CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Începe războiul la Primăria Câmpina? Primarul Tiseanu îl atacă pe viceprimarul Pițigoi pe Facebook

- Actualitate -

Începe războiul la Primăria Câmpina? Primarul Tiseanu îl atacă pe viceprimarul Pițigoi pe Facebook

A mai rămas un an până la viitoarele alegeri locale și la Câmpina pare că încep să se ascută săbiile. Paradoxal, cel care a ieșit primul la atac este chiar primarul Horia Tiseanu, iar atacul este îndreptat împotriva viceprimarului Adrian Pițigoi, adică împotriva aliatului său din Consiliul Local. Bine, nu vă așteptați la un atac direct, Horia Tiseanu nu e genul care să facă asta, el doar trimite săgeți pe Facebook către viceprimar și, indirect, către prietenii acestuia. Cine are de suferit din toată această poveste? Evident, Câmpina.

Am mai scris despre faptul că, de la o vreme, Horia Tiseanu este tot mai activ pe Facebook, într-o încercare aproape disperată de a mai salva ce se mai poate salva din imaginea sa publică. Primarul a postat zile la rând fiecare centimetru de lucrare de pe Strada Bobâlna, iar când treaba s-a oprit a dat din nou vina pe vreme. Acum, în cea mai recentă dintre postările sale, Horia Tiseanu încearcă să ne demonstreze tuturor un lucru: ceea ce vedem cu ochiul liber nu e adevărat și că pe Strada Bobâlna "cu unele sincope accidentale, s-a lucrat foarte bine"! Așa de bine s-a lucrat, că din noiembrie 2018 și până în iunie 2019 s-au asfaltat 300 m de carosabil din cei 1.215 m cât are toată strada. Iar la trotuarele pe care le tot laudă primarul, s-a lucrat cu un asemenea spor, încât nici măcar acestea nu sunt gata. Dar ceea ce se vede cu ochiul liber nu e adevărat, primarul are dreptate, vai ce bine se lucrează pe Bobâlna!
Dar dincolo de laudele deja obișnuite (și jenante) aduse firmei care execută lucrarea de modernizare a Străzii Bobâlna, la mesajul postat de Horia Tiseanu pe Facebook surprinde PS-ul în care îl atacă pe viceprimarul Adrian Pițigoi: "Criticii nu spun nimic despre o altă lucrare care s-a împotmolit chiar la final, dar pe care nu o monitorizez eu. Ghici care?" Și un emoticon care ne face cu ochiul. Mesaj de primar aflat la al patrulea mandat și care îl mai vrea și pe al cincilea... Om în toată firea, trecut de 60 de ani, care nu primește la audiențe decât pe cine vrea el, care nu răspunde decât la întrebările la care dorește, care nu a mai scris un raport de activitate din 2013, care are o indemnizație brută de 16.900 lei pe lună. Așa comunică primarul Câmpinei cu cetățenii.

Deși nu pomenește direct numele viceprimarului, nu e greu de ghicit la cine se referă și despre ce e vorba. Pentru că, în prezent, în Câmpina nu se derulează decât două lucrări de investiții - Bobâlna și Parcul de la Soldat. De prima se ocupă Tiseanu, de a doua Pițigoi. Două lucrări care merg greu și care pun la mare încercare nervii câmpinenilor. Dar oare oamenii aceștia, primarul și viceprimarul, nu comunică la Primărie, nu se întâlnesc, lucrează în schimburi diferite? Dacă asfaltarea la un strat a Străzii Bobâlna și reabilitarea Parcului de la Soldat (rămas fără Soldat) durează atât de mult, ne e și frică să ne gândim cât va dura asfaltarea la Calea Doftanei, dacă administrația locală se va apuca vreodată de această stradă făcută praf și pulbere.
Nu știm dacă viceprimarul Adrian Pițigoi îi va răspunde - pe Facebook, în ședința Consiliului Local sau prin alte mijloace - primarului Horia Tiseanu. Probabil că ar avea ce să-i spună și ar fi interesantă o astfel de discuție, poate așa mai aflăm și noi toți de unele lucruri de prin Primărie. Dar nu asta este important, ci modul în care sunt tratați cetățenii în toată această poveste, practic, nu-i bagă nimeni în seamă. Doar unora dintre ei li se face cu ochiul, în ideea că au perceput mesajul pe care primarul vrea să-l transmită. 
P.S. pentru câmpineni - Calea Doftanei NU va fi asfaltată anul acesta. Nici Voila, nici Orizontului, nici Câmpineanu, nici...


13 Jun 2019 20:00 4525 vizualizari



Comentarii






  • 16.06.2019 02:38 zotescu Si Visan cu cine tine ? hihihi.
  • 13.06.2019 22:51 Vișan Adelin PoateTineretului ?
  • 13.06.2019 21:48 pricik Cati subscriberi din 779 il vor vota?Oare la cati le-a dat blocaj cei doi-Tiseanu si Pitigoi,oare 10 la suta aveau dreptate?Nu zic sa il asculte pe nea Vasile de pe strada x,sa il voteze aia care le-a asigurat locuri caldute si bine platite,aia care i-au facut campanie,intelectuali de vaza,cei care au luat lucrari pe bani publici,sa nu se mai laude primarul ca nu este al tuturor campinenilor,de la usa primariei fiind facuta sortarea.In aia 16.000 ron intra si leafa de ing.prof?Sa spuna cei doi intelectuali ing.prof si economistul ca unde nu e ego si ratiune e vai si amar.Ca altii isi bat de joc de banii contribuabililor cand ei nu au taria de a se impune in fata Doreilor...adica initial stabilesti un pret cu ei la lucrare si apoi voteaza cl majorari,e de caracal ala care da,daca in loc de 40.000 euro mutatul soldatului,1000 euro ai lua arbusti si ar pune banci la Caminul Petrol,sa nu mai zic ca nici acum ioc sofer la microbuzul sectiei dl Pavel...copii aia nu aduc voturi asa ca 0 interes,imaginea deprimanta de la Fantana cu ciresi,dorinta de demolare a cinemaului,parc industrial care va fi la sf asteapta,nu tu competitii la nivel judetean cu altii,club fantoma de fotbal de nivel de bucatari.Sunteti mandrii?
2464 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1350 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4847 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1121 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://cleopatra-esthetics.ro/
https://dentfamily.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV