CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Tineretul Poienarii Burchii - Sportul Câmpina 1-3

- Sport -

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Tineretul Poienarii Burchii - Sportul Câmpina 1-3

Sportul Câmpina a jucat, în cadrul etapei a 7-a a Seriei Nord a Superligii B1 Prahova, într-una dintre cele mai... sudice localități din județ, Poienarii Rali, unde a întâlnit formația Tineretul Poienarii Burchii.

Sportul Câmpina a obținut o victorie muncită, în fața unei echipe incomode, mai ales pe teren propriu, cu atât mai mult cu cât gazdele au deschis scorul. Câmpinenii s-au așezat mai bine în teren, au egalat înainte de pauză, în minutul 42, prin Biro. Apoi, în repriza secundă, câmpinenii au gestionat mai bine jocul, au obținut un penalty acordat de arbitrul ploieștean George Taban și transformat de Corneanu, după care C. Constantin, o schimbare inspirată a antrenorului Marius Pălăncianu, la puțin timp după ce a fost introdus pe teren, marchează golul care aduce o victorie muncită, dar totuși, clară a câmpinenilor.
La Poienarii Rali, Sportul Câmpina a evoluat în următoarea formulă: Pop - Horja, Rădulescu, Dogaru, Biro, G. Radu, Vintilă, Coman, Corneanu, Țigănuș, Ioniță. Au mai jucat: Dinică, C. Constantin, Dr. Petre. Antrenor: Marius Pălăncianu.
La finalul etapei a 7-a, Sportul Câmpina ocupă locul 3, cu 12 puncte. Runda viitoare, duminică, 15 octombrie, Sportul Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Progresul Aluniș, ocupanta locului 4 în clasament.


08 Oct 2023 21:55 2235 vizualizari


Comentarii






Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
107 vizualizari 21 May 2024 07:06 Liga A Prahova, etapa a 31-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 31-a. Programul și delegările

Asociația Județeană de Fotbal Prahova a programat jocurile etapei a 31-a din Liga A în zi de mare sărbătoare creștină - Sf. Constantin și Elena. Adică, marți, 21 mai, de la ora 18.00. Iată programul complet și delegările:

citeste mai mult
1049 vizualizari 19 May 2024 20:11 Două valoroase medalii pentru atletismul câmpinean la Internaționalele României de la Craiova

Două valoroase medalii pentru atletismul câmpinean la Internaționalele României de la Craiova

La Craiova, pe arena care poartă numele lui Nicolae Mărășescu, a avut loc sâmbătă și duminică o importantă competiție de atletism - Campionatele Internaționale ale României, la startul căroa s-au aflat și câțiva sportivi câmpineni.

citeste mai mult
1381 vizualizari 19 May 2024 13:31 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - CS Șotrile 1-0

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - CS Șotrile 1-0

Un meci de luptă ar fi sinteza partidei dintre Sportul Câmpina și CS Șotrile, care a avut loc duminică dimineață în cadrul Seriei Nord a Superligii B1 Prahova.

citeste mai mult
2610 vizualizari 19 May 2024 13:22 Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Runda cu numărul 30 din Liga A Prahova a început sâmbătă dimineață și s-a încheiat duminică.  Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV