CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Parcare pe locul actualului bazar din Câmpina? Deocamdată abia se pregătește proiectarea pentru demolarea fostului WC public

- Actualitate -

Parcare pe locul actualului bazar din Câmpina? Deocamdată abia se pregătește proiectarea pentru demolarea fostului WC public

De mai bine de zece ani, administrația câmpineană vorbește despre realizarea unei parcări pe locul actualului bazar din spatele Pieței Centrale. Un subiect inclus în pliante în aproape toate campaniile electorale din 2008 încoace. Ba chiar, în 2010, s-au alocat 15.000 lei de la bugetul local pentru realizarea unui studiu de fezabilitate în vederea construirii unei parcări etajate în spațiul respectiv. Vorbe și hârtii.

În condițiile în care zona centrală a Câmpinei este sufocată de mașini, în condițiile în care în zona pieței este haos, iar locurile de parcare sunt insuficiente, o parcare pe locul actualului bazar ar fi reprezentat o soluție convenabilă, de vreme ce alte spații potrivite chiar nu există. Din păcate, doar s-a vorbit despre asta, că de făcut, nu s-a făcut nimic. Și nici Serviciului de Administrare a Pieței Centrale nu i s-a permis, de teamă ca nu cumva fostul director, Marian Nistor, să candideze la Primărie și să se laude cu respectiva investiție.
Anul acesta, subiectul a revenit în discuție după problemele apărute la Piața Centrală unde, vă reamintim, bugetul de venituri s-a redus considerabil după ce Consiliul Local a decis ca piața să vireze 50% din încasări la bugetul local. Și pentru că se punea problema unor disponibilizări de personal, același Consiliu Local a decis să suplimenteze veniturile Pieței Centrale, prin alocarea unor bani până când va fi realizată parcarea de pe locul actualului bazar și va fi dată în administrarea Pieței Centrale.
Iar acum se face un prim pas... Primăria Câmpina a demarat procedura de achiziție publică pentru întocmirea documentației în vederea "desființării imobilului - fost WC public - de pe Strada I.L. Caragiale, nr.10". Mai exact, se dorește încheierea unui contract de servicii de proiectare pentru întocmirea documentației tehnice, a documentației pentru obținerea de avize și acorduri, a studiilor de specialitate și a expertizei tehnice pentru rezistență și stabilitate în vederea desființării fostului WC public din bazar. Valoarea estimată a contractului - 12.605 lei fără TVA.
Prin urmare, realizarea unei parcări în spatele pieței va începe cu demolarea fostului WC public. Este greu de spus când se va realiza această parcare, pentru că, deocamdată, abia se caută o firmă care să realizeze proiectarea demolării WC-ului.


29 Jul 2019 21:06 5473 vizualizari


Comentarii


  • 05.08.2019 19:52 mihai MIHAI eu am tot trimis o idee de parcare la primarie ,dar cred ca va iesii tot o plotogeala romaneasca fara cap ,adica va fii ca toate parcarile mari din campina . PRIVITI DRAGI CITITORI PARCAREA DE LA SPITALUL MILITAR BRASOV REGINA MARIA si trageti concluzii ! nu se vrea !!!!!
  • 30.07.2019 13:39 Un comunist. Contract pentru Bla Bla Bla demolarea wc.ului.Toti cei de la stat au luat. o razna. Asa ați ajuns.,nici un wc, nu sunteți în stare sa demolat???!!?? O strada care era deja făcută de oameni adevărați) Bobalna), v.au trebuit 10 ani sa o asfaltați și nici acum nu e gata.? Când treci pe lângă Primărie pute a lene, prostie.
  • 30.07.2019 10:47 Enache Gabriela Sa se folosească baniigab alocați in 2010, este cineva responsabil si faptic ? NU,sigur nu,altfel se vedeau si realizări ,nu cârpeli ,ca sa mai. Cheltuim odata,sume necontrolate
  • 30.07.2019 01:24 anonim Ar fi fost ok o parcare etajata macar pana la etajul 1. S-ar rezolva de cateva locuri de parcare.
446 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
1040 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție - s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
265 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
548 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV