Ultima rectificare bugetară din 2017. Direcția de Finanțe a trimis Câmpinei 1,12 milioane lei

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina s-a întrunit, seara trecută, în ședință extraordinară pentru a aproba ultima rectificare bugetară a anului. O rectificare necesară pentru introducerea în bugetul local a banilor trimiși de Direcția Generală a Finanțelor Publice Prahova pe 22 decembrie.

Este vorba despre suma de 1.122.000 lei din cotele defalcate din TVA pentru finanțarea cheltuielilor salariale la unitățile de învățământ. După cum știți, în lunile octombrie și noiembrie, de la Direcția de Finanțe nu au venit suficienți bani pentru salariile profesorilor, diferențele fiind plătite de la bugetul local. În noiembrie s-au alocat bani pentru salariile aferente lunii octombrie, iar la începutul lunii decembrie, tot prin rectificare bugetară, s-a dat diferența de bani pentru cheltuielile de personal din noiembrie. Acum, practic, Primăria Câmpina își recuperează de la Direcția de Finanțe banii alocați pentru salariile cadrelor didactice.
La o singură unitate de învățământ din Câmpina s-a mai solicitat o suplimentare de 17.000 lei pentru acoperirea diferențelor salariale aferente lunii noiembrie 2017 - Colegiul Tehnic "Constantin Istrati". S-a aprobat alocarea acestor bani, iar restul sumei rămâne la bugetul local. Totuși, 27 decembrie a fost ultima zi din 2017 când s-au mai putut face plăți prin Trezorerie.

3205 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

7 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

956 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.

Alte stiri recente

1147 vizualizari
05 iun. 2023 15:20

Programul handbalistelor de la CS Câmpina la turneul final de la Suceava

Turneul final al Campionatul Național de Handbal Feminin pentru Juniori IV se desfășoară în perioada 7-11 iunie, la Suceava. La turneul final la care participă cele mai bune 16 echipe din țară se află și CS Câmpina, antrenor Daniel Vasile.

1461 vizualizari
05 iun. 2023 14:03

Fotbal în Prahova. La mijlocul săptămânii au loc semifinalele Cupei și o restanță

La mijlocul acestei săptămâni, în fotbalul prahovean sunt programate mai multe partide. Este vorba de semifinalele fazei județene a Cupei României, dar și o restanță din campionat. Iată programul complet al acestor meciuri și delegările: