Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, face apel la solidaritate, pentru depășirea crizei generată de coronovirus

Actualitate (Categoria articolului)

La scurt timp după ce președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat noile măsuri privind prevenirea răspândirii noului coronavirus, printre care se numără instituirea carantinei aproape totale în țară și ieșirea armatei pe străzi, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, a transmis un mesaj către câmpineni, dar și către cetățenii comunelor din vecinătatea municipiului Câmpina. Un mesaj în care face apel la calm și îi îndeamnă pe oameni să trateze cu maximă responsabilitate situația actuală și să respecte cu strictețe restricțiile stabilite de autorități.

"Dragi părinţi şi bunici, țineţi copiii acasă! Pentru persoanele active: pe cât se poate, mergeţi la serviciu – viaţa trebuie să continue! Respectaţi prevederile ordonanţelor militare şi hotărârile luate de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Câmpina. Persoanele de vârsta a treia: vă rog insistent să rămâneţi acasă! Apelaţi dispeceratul Poliţiei Locale, 0244.332.420 sau Direcţia Asistenţă Socială pentru anunțarea persoanelor de peste  65 de ani fără susţinători. Primăria se va ocupa de aprovizionare şi alte urgenţe. Dacă aveţi probleme de sănătate, vă rog să vă adresaţi cabinetelor medicilor de familie şi doar în cazuri grave să apelaţi la numărul de urgenţă 112. Spitalele, medicii, asistentele şi întreg personalul medical lucrează pentru dumneavoastră! Le mulţumim pentru că se sacrifică pentru comunitate. Cei autoizolaţi, respectaţi cu stricteţe şi responsabilitate perioada şi măsurile impuse!", sunt câteva dintre îndemnurile adresate populației de primarul Horia Tiseanu. (video)
Primarul Câmpinei face apel la cetățeni să nu intre în panică, să urmărească permanent comunicatele Primăriei și să respecte regulile stabilite. "
Dacă vom fi solidari, vom trece peste această provocare cu bine! Doamne ajută!”, își încheie mesajul primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu. (video)

4573 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

735 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în acre au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

806 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

1 comentarii

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.

Alte stiri recente

640 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

437 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările: