Bărbat de 48 ani din Valea Doftanei, prins băut la volan în Câmpina la... 8 dimineața!

Actualitate (Categoria articolului)

În dimineața zilei de 10 decembrie, în jurul orei 8, polițiștii din Câmpina au oprit pentru control un autoturism care rula pe Calea Doftanei.

La volan se afla un bărbat în vârstă de 48 ani din Valea Doftanei, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând 0,79mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova mai informează că pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2085 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • M.D 11.12.2022 16:24 Vedeti ca Valea Doftanei sunt in top la consumatori.Si Sotrile.

Actualitate

108 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

325 vizualizari
23 mar. 2023 20:58

Mesaj RO-ALERT la Valea Doftanei privind prezența unui urs în zonele populate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru a semnala prezența unui urs în zonele populate. 

Alte stiri recente

102 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.

50 vizualizari
23 mar. 2023 20:01

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.