CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Dezbaterea publică asupra bugetului local al Câmpinei, un exercițiu politico-administrativ interesant

- Actualitate -

Dezbaterea publică asupra bugetului local al Câmpinei, un exercițiu politico-administrativ interesant

Joi, 26 ianuarie, la Casa Tineretului a avut loc dezbaterea publică asupra bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. A fost o dezbatere inițiată de administrația locală și am numit-o un exercițiu politico-administrativ interesant, pentru că, practic, primarul Alin Moldoveanu a răspuns în premieră unor întrebări ale fostului lider PNL, actualul președinte al Asociației pentru Câmpina - Marian Nistor și ale liderului PSD, Dan Ioan Mușat.

La dezbatere au mai fost prezenți reprezentanți ai Asociației Cartierelor Câmpinița și Muscel, consilierii locali Cosmin Raț, Aron Sabo, Liviu Davidescu și Florin Marcu, precum și mai mulți reprezentanți ai Primăriei Câmpina.
Dezbaterea a început cu o prezentare a proiectului bugetului local, susținută de inițiatorul proiectului, primarul Alin Moldoveanu, dar asupra căreia nu vom insista pentru că am prezentat în mai multe rânduri detalii privind proiectul de buget, inclusiv în cadrul unui interviu cu primarul Alin Moldoveanu.
Extrem de interesantă a fost partea a doua a dezbaterii. Au vorbit Marian Nistor și Dan Ioan Mușat, niciunul dintre ei neavând propuneri concrete pentru proiectul de buget, ci o serie de întrebări, pe teme considerate delicate și care trebuiau clarificate. Astfel, Marian Nistor a abordat, printre altele, subiecte precum realizarea unor PUZ-uri, banii cheltuiți din creditul accesat în mandatul trecut (subiect asupra căruia vom reveni), sumele alocate de la bugetul local pentru construirea creșei din Cartierul Voila, obiectiv care va fi realizat din fonduri extrabugetare (prin CNI), precum și a problematicii generate de culoarele verzi-albastre.
La rândul său, Ioan Mușat a vrut să știe, printre altele, de ce apare în continuare în bugetul local proiectul privind pasajul subteran (și asupra acestui subiect vom reveni), dar a mai întrebat și despre pista de motocros și sumele mari alocate pentru consultanță și alte servicii.
La toate subiectele, primarul Alin Moldoveanu a răspuns, de multe ori chiar detaliat, și vă invităm să urmăriți în materialul video care au fost răspunsurile edilului câmpinean. Proiectul bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023 urmează a fi supus votului Consiliului Local până joi, 2 februarie.


26 Jan 2023 21:17 3130 vizualizari


Comentarii


1029 vizualizari 28 May 2024 16:44 Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

În jurul orei 16.30, pe DN1 a avut loc un incident care a dus la blocarea traficului rutier.

citeste mai mult
934 vizualizari 25 May 2024 15:58 La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

Polițiștii au oprit vineri seară, la Florești, un ATV condus de un tânăr de 24 ani, din localitate. 

citeste mai mult
1686 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
15963 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie 2024 la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV