Grav accident pe DN1, la Movila Vulpii. O tânără a murit!

Actualitate (Categoria articolului)

UPDSATE, ora 21.45 - Poliția anunță că traficul a revenit la normal. De asemenea, se confirmă informația potrivit căreia tânăra care a decedat este din Câmpina.
UPDATE, ora 19.34 - Poliția informează că pe sensul Ploiești - Câmpina se circulă restricționat, alternativ pe sensul Câmpina - Ploiești și pe banda de stocaj la stânga în intersecție.
UPDATE, ora 19.25 - Cele două persoane rănite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Luni seară, în jurul orei 18.45, pe DN1 la Movila Vulpii, a avut loc un accident de circulație cu urmări grave. O fată de 17 ani a murit, iar alte două persoane sunt rănite - un băiat de 19 ani cu politraumatisme și un bărbat de 35 de ani cu traumatism toracic și de șold.

Accidentul s-a produs în zona Lido Gârbea, două autoturisme ciocnindu-se frontal, pe sensul Ploiești - Câmpina, sens care la acest moment este blocat complet. În urma impactului violent, una dintre mașini a fost aruncată pe câmp, unde s-a răsturnat, în aceasta aflându-se și fata de 17 ani care și-a pierdut viața și care, din primele informații, se pare că este din Câmpina.
Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă, două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, o autospecială de transport personal și victime multiple, în total 26 de pompieri militari. De asemenea, la fața locului se află și echipaje de Poliție, care asigură dirijarea circulației și fac primele cercetări privind condițiile producerii acestui accident grav. Vom reveni.

(Foto - cu caracter ilustrativ)

11658 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Radu 21.11.2018 21:23 Condoleante familiei!!poate o să le prezinte si agentii de la poliția rutieră din Câmpina care au ignorat de atita timp felul de a conduce a dl iancu ;agresiv si sfidător,care noaptea la control de rutină nu este oprit niciodată...saluta cu flash-uri iar noi restul suntem opriți de 3-4 ori in 1-2 ore

Actualitate

2934 vizualizari
12 iul. 2020 12:11

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată în Prahova de duminică, ora 18.00, până luni, ora 2.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis în urmă cu puțin timp o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta și în Prahova, în intervalul de duminică, ora 18.00, până luni la ora 2.00.

3104 vizualizari
11 iul. 2020 20:27

Horia Tiseanu beneficiază de o nouă amânare în procesul în care este acuzat de fapte de corupție. Noul termen, în plină campanie electorală

Pe 9 iulie s-a desfășurat al 23-lea termen al procesului în care primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție. Deși procesul se apropie la această primă instanță de final, s-a reușit o nouă amânare, pe portalul oficial al instanțelor din România fiind afișat la motivul amânării ”lipsă apărare”. (foto)

Alte stiri recente

887 vizualizari
13 iul. 2020 07:43

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 13 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2186 vizualizari
12 iul. 2020 14:50

Numărul infectărilor cu COVID-19 crește vertiginos, în timp ce Opoziția tergiversează adoptarea legii privind carantina și izolarea

După ce Curtea Constituțională a decis că măsurile luate împotriva pandemiei de coronavirus sunt neconstituționale, astfel încât statul român a rămas fără instrumentul legal privind obligativitatea carantinării sau izolării cetățenilor, Guvernul a adoptat destul de rapid un alt act normativ prin care redefinește carantina și izolarea. Dar când lucrurile au ajuns în Parlamentul României, inconștiența unora dintre politicieni a bulversat total lucrurile. Pe acest fond, numărul infectărilor cu COVID-19 a crescut vertiginos. La fel și numărul deceselor.... Cine răspunde pentru toate acestea?