CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ziua Copilului la Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina

- Eveniment -

Ziua Copilului la Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina

Ziua Internațională a Copilului a fost o adevărată provocare, mai multe asociații și autorități încercând - cel puțin la nivelul municipiului Câmpina - să ofere copiilor o variantă cât mai atractivă pentru a-și petrece ziua. 

La Castelul ”Iulia Hasdeu” a fost sărbătoare și au fost ore întregi în care copiii s-au bucurat de tot ceea ce le-a fost pus la dispoziție, dincolo de provocări, aici având loc și a doua ediție a Târgului de Carte și Jucării.
Și au fost mulți copii care au ales să petreacă ziua lor, una splendidă din punct de vedere al vremii, la Castelul ”Iulia Hasdeu”. Au existat tot felul de ateliere, produse artizanale, chiar și un loc pentru fotografii la minut, copiii s-au întâlnit cu personaje din povești, au putut intra în pielea unor personaje, s-au putut bucura la Clubul de lectură. Cei mai temerari au putut să se cațere în copaci, să învețe de la un profesionist, Cristi Minculescu, ce înseamnă o aventură montană, alții să studieze îndeaproape interiorul unui stup de albine, dar dincolo de toate, pentru cei mai mulți dintre ei a fost ceva nou, foarte interesant, o zi pe care nu o vor uita multă vreme de acum înainte.

(Foto - Facebook.com/Asociația1503)


01 Jun 2024 22:20 1420 vizualizari


Comentarii


2995 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
4015 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
605 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
1035 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV