Partidul Câmpina Curată va strânge semnături pentru demolarea turnului înclinat din zona notariatelor

Actualitate (Categoria articolului)

Președintele Partidului Câmpina Curată, Rudolf Leica, a anunțat astăzi, într-o declarație de presă, că formațiunea politică pe care o reprezintă va demara o campanie de strângere de semnături de la populație pentru demolarea turnului înclinat, acel mastodont din beton din zona notariatelor.

Partidul Câmpina Curată dorește strângă semnături de la cetățeni pentru a determina administrația locală să ia măsuri concrete în privința acestei construcții. Soluția găsită de PCC este aceea ca administrația câmpineană să cumpere clădirea de la proprietar (societatea Erin SRL) și apoi să o demoleze. Campania de strângere de semnături se va desfășura atât fizic, pe teren, cât și online AICI.
Construcția clădirii din centrul Câmpinei a început în anul 1997 și a fost abandonată în anul 2003, deci exact în urmă cu 20 de ani. De atunci, și până în zilele noastre, mastodontul din beton continuă să reprezinte o pată neagră pe obrazul Câmpinei.

1250 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ioana 11.09.2023 20:49 Și cine va plăti clădirea???? Primaria??? Cu banii cui??? Ai șefului din spatele partidului, in niciun caz cu banii noștri, ai campinenilor!!!! Auzi idee la acești imbec….li. Primăria cumpara clădirea, adică da bani, apoi o demolează, adică da iar bani. Are romanul o vorba …. Cică sunt și f…. si cu banii luați!!!!! Domnilor, când mai aveți idei de acest gen, păstrați le, va rugam, pt Dvs. Încercați sa vorbiți cu gura închisă, ca i mai sănătos așa, mai ales pentru noi, campinenii.
  • gheorghe radu 14.09.2023 14:12 Nu e mai usor sa-i demolati varful si inca un nivel si sa ramana 5 etaje?
  • RADU GHEORGHE 14.09.2023 16:28 Lasati P+4 si daramati ”motul”...
  • El Puerco 15.09.2023 00:27 Dar de ce vreți sa-l demolați? Turnul face parte din patrimoniul orașului, este dovadă a unei conduceri mediocre cu viziune miopică si iluzii de grandoare, caraceristici principale a liderilor locali. Vreți voi acum sa infumusețați orașul și sa faceți curațenie numai ca sa il faceți pe primar sa arate incompetent (am vrut sa foloses alt adjectiv dar nu cred ca mesajul ar fi trecut de moderatori). Lasați-va de prostii luați niste lopeti și tarnacoape și incepeți groapa aia din mijlocul orasului pentru a fluidiza traficul neexistent.

Actualitate

360 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

255 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.

Alte stiri recente

754 vizualizari
28 nov. 2023 13:29

La Câmpina, elita națională a handbalului feminin juvenil se reunește la Cupa ”1 Decembrie”

Câmpina va găzdui unul dintre cele mai spectaculoase turnee de handbal feminin la nivel de juniori IV, reunind cele mai bune echipe ale momentului la nivel național. Prilejul este dat de Cupa ”1 Decembrie”, care va avea loc în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.

1321 vizualizari
27 nov. 2023 18:57

Un altfel de antrenament pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

1 comentarii

Zilele trecute, atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au avut parte de o surpriză din partea coordonatorului lor, antrenorul Mihaela Marin, care le-a propus... un altfel de antrenament.