CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Invitație la Castel, la "Sărbătoarea celor 2 Iulii"

- Eveniment -

Invitație la Castel, la

Pe 2 iulie 2017, la Castelul "Iulia Hasdeu" din Câmpina, are loc o manifestare cu adevărat culturală. Este vorba despre "Sărbătoarea celor 2 Iulii", eveniment organizat de 27 de ani încoace, neîntrerupt, și dedicat celor două Iulii care au marcat viața savantului Bogdan Petriceicu Hasdeu - soția și fiica.

Este un eveniment care include multe acțiuni și care se desfășoară într-un loc deosebit, poate unul dintre cele mai frumoase din Câmpina - grădina Castelului Hasdeu. Aici vor veni, ca în fiecare an, personalități ale culturii câmpinene și nu numai, oameni interesați de viața și opera lui Hasdeu, de viața și opera genialei sale fiice, de povestea dramatică a acestei familii care a dăruit Câmpinei un castel - templu. Prelegeri, lansări de carte, un moment poetic din opera Iuliei, expoziții de carte și de artă plastică, un spectacol de teatru ("Răzvan și Vidra", în interpretarea actorilor Monica Davidescu, Tomi Cristin și Ovidiu Culcer, alături de care se vor afla și tineri actori de la Teatrul Proiect din Câmpina) și un recital de lieduri susținut de soprana Georgiana Costea, acompaniată la pian de Anca Săftulescu. Toate acestea sunt incluse în programul manifestării de duminică, 2 iulie 2017, ora 11.00, de la Castel. (Programul complet îl aveți atașat acestui articol).
"Sărbătoarea celor 2 Iulii" este un eveniment organizat de directorul Muzeului Memorial "B.P. Hasdeu", Jenica Tabacu, cu sprijinul financiar al Primăriei și Consiliului Local Câmpina.


28 Jun 2017 09:16 5887 vizualizari


Comentarii


433 vizualizari 25 Jun 2024 21:22 ”Sărbătoarea celor 2 Iulii”, un șir de acțiuni de-a lungul unei săptămâni întregi

”Sărbătoarea celor 2 Iulii”, un șir de acțiuni de-a lungul unei săptămâni întregi

Probabil cel mai frumos eveniment de la Castelul ”Iulia Hasdeu”, din Câmpina, este ”Sărbătoarea celor 2 Iulii”, mama și fiica, atât de iubite de savantul Bogdan Petriceicu Hasdeu.

citeste mai mult
952 vizualizari 21 Jun 2024 10:54 Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, începând cu ora 12.00, Liceul Teoretic ”Aurel Vlaicu” Breaza, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Breaza, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și alte instituții din județ, organizează Festivalul - concurs ”Cântec și joc la Breaza”, eveniment cu participare internațională.

citeste mai mult
10966 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
1372 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV