Ambulanța Spitalului Voila din Câmpina, implicată într-un accident rutier. Patru persoane au fost rănite

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - În materialul video puteți vedea exact momentul producerii accidentului.

Poliția Municipiului Câmpina a fost sesizată, luni după-amiază, de către Spitalul Municipal Câmpina, că la Camera de Primiri Urgențe a acestei unități medicale au ajuns patru persoane rănite într-un accident rutier. Este vorba despre trei femei și un bărbat. În urma verificărilor efectuate ulterior de polițiști, s-a constatat că accidentul rutier s-a produs la intersecția Bulevardului Carol I cu Strada Pictor Grigorescu, în zona sensului giratoriu de la Fibec. O ambulanță a Spitalului de Psihiatrie Voila, care se îndrepta spre Poiana Câmpina, a lovit trei pietoni care se angajaseră în traversarea străzii, cea de-a patra persoană rănită fiind asistenta medicală care se afla în ambulanță.

Potrivit IJP Prahova, accidentul s-a produs "posibil pe fondul traversării neregulamentare". Cei trei pietoni accidentați au fost urcați în ambulanța care i-a lovit și transportați la Spitalul Municipal Câmpina. Poliția efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor condițiilor în care a avut loc acest accident și pentru luarea măsurilor legale ce se impun.
De la Spitalul Municipal Câmpina, cei trei pietoni accidentați au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. După cum informează purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță, au fost duși la UPU Ploiești o femeie de 66 de ani - care a suferit un traumatism cranio-cerebral cu hematom temporo-parietal, un bărbat de 72 de ani - cu traumatism la glezna stângă și o femeie de 68 de ani - cu traumatism cranio-cerebral și fractură la clavicula stângă.

8351 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

3999 vizualizari
05 iul. 2020 18:06

Accident la ieșirea din Câmpina spre DN1. Două persoane, între care un copil de șase ani, au ajuns la spital

1 comentarii

Un accident de circulație a avut loc duminică după-amiază la ieșirea din Câmpina spre DN1, la km 94+700, pe raza comunei Cornu. Din informațiile furnizate de purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, un bărbat de 63 de ani, care se deplasa dinspre Câmpina către DN 1, cu intenția de a vira la stânga, către Ploiești, posibil pe fondul neacordării priorității de trecere, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 31 de ani, care circula pe sensul Ploiești - Brașov.

4712 vizualizari
05 iul. 2020 17:35

Accident pe DN1, la Băicoi. Un autoturism a intrat într-un stâlp, alte două vehicule s-au ciocnit în spatele său

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: ”Din primele verificări, un bărbat în vârstă de 32 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism din direcția Brașov către București, posibil pe fondul oboselii la volan, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a cablurilor electrice. Conducătorul auto a fost transportat la spital. În aceeași zonă, pe sensul de mers menționat, un conducător auto de 62 de ani, pe fondul neatenției, a lovit din spate un auto condus de o femeie, care circula în  fața sa, acesta fiind proiectat într-un alt autovehicul care se deplasa cu viteză redusă. În urma evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului a fost transportată la spital. Cei trei conducători auto implicați în coliziunea față-spate au avut rezultat negativ la testarea cu aparatul etilotest”.
Pe DN1, la km 72, pe raza localității Băicoi, a avut loc duminică după-amiază un accident de circulație în care au fost implicate nu mai puțin de trei autoturisme.

Alte stiri recente

1648 vizualizari
06 iul. 2020 22:17

Diana Constantin, eleva de 10 la Bacalaureat: ”Visez la o carieră în cercetare, în domeniul inteligenței artificiale”

După soluționarea contestațiilor la examenul de Bacalaureat, Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se mândrește cu o nouă elevă cu media 10 - Diana Constantin, absolventă a clasei a XII-a B, profilul Matematică - Informatică, diriginte profesor Natalia Constantin. Este a patra elevă a acestei promoții din cel mai titrat liceu câmpinean, dar și din întreg orașul, care promovează examenul de Bacalaureat cu media 10.

1893 vizualizari
06 iul. 2020 10:02

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 6 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.