clasa a XII-a B, la profilul Matematică - Informatică, diriginte Natalia Constantin. Diana Constantin obținuse nota 9,90 la Informatică. În urma contestației, lucrarea a fost recorectată și a primit nota 10, obținând astfel media 10 la examenul de Bacalauareat.
Vă reamintim că celelalte trei eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat din această sesiune sunt Teodora Pință (clasa a XII-a C, Științele Naturii, diriginte Diana Pristavu), Mara Merca (clasa a XII-a D, diriginte Oana Merca) și Mihaela Șandru (clasa a XII-a B, Matematică - Informatică), diriginte Natalia Constantin).
Felicitări tuturor!

4744 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 05.07.2020 20:21 Complimenti!
  • Cristina Dumitrache 11.07.2020 21:38 Felicitari Diana pentru eleva de 10.

Actualitate

1761 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

4154 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

917 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

2026 vizualizari
12 aug. 2020 17:30

Membrii Organizației ProRomânia Câmpina susțin candidatura independentului Alin Moldoveanu la funcția de primar

1 comentarii

De-abia ce s-a anunțat semnarea protocolului care a stat la baza înființării Alianței pentru Prahova, între PSD, ProRomânia și PPU (S-L), că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru stânga politică din Câmpina. Astfel, președintele Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, a anunțat dizolvarea organizației și susținerea la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Câmpina a independentului Alin Moldoveanu.