Ambulanța Spitalului Voila din Câmpina, implicată într-un accident rutier. Patru persoane au fost rănite

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - În materialul video puteți vedea exact momentul producerii accidentului.

Poliția Municipiului Câmpina a fost sesizată, luni după-amiază, de către Spitalul Municipal Câmpina, că la Camera de Primiri Urgențe a acestei unități medicale au ajuns patru persoane rănite într-un accident rutier. Este vorba despre trei femei și un bărbat. În urma verificărilor efectuate ulterior de polițiști, s-a constatat că accidentul rutier s-a produs la intersecția Bulevardului Carol I cu Strada Pictor Grigorescu, în zona sensului giratoriu de la Fibec. O ambulanță a Spitalului de Psihiatrie Voila, care se îndrepta spre Poiana Câmpina, a lovit trei pietoni care se angajaseră în traversarea străzii, cea de-a patra persoană rănită fiind asistenta medicală care se afla în ambulanță.

Potrivit IJP Prahova, accidentul s-a produs "posibil pe fondul traversării neregulamentare". Cei trei pietoni accidentați au fost urcați în ambulanța care i-a lovit și transportați la Spitalul Municipal Câmpina. Poliția efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor condițiilor în care a avut loc acest accident și pentru luarea măsurilor legale ce se impun.
De la Spitalul Municipal Câmpina, cei trei pietoni accidentați au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. După cum informează purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță, au fost duși la UPU Ploiești o femeie de 66 de ani - care a suferit un traumatism cranio-cerebral cu hematom temporo-parietal, un bărbat de 72 de ani - cu traumatism la glezna stângă și o femeie de 68 de ani - cu traumatism cranio-cerebral și fractură la clavicula stângă.

9252 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1994 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1997 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

835 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

167 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.