Conducta de apă de pe Calea Doftanei din Câmpina, spartă în timpul lucrărilor de canalizare

Social (Categoria articolului)

În timpul executării lucrărilor de canalizare de pe Calea Doftanei, muncitorii firmei constructoare au spart conducta principală de distribuție a apei, motiv pentru care furnizarea apei potabile a fost întreruptă pe străzile Bobâlna, Târgu Mureș, Voila, parțial Calea Doftanei, Fabricii și mai multe străzi din cartierele Turnătorie / Veteranilor.

Incidentul s-a produs în jurul orei 14.00 și echipe de la HidroPrahova au intervenit pentru remedierea avariei produse de neatenția angajaților firmei care execută lucrările de canalizare. Reluarea furnizării apei potabile s-a realizat treptat, pentru toți abonații afectați, pe măsura umplerii rețelei de distribuție, până în jurul orei 18.00.

4334 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nicu 20.02.2021 12:00 Nimic nou. E ceva obișnuit. Totuși unii nu au avut apa, in schimb o platesc pe cea pierdută prin spartura. Platesc indirect și reparatia
  • Rammstein 21.02.2021 12:07 Fiecare oraș are câte un Dorel..!!..mai grav că ăștia se înmulțesc logaritmic!!...

Social

4393 vizualizari
25 sept. 2021 14:30

Clubul Copiilor din Câmpina, un loc unde timpul liber al celor mici poate fi petrecut frumos și cu folos

1 comentarii

Clubul Copiilor din municipiul Câmpina se află de ani buni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 45, în incinta Căminului Petrol. Clădirea este veche și cu siguranță trebuie modernizată, dar spațiul în care funcționează Clubul Copiilor este generos și luminos. Aici există mai multe cercuri/ateliere, unde copiii pot petrece timpul liber într-un mod frumos și util, sub supravegherea unor profesori de specialitate. Și, lucru foarte important, aceste cursuri sunt gratuite.

3211 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

Alte stiri recente

502 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1775 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele: