Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, face apel la solidaritate, pentru depășirea crizei generată de coronovirus

Actualitate (Categoria articolului)

La scurt timp după ce președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat noile măsuri privind prevenirea răspândirii noului coronavirus, printre care se numără instituirea carantinei aproape totale în țară și ieșirea armatei pe străzi, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, a transmis un mesaj către câmpineni, dar și către cetățenii comunelor din vecinătatea municipiului Câmpina. Un mesaj în care face apel la calm și îi îndeamnă pe oameni să trateze cu maximă responsabilitate situația actuală și să respecte cu strictețe restricțiile stabilite de autorități.

"Dragi părinţi şi bunici, țineţi copiii acasă! Pentru persoanele active: pe cât se poate, mergