Cornel Nanu și Ludmila Sfârloagă au renunțat la mandate. În Camera Deputaților au intrat Răzvan Ursu și Andreea Cosma

Politică (Categoria articolului)

La numai o zi după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, declara că "aleșii locali care au obținut mandate de deputat sau senator rămân în Parlament", doi dintre membrii de marcă ai PSD Prahova renunțau la mandatele de deputat pentru a-și păstra funcțiile de la nivel local. Este vorba despre primarul comunei Cornu - Cornel Nanu și vicepreședintele Consiliului Județean Prahova - Ludmila Sfârloagă.

Cornel Nanu s-a aflat pe poziția a doua pe lista PSD pentru Camera Deputaților, iar Ludmila Sfârloagă pe poziția a cincea. Astfel, în locul lor au devenit deputați următorii doi de pe lista de candidați - Răzvan Ursu și Andreea Cosma, adică cei de pe locurile șase și șapte. Ieri, cei 329 de deputații nou-aleși au depus jurământul de credință, iar pe site-ul Camerei Deputaților a fost publicată deja lista deputaților din legislatura 2016-2020, iar aici îi regăsim și pe Răzvan Ursu și Andreea Cosma. 

Ce-ar mai fi de spus în aceste condiții? Poate doar faptul că, brusc, Cornel Nanu a descoperit că nu-și poate părăsi alegătorii de la Cornu, iar Ludmila Sfârloagă și-a dat seama că are treabă multă la Consiliul Județean? În realitate, se știa deja că pe lista PSD Prahova există niște "iepuri" puși acolo doar să atragă voturi pentru ca ulterior să se dea la o parte și să lase cale liberă cui trebuie: consilierului local din Ploiești - Răzvan Ursu și mai ales fiicei lui Mircea Cosma - Andreea Cosma.

Citiți și Andreea Cosma și 'iepurii' de pe lista PSD Prahova

7944 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 22.12.2016 08:36 Era și normal. Nanu trebuie să umble prin sat să le explice babelor de ce o să construiască lângă fiecare biserică și câte o moschee. Iar Ludmila să îi convingă pe popi să renunțe la ceva bani de la Catedrala Neamului pentru Moscheea lui S-EVIL.
  • Ion Dandoaselea 22.12.2016 09:29 Il stimez (stimam) pe domnul Nanu pentru tot ce a realizat in Cornu (trec si peste compromisurile facute). Dar atitudinea de acum mi se pare josnica.... Mea culpa!

Politică

5399 vizualizari
28 mai 2023 09:47

Irina Nistor: "Voi veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii!"

PSD Câmpina a desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale de anul viitor, după cum scriam într-un articol anterior. Este pentru prima dată când la Câmpina candidează o femeie din partea PSD și tot pentru prima dată când la lansarea oficială a candidatului de la Câmpina participă cei mai importanți lideri ai PSD Prahova.

3968 vizualizari
26 mai 2023 16:08

Irina Nistor, candidatul surpriză al PSD la Primăria Câmpina

1 comentarii

Surpriză de proporții oferită de PSD electoratului câmpinean. Irina Nistor a fost desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din toamna anului viitor.

Alte stiri recente

189 vizualizari
31 mai 2023 22:55

Sărbătoarea copilăriei, la Poiana Câmpina, cu multă veselie, cadouri și 1 IUNIE "scris" din copii cu șepcuțe colorate

La Poiana Câmpina, Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită astăzi, pentru ca mâine, 1 Iunie 2023, elevii să poată participa la un eveniment devenit tradiție - "Ultimul clopoțel", la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din localitate. Evenimentul de astăzi s-a desfășurat mai întâi în Parcul Triumf, apoi pe stadionul de la Poiana, aflat chiar lângă parc.

453 vizualizari
31 mai 2023 20:49

Cupa României, faza județeană, sferturi de finală. Rezultate

Miercuri după-amiază au avut loc partidele contând pentru sferturile de finală din cadrul fazei județene a Cupei României.