Ambulanța Spitalului Voila din Câmpina, implicată într-un accident rutier. Patru persoane au fost rănite

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - În materialul video puteți vedea exact momentul producerii accidentului.

Poliția Municipiului Câmpina a fost sesizată, luni după-amiază, de către Spitalul Municipal Câmpina, că la Camera de Primiri Urgențe a acestei unități medicale au ajuns patru persoane rănite într-un accident rutier. Este vorba despre trei femei și un bărbat. În urma verificărilor efectuate ulterior de polițiști, s-a constatat că accidentul rutier s-a produs la intersecția Bulevardului Carol I cu Strada Pictor Grigorescu, în zona sensului giratoriu de la Fibec. O ambulanță a Spitalului de Psihiatrie Voila, care se îndrepta spre Poiana Câmpina, a lovit trei pietoni care se angajaseră în traversarea străzii, cea de-a patra persoană rănită fiind asistenta medicală care se afla în ambulanță.

Potrivit IJP Prahova, accidentul s-a produs "posibil pe fondul traversării neregulamentare". Cei trei pietoni accidentați au fost urcați în ambulanța care i-a lovit și transportați la Spitalul Municipal Câmpina. Poliția efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor condițiilor în care a avut loc acest accident și pentru luarea măsurilor legale ce se impun.
De la Spitalul Municipal Câmpina, cei trei pietoni accidentați au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. După cum informează purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță, au fost duși la UPU Ploiești o femeie de 66 de ani - care a suferit un traumatism cranio-cerebral cu hematom temporo-parietal, un bărbat de 72 de ani - cu traumatism la glezna stângă și o femeie de 68 de ani - cu traumatism cranio-cerebral și fractură la clavicula stângă.

7968 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

108 vizualizari
20 feb. 2020 13:05

Incredibil! Un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina

În Câmpina, municipiu european al mileniului al III-lea, întâlnim imagini ca cea alăturată, care pare de domeniul irealului. Ne-am uitat de mai multe ori înainte să ne decidem să abordăm acest subiect. Nu ne venea să credem, și, totuși, da, este adevărat, un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina!

1485 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

UPDATE - La ora 13.00, intervenția HidroPrahova s-a încheiat, circulația rutieră pe Bulevardul Carol I, în centrul municipiului, se desfășoară normal.

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția. 

Alte stiri recente

1911 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2411 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.