Liga A Prahova. Petrolul 95 Ploiești - CS Câmpina 4-0

Sport (Categoria articolului)

Meciul care a deschis runda secundă din Liga A Prahova s-a desfășurat pe terenul de lângă Sala Sporturilor din Ploiești și a opus formațiile Petrolul 95 Ploiești și CS Câmpina.

Gazdele s-au impus de o manieră categorică, dominând din punct de vedere teritorial, având o posesie superioară și chiar o viteză în plus. Cele două reprize au fost simetrice, ploieștenii înscriind de câte două ori în fiecare dintre ele, stabilind scorul final la 4-0, unul, totuși, cam prea sever.
Singurul element pozitiv de consemnat în tabăra câmpineană ar fi debutul la un meci de seniori al lui Albert Dumitrescu, nimeni altul decât fiul lui Claudiu Dumitrescu!
CS Câmpina a aliniat următoarea formulă de start: Iscriu - Coman (Tocitu), Merluță, Niculae, Nichifor, C. Dumitrescu, Ilioiu, Bărcănescu (Badea), Burchi (Manole), Botoșneanu (Buzilă), Nae (A. Dumitrescu). 
Etapa viitoare, marți, 30 august, CS Câmpina va primi pe teren propriu vizita formației CS Strejnic, în vreme ce Petrolul 95 Ploiești va juca pe arena de lângă Sala Sporturilor cu CSO Băicoi.
Rezultatele acestei etape - aici.

2552 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 27.08.2022 15:34 Normal! Cănd se bagă politicul ( primarul)care vrea neapărat echipă peste noapte...cam asta e urmarea.

Sport

1925 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.

1788 vizualizari
08 iun. 2023 17:50

Liga A Prahova, etapa a 34-a, ultima. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni se încheie campionatul județean Liga A. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

1341 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1652 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.