Donald Trump este cel de-al 45-lea președinte al SUA

Eveniment (Categoria articolului)

Alegerile prezidențiale din Statele Unite s-au încheiat. Ultimele secții de vot s-au închis la ora 8.00 (ora României), Alaska fiind ultimul stat american în care s-a votat. A fost o cursă foarte strânsă pentru Casa Albă, Hillary Clinton și Donald Trump mergând, practic, umăr la umăr. Potrivit rezultatelor parțiale, cu 278 electori federali (față de 259 ai lui Hillary Clinton), candidatul republican Donald Trump este noul președinte al SUA. Democrații și-au recunoscut înfrângerea.

Donald Trump a sosit în urmă cu câteva minute la sediul de campanie din New York și se adresează electoratului. 'Promit să fiu președintele tuturor americanilor! Împreună vom reînvia visul american!' - au fost primele cuvinte ale noului președinte al SUA. Alegerea lui Donald Trump poate fi considerată o surpriză uriașă. În urmă cu mai puțin de un an nu s-ar fi gândit nimeni că un personaj atât de controversat cum este Trump va deveni președintele SUA, practic, cel mai puternic om din lume.

3777 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1456 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2763 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

207 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.

369 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.