Din nou, probleme la lucrarea de asfaltare din Cartierul Câmpinița

Social (Categoria articolului)

Zilele trecute, muncitorii de la Star &TD au terminat de turnat primul strat de asfalt pe Bulevardul Carol I. În urma lor, echipa de la SC Oaş Com Impex SRL, antreprenorul principal, a lucrat la ridicarea la cotă a căminelor de canalizare. A lucrat e un fel de a spune pentru că acolo a fost de fapt o lucrare de mântuială, după cum au descoperit reprezentanții Primăriei Câmpina.

În locul unui strat compact de beton, muncitorii au folosit un amestec de resturi de pavaj și balastru necompactat, peste care au turnat un strat foarte subțire de beton. Rezistența căminelor la traficul rutier, în aceste condiții, ar fi fost minimă, lucrarea ar fi cedat ușor, ceea ce ar fi dus la înfundarea canalizării cu materialul respectiv, la crăparea betonului din jurul gurilor de canalizare şi, în final, la lăsarea acestora. Reprezentanții Primăriei Câmpina au cerut constructorului refacerea lucrării prin ridicarea la cotă a capacelor de canalizare la standardele prevăzute în proiect. În zilele următoare se va interveni din nou la toate căminele de canalizare de pe Carol I, în Cartierul Câmpinița, iar abia ulterior va putea fi turnat și stratul final de covor asfaltic.

5048 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2783 vizualizari
17 sept. 2021 21:50

Societatea Voipan Câmpina a oferit cadouri pentru 100 de copii, la început de nou an școlar

Rechizite pentru 100 de copii din familii cu posibilități materiale reduse, acesta a fost darul societății Voipan Câmpina la începutul noului an școlar. Un dar răsplătit generos de copii, cu un zâmbet. Pentru că, până la urmă, ce poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil?!

4184 vizualizari
16 sept. 2021 11:28

Spitalul Municipal Câmpina angajează, în condițiile stării de alertă, medici pentru mai multe specialități

Spitalul Municipal Câmpina caută să angajeze, în condițiile stării de alertă, medici pentru următoarele specialități: ATI, Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie și Medicina de Urgențe, precum și farmacist.

Alte stiri recente

17 vizualizari
18 sept. 2021 10:12

Anunț licitații publice pentru vânzarea activelor Emon Electric Câmpina, societate aflată în faliment

Lichidatorul judiciar Mușat&Asociații anunță organizarea unor licitații publice cu strigare pentru vânzarea mai multor active ale societății Emon Electric Câmpina, aflată în faliment.

1137 vizualizari
18 sept. 2021 08:06

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 18 septembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.