Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, face apel la solidaritate, pentru depășirea crizei generată de coronovirus

Actualitate (Categoria articolului)

La scurt timp după ce președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat noile măsuri privind prevenirea răspândirii noului coronavirus, printre care se numără instituirea carantinei aproape totale în țară și ieșirea armatei pe străzi, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, a transmis un mesaj către câmpineni, dar și către cetățenii comunelor din vecinătatea municipiului Câmpina. Un mesaj în care face apel la calm și îi îndeamnă pe oameni să trateze cu maximă responsabilitate situația actuală și să respecte cu strictețe restricțiile stabilite de autorități.

"Dragi părinţi şi bunici, țineţi copiii acasă! Pentru persoanele active: pe cât se poate, mergeţi la serviciu – viaţa trebuie să continue! Respectaţi prevederile ordonanţelor militare şi hotărârile luate de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Câmpina. Persoanele de vârsta a treia: vă rog insistent să rămâneţi acasă! Apelaţi dispeceratul Poliţiei Locale, 0244.332.420 sau Direcţia Asistenţă Socială pentru anunțarea persoanelor de peste  65 de ani fără susţinători. Primăria se va ocupa de aprovizionare şi alte urgenţe. Dacă aveţi probleme de sănătate, vă rog să vă adresaţi cabinetelor medicilor de familie şi doar în cazuri grave să apelaţi la numărul de urgenţă 112. Spitalele, medicii, asistentele şi întreg personalul medical lucrează pentru dumneavoastră! Le mulţumim pentru că se sacrifică pentru comunitate. Cei autoizolaţi, respectaţi cu stricteţe şi responsabilitate perioada şi măsurile impuse!", sunt câteva dintre îndemnurile adresate populației de primarul Horia Tiseanu. (video)
Primarul Câmpinei face apel la cetățeni să nu intre în panică, să urmărească permanent comunicatele Primăriei și să respecte regulile stabilite. "
Dacă vom fi solidari, vom trece peste această provocare cu bine! Doamne ajută!”, își încheie mesajul primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu. (video)

3218 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1179 vizualizari
29 mar. 2020 22:30

Cele patru ordine emise de Raed Arafat pentru sistemul medical în perioada stării de urgență

Ministrul secretar de stat Raed Arafat a prezentat situația existentă duminică seara, în România, în privința pandemiei de coronavirus: 1,815 cazuri confirmate de infectare, 206 persoane vindecate, 43 decese, 770 persoane internate, dintre care 52 la Terapie Intensivă. De asemenea Raed Arafat a anunțat că a emis patru ordine ale comandantului acțiunii privind unele reguli pentru personalul medical și privind înființarea unui nou spital militar de campanie la Constanța.

1408 vizualizari
29 mar. 2020 21:46

Principalele prevederi Ordonanței Militare nr.4: plafonarea prețurilor la utilități, sarcini noi pentru administrațiile locale, amenzi mai mari pentru nerespectarea măsurilor stabilite

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat duminică seară prevederile Ordonanței Militare nr.4/2020, emisă chiar astăzi și care urmează să fie publicată în Monitorul Oficial. Vă prezentăm în continuare principalele prevederi ale noului act normativ, cu precădere cele care interesează direct populația.

Alte stiri recente

1 vizualizari
30 mar. 2020 09:38

Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se ”trăiește” pandemia de coronavirus în... Zaragoza, Spania

În urma tot mai multor mesaje ale unor cititori, inclusiv din afara țării, prezentăm, în serial, modul în care simt, trăiesc, înfruntă pandemia de coronavirus câmpineni aflați peste hotare. Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se "trăiește" pandemia de coronavirus în orașul tău, aceasta este denumirea noului serial care va cuprinde povești adevărate, triste, dar adevărate, de la rude, prieteni (reali sau doar virtuali), cunoscuți, apropiați, oameni care se află departe de Câmpina și care au dorit să spună, să comunice, să transmită, într-un fel sau altul, mesaje celor de acasă. Dacă sunteți într-o asemenea situație sau cunoașteți câmpineni aflați în afara granițelor și care vor să ne spună cum se simte pandemia de coronavirus în orașul lor, îi așteptăm să ne transmită gândurile lor pe pagina noastră de Facebook - CampinaTV sau la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com.

9 vizualizari
30 mar. 2020 09:09

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 30 martie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.