Începe războiul la Primăria Câmpina? Primarul Tiseanu îl atacă pe viceprimarul Pițigoi pe Facebook

Actualitate (Categoria articolului)

A mai rămas un an până la viitoarele alegeri locale și la Câmpina pare că încep să se ascută săbiile. Paradoxal, cel care a ieșit primul la atac este chiar primarul Horia Tiseanu, iar atacul este îndreptat împotriva viceprimarului Adrian Pițigoi, adică împotriva aliatului său din Consiliul Local. Bine, nu vă așteptați la un atac direct, Horia Tiseanu nu e genul care să facă asta, el doar trimite săgeți pe Facebook către viceprimar și, indirect, către prietenii acestuia. Cine are de suferit din toată această poveste? Evident, Câmpina.

Am mai scris despre faptul că, de la o vreme, Horia Tiseanu este tot mai activ pe Facebook, într-o încercare aproape disperată de a mai salva ce se mai poate salva din imaginea sa publică. Primarul a postat zile la rând fiecare centimetru de lucrare de pe Strada Bobâlna, iar când treaba s-a oprit a dat din nou vina pe vreme. Acum, în cea mai recentă dintre postările sale, Horia Tiseanu încearcă să ne demonstreze tuturor un lucru: ceea ce vedem cu ochiul liber nu e adevărat și că pe Strada Bobâlna "cu unele sincope accidentale, s-a lucrat foarte bine"! Așa de bine s-a lucrat, că din noiembrie 2018 și până în iunie 2019 s-au asfaltat 300 m de carosabil din cei 1.215 m cât are toată strada. Iar la trotuarele pe care le tot laudă primarul, s-a lucrat cu un asemenea spor, încât nici măcar acestea nu sunt gata. Dar ceea ce se vede cu ochiul liber nu e adevărat, primarul are dreptate, vai ce bine se lucrează pe Bobâlna!
Dar dincolo de laudele deja obișnuite (și jenante) aduse firmei care execută lucrarea de modernizare a Străzii Bobâlna, la mesajul postat de Horia Tiseanu pe Facebook surprinde PS-ul în care îl atacă pe viceprimarul Adrian Pițigoi: "Criticii nu spun nimic despre o altă lucrare care s-a împotmolit chiar la final, dar pe care nu o monitorizez eu. Ghici care?" Și un emoticon care ne face cu ochiul. Mesaj de primar aflat la al patrulea mandat și care îl mai vrea și pe al cincilea... Om în toată firea, trecut de 60 de ani, care nu primește la audiențe decât pe cine vrea el, care nu răspunde decât la întrebările la care dorește, care nu a mai scris un raport de activitate din 2013, care are o indemnizație brută de 16.900 lei pe lună. Așa comunică primarul Câmpinei cu cetățenii.

Deși nu pomenește direct numele viceprimarului, nu e greu de ghicit la cine se referă și despre ce e vorba. Pentru că, în prezent, în Câmpina nu se derulează decât două lucrări de investiții - Bobâlna și Parcul de la Soldat. De prima se ocupă Tiseanu, de a doua Pițigoi. Două lucrări care merg greu și care pun la mare încercare nervii câmpinenilor. Dar oare oamenii aceștia, primarul și viceprimarul, nu comunică la Primărie, nu se întâlnesc, lucrează în schimburi diferite? Dacă asfaltarea la un strat a Străzii Bobâlna și reabilitarea Parcului de la Soldat (rămas fără Soldat) durează atât de mult, ne e și frică să ne gândim cât va dura asfaltarea la Calea Doftanei, dacă administrația locală se va apuca vreodată de această stradă făcută praf și pulbere.
Nu știm dacă viceprimarul Adrian Pițigoi îi va răspunde - pe Facebook, în ședința Consiliului Local sau prin alte mijloace - primarului Horia Tiseanu. Probabil că ar avea ce să-i spună și ar fi interesantă o astfel de discuție, poate așa mai aflăm și noi toți de unele lucruri de prin Primărie. Dar nu asta este important, ci modul în care sunt tratați cetățenii în toată această poveste, practic, nu-i bagă nimeni în seamă. Doar unora dintre ei li se face cu ochiul, în ideea că au perceput mesajul pe care primarul vrea să-l transmită. 
P.S. pentru câmpineni - Calea Doftanei NU va fi asfaltată anul acesta. Nici Voila, nici Orizontului, nici Câmpineanu, nici...

