CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

- Politică -

Reamenajarea zonei Fântâna cu Cireși, una dintre prioritățile lui Bogdan Ene și Alianței Dreapta Unită

Una dintre prioritățile incluse în programul electoral al candidatului Alianței Dreapta Unită (USR - PMP - Forța Dreptei) la funcția de primar al municipiului Câmpina, Bogdan Ene, precum și a întregii alianțe este reamenajarea zonei de agrement Fântâna cu Cireși.

Locul preferat de câmpineni pentru ieșirile la ”iarbă verde”, Fântâna cu Cireși a fost ignorată, din păcate, ani la rând, de administrația locală. Acum, Bogdan Ene își propune readucerea acestei zone în prim-planul câmpinenilor. ”Sunt multe lucruri de făcut la Fântâna cu Cireșu. Și enumăr doar câteva: curățarea vegetației și a albiei pârâului care străbate zona, refacerea scenei vechi în vederea desfășurării de spectacole cu public pe timpul verii, cooptarea de întreprinzători locali și asigurarea pentru aceștia a unor spații unde să-și poată desfășura activitatea, amenajarea unei zone speciale pentru grătare, amplasarea de foișoare pentru confortul oamenilor, crearea unui loc de joacă pentru copii, organizarea de concerte și acțiuni culturale pe timpul verii, cu posibilitatea de a se organiza aici Zilele Câmpinei, exploatarea frumuseții naturale a dealului Muscel prin realizarea de piste și trasee pentru biciclete, atragerea unor investitori în vederea realizării unui parc tematic cu tiroliană, sanie pe șină, prin parteneriat public - privat. Sunt doar câteva dintre ideile pentru această zonă superbă a Câmpinei, pe care va trebui neapărat s-o readucem la valoarea și potențialul ei”, a afirmat Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită (USR - PMP - Forța Dreptei) la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Material electoral realizat la comanda PMP Prahova, Alianței Dreapta Unită (USR - PMP - Forța Dreptei), CMF 21240022


16 May 2024 20:04 1277 vizualizari


Comentarii


5098 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3945 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1827 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2088 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV