CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Sute de sportivi din întreaga lume vor veni la sfârșitul lui aprilie la Câmpina și Comarnic la Cupa ”Țărilor Latine”, la orientare sportivă

- Sport -

Sute de sportivi din întreaga lume vor veni la sfârșitul lui aprilie la Câmpina și Comarnic la Cupa ”Țărilor Latine”, la orientare sportivă

În calendarul competițiilor internaționale de orientare sportive, Cupa ”Țărilor Latine” este una dintre competițiile de anvergură, în primul rând prin numărul mare de sportivi care participă. După ce în octombrie anul trecut, această competiție s-a desfășurat în jurul Cascadei Iguazu, din America de Sud, la granița dintre Brazilia, Argentina și Paraguay, ediția a 28-a, programată pe 28 aprilie - 1 mai va avea loc în România, la Câmpina și Comarnic.

Până în momentul de față, și-au anunțat deja participarea sportivi din colțuri îndepărtate ale lumii - din Brazilia și Mexic până în Japonia, o dovadă că interesul pentru această competiție internațională este unul enorm. Competiția este organizată de Federația Română de Orientare Sportivă, cu sprijinul Clubului Sportiv OK Silva Câmpina și al autorităților locale din Câmpina și Comarnic.
În ceea ce privește Câmpina, mai întâi, vineri, 28 aprilie, după-amiaza, în zona Voila, este programată o rundă de antrenament, a doua zi, sâmbătă, 29 aprilie, fiind programată etapa de circuit urban a Cupei ”Țărilor Latine”. Startul se va da la ora 10.30, iar festivitatea de premiere este programată la ora 12.30. În paralel, va avea loc și o etapă a Campionatului Național de Sprint Urban, dar și Cupa ”OK Silva” (competiție open) și Cupa Municipiului Câmpina (rezervată copiilor).
Cupa ”Țărilor Latine” va continua duminică, 30 aprilie, și luni, 1 mai, la Comarnic, pe trasee special amenajate urmând a avea loc întrecerile de medie și lungă distanță.
”Pentru clubul nostru și pentru Câmpina este nu numai o mare onoare, ci și cel mai important eveniment sportiv de nivel internațional pe care îl organizăm. Se anunță un număr de peste 300 de sportivi din întreaga lume, inclusiv din Brazilia, Mexic și Japonia, care vor veni la Câmpina, se vor caza, vor mânca aici și vor avea ocazia și să ne descopere orașul.  Cred că va fi un excelent prilej pentru a populariza acest sport și mai mult în rândul câmpinenilor și țin să mulțumesc autorităților locale pentru sprijin și cooperare, astfel încât această competiție să fie una la superlativ”, ne-a declarat Mihai Tudorache, președintele Clubului Sportiv OK Silva Câmpina.
Vom reveni cu mai multe detalii în apropierea startului competiției.


29 Jan 2023 11:42 2917 vizualizari



Comentarii






215 vizualizari 25 Apr 2024 20:27 Week-end plin pentru handbalistele de la CS Câmpina

Week-end plin pentru handbalistele de la CS Câmpina

Ambele echipe feminine de handbal ale CS Câmpina, pregatite de Daniel Vasile - pentru nivelul juniorilor III, respectiv, Denisa Toma - la juniori IV, sunt angrenate la acest sfâr?it de saptamâna în competi?ii oficiale.

citeste mai mult
489 vizualizari 25 Apr 2024 19:00 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1881 vizualizari 21 Apr 2024 20:53 Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

citeste mai mult
2198 vizualizari 21 Apr 2024 13:10 Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV