Percheziții în Cartierul Turnătorie din Câmpina, la persoane bănuite de șantaj și cămătărie

Actualitate (Categoria articolului)

În această dimineață, echipaje de polițiști de la Investigații Criminale au descins la domiciliile unor persoane din municipiul Câmpina, bănuite de șantaj, cămătărie și tulburarea liniștii și ordinii publice. Potrivit primelor informații furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, este vorba despre patru locații, iar la percheziții participă și echipaje de jandarmi.

Persoanele bănuite ar fi săvârșit acte de violență pe raza municipiului, în luna ianuarie a acestui an. Suspecții ar fi dat cu împrumut sume de bani mai multor persoane, iar pentru recuperarea banilor ar fi recurs la acte de violență. Vom reveni.

8597 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • constantin (chris) ghigeanu 25.02.2016 09:50 am shi eu de luat 75 de milioane de la un tigan din piatza...cine ma ajuta ii dau 25 de milioane...tiganul se numeste sebi gheorghe... constantin (chris) ghigeanu guelph, ontario 001-226-500-6454

Actualitate

25 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația a fost formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova.

64 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

522 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1435 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.