3707 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • pricik 13.06.2019 21:48 Cati subscriberi din 779 il vor vota?Oare la cati le-a dat blocaj cei doi-Tiseanu si Pitigoi,oare 10 la suta aveau dreptate?Nu zic sa il asculte pe nea Vasile de pe strada x,sa il voteze aia care le-a asigurat locuri caldute si bine platite,aia care i-au facut campanie,intelectuali de vaza,cei care au luat lucrari pe bani publici,sa nu se mai laude primarul ca nu este al tuturor campinenilor,de la usa primariei fiind facuta sortarea.In aia 16.000 ron intra si leafa de ing.prof?Sa spuna cei doi intelectuali ing.prof si economistul ca unde nu e ego si ratiune e vai si amar.Ca altii isi bat de joc de banii contribuabililor cand ei nu au taria de a se impune in fata Doreilor...adica initial stabilesti un pret cu ei la lucrare si apoi voteaza cl majorari,e de caracal ala care da,daca in loc de 40.000 euro mutatul soldatului,1000 euro ai lua arbusti si ar pune banci la Caminul Petrol,sa nu mai zic ca nici acum ioc sofer la microbuzul sectiei dl Pavel...copii aia nu aduc voturi asa ca 0 interes,imaginea deprimanta de la Fantana cu ciresi,dorinta de demolare a cinemaului,parc industrial care va fi la sf asteapta,nu tu competitii la nivel judetean cu altii,club fantoma de fotbal de nivel de bucatari.Sunteti mandrii?
  • Vișan Adelin 13.06.2019 22:51 PoateTineretului ?
  • zotescu 16.06.2019 02:38 Si Visan cu cine tine ? hihihi.

Actualitate

4180 vizualizari
15 oct. 2019 08:48

Echipa Delice Câmpina va reprezenta România la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, va avea loc prestigiosul concurs The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, eveniment destinat specialiștilor din domeniu. Este o competiție senzațională, de anvergură, la care participă patiseri - cofetari din întreaga lume, miza fiind trofeul și, bineînțeles, tilul de campion mondial. Tema ediției din acest an este "Artă și tradiție națională", iar România va fi reprezentată la Milano de o echipă de la Cofetăriile Delice Internațional Câmpina.

2197 vizualizari
14 oct. 2019 20:16

Trafic deviat și stații desființate temporar în Câmpina, pe Bd. Carol I, pentru executarea lucrărilor de canalizare. Marți se asfaltează și Strada Golești

După cum vă informam la sfârșitul săptămânii trecute, de astăzi, 14 octombrie 2019, Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este închis circulației pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Fibec și Biserica de la Brazi, pentru executarea lucrărilor de canalizare derulate cu fonduri europene prin HidroPrahova. Avizul de închidere a circulației este valabil până pe 8 noiembrie 2019, iar în toată această perioadă traficul rutier va fi deviat pe străzile Frații Golești și B.P. Hasdeu.

Alte stiri recente

1573 vizualizari
15 oct. 2019 11:47

Campanii de prevenție și informare ale Poliției Județene și ANIP cu ocazia Zilei Europene de Luptă împotriva Traficului de Persoane

Traficul de persoane continuă să fie un fenomen în plină evoluţie atât din punct de vedere al interesului manifestat de traficanţi, aflaţi într-o necontenită căutare de mijloace de îmbogăţire rapidă şi ilegală, cât şi, într-o manieră firească şi proporțională, al interesului manifestat de marile organisme internaţionale angrenate în contracararea acestui fenomen. Pe 18 octombrie este Ziua Europeană de Luptă împotriva Traficului de Persoane, ocazie cu care Poliția Prahova, dar și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (ANIP) - Centrul Regional Ploiești derulează o serie de acțiuni.

2840 vizualizari
14 oct. 2019 22:06

Scrisoarea impresionantă a unei femei ai cărei părinți au fost uciși, către parlamentarii care au votat Legea recursului compensatoriu

Maria Dumitru este o femeie din Constanța, ai cărei părinți au fost uciși cu bestialitate, în vara acestui an, de un individ eliberat din penitenciar în baza Legii privind recursul compensatoriu. Pe 9 octombrie 2019, ea le-a trimis o scrisoare parlamentarilor care au aprobat această lege controversată, cerându-le să o abroge cât mai repede. ”Vă consider părtaş la această dublă crimă şi sper ca această vină să vă urmărească până la sfârşitul vieţii, aşa cum durerea de a-mi pierde părinţii în cel mai crud mod cu putinţă va fi cu mine pentru totdeauna. Nu există noapte în care să nu mă gândesc la suferința fizică și mentală din ultimele lor minute”, scrie Maria Dumitru în scrisoarea adresată parlamentarilor.