CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Sute de sportivi din întreaga lume vor veni la sfârșitul lui aprilie la Câmpina și Comarnic la Cupa ”Țărilor Latine”, la orientare sportivă

- Sport -

Sute de sportivi din întreaga lume vor veni la sfârșitul lui aprilie la Câmpina și Comarnic la Cupa ”Țărilor Latine”, la orientare sportivă

În calendarul competițiilor internaționale de orientare sportive, Cupa ”Țărilor Latine” este una dintre competițiile de anvergură, în primul rând prin numărul mare de sportivi care participă. După ce în octombrie anul trecut, această competiție s-a desfășurat în jurul Cascadei Iguazu, din America de Sud, la granița dintre Brazilia, Argentina și Paraguay, ediția a 28-a, programată pe 28 aprilie - 1 mai va avea loc în România, la Câmpina și Comarnic.

Până în momentul de față, și-au anunțat deja participarea sportivi din colțuri îndepărtate ale lumii - din Brazilia și Mexic până în Japonia, o dovadă că interesul pentru această competiție internațională este unul enorm. Competiția este organizată de Federația Română de Orientare Sportivă, cu sprijinul Clubului Sportiv OK Silva Câmpina și al autorităților locale din Câmpina și Comarnic.
În ceea ce privește Câmpina, mai întâi, vineri, 28 aprilie, după-amiaza, în zona Voila, este programată o rundă de antrenament, a doua zi, sâmbătă, 29 aprilie, fiind programată etapa de circuit urban a Cupei ”Țărilor Latine”. Startul se va da la ora 10.30, iar festivitatea de premiere este programată la ora 12.30. În paralel, va avea loc și o etapă a Campionatului Național de Sprint Urban, dar și Cupa ”OK Silva” (competiție open) și Cupa Municipiului Câmpina (rezervată copiilor).
Cupa ”Țărilor Latine” va continua duminică, 30 aprilie, și luni, 1 mai, la Comarnic, pe trasee special amenajate urmând a avea loc întrecerile de medie și lungă distanță.
”Pentru clubul nostru și pentru Câmpina este nu numai o mare onoare, ci și cel mai important eveniment sportiv de nivel internațional pe care îl organizăm. Se anunță un număr de peste 300 de sportivi din întreaga lume, inclusiv din Brazilia, Mexic și Japonia, care vor veni la Câmpina, se vor caza, vor mânca aici și vor avea ocazia și să ne descopere orașul.  Cred că va fi un excelent prilej pentru a populariza acest sport și mai mult în rândul câmpinenilor și țin să mulțumesc autorităților locale pentru sprijin și cooperare, astfel încât această competiție să fie una la superlativ”, ne-a declarat Mihai Tudorache, președintele Clubului Sportiv OK Silva Câmpina.
Vom reveni cu mai multe detalii în apropierea startului competiției.


29 Jan 2023 11:42 2939 vizualizari


Comentarii


969 vizualizari 27 May 2024 20:26 La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

citeste mai mult
590 vizualizari 27 May 2024 18:05 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

citeste mai mult
1544 vizualizari 26 May 2024 22:10 Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Campionatul municipiului București la atletism pentru copii s-a încheiat duminică, sportivii câmpineni obținând noi medalii, dar mai ales speranța că drumul pe care s-a pornit este unul bun, dătător de speranțe că această frumoasă tradiție a Câmpinei va continua.

citeste mai mult
1541 vizualizari 26 May 2024 21:45 Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

O etapă a Campionatului Regional de Endurocros a avut loc sâmbătă, 25 mai, la Băicoi, la start aliniindu-se și doi sportivi ai clubului de motocros Lido Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV