CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Partidul Câmpina Curată va strânge semnături pentru demolarea turnului înclinat din zona notariatelor

- Actualitate -

Partidul Câmpina Curată va strânge semnături pentru demolarea turnului înclinat din zona notariatelor

Președintele Partidului Câmpina Curată, Rudolf Leica, a anunțat astăzi, într-o declarație de presă, că formațiunea politică pe care o reprezintă va demara o campanie de strângere de semnături de la populație pentru demolarea turnului înclinat, acel mastodont din beton din zona notariatelor.

Partidul Câmpina Curată dorește strângă semnături de la cetățeni pentru a determina administrația locală să ia măsuri concrete în privința acestei construcții. Soluția găsită de PCC este aceea ca administrația câmpineană să cumpere clădirea de la proprietar (societatea Erin SRL) și apoi să o demoleze. Campania de strângere de semnături se va desfășura atât fizic, pe teren, cât și online AICI.
Construcția clădirii din centrul Câmpinei a început în anul 1997 și a fost abandonată în anul 2003, deci exact în urmă cu 20 de ani. De atunci, și până în zilele noastre, mastodontul din beton continuă să reprezinte o pată neagră pe obrazul Câmpinei.


11 Sep 2023 13:07 1582 vizualizari


Comentarii


  • 09.12.2023 12:45 Manea Doinita Regret că ieri, când ați venit în blocul nostru eram ocupată.Venise factorul poștar cu pensia.Rasfoind revista dvs.da,sunt alături de voi, și eu tot ligheane le-am spus la așa zisele ghivece.Campina era un orășel curat și cochet înainte de.....circul care este acum.Va doresc mult succes
  • 15.09.2023 00:27 El Puerco Dar de ce vreți sa-l demolați? Turnul face parte din patrimoniul orașului, este dovadă a unei conduceri mediocre cu viziune miopică si iluzii de grandoare, caraceristici principale a liderilor locali. Vreți voi acum sa infumusețați orașul și sa faceți curațenie numai ca sa il faceți pe primar sa arate incompetent (am vrut sa foloses alt adjectiv dar nu cred ca mesajul ar fi trecut de moderatori). Lasați-va de prostii luați niste lopeti și tarnacoape și incepeți groapa aia din mijlocul orasului pentru a fluidiza traficul neexistent.
  • 14.09.2023 16:28 RADU GHEORGHE Lasati P+4 si daramati ”motul”...
  • 14.09.2023 14:12 gheorghe radu Nu e mai usor sa-i demolati varful si inca un nivel si sa ramana 5 etaje?
  • 11.09.2023 20:49 Ioana Și cine va plăti clădirea???? Primaria??? Cu banii cui??? Ai șefului din spatele partidului, in niciun caz cu banii noștri, ai campinenilor!!!! Auzi idee la acești imbec….li. Primăria cumpara clădirea, adică da bani, apoi o demolează, adică da iar bani. Are romanul o vorba …. Cică sunt și f…. si cu banii luați!!!!! Domnilor, când mai aveți idei de acest gen, păstrați le, va rugam, pt Dvs. Încercați sa vorbiți cu gura închisă, ca i mai sănătos așa, mai ales pentru noi, campinenii.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
642 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
4846 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
593 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
1361 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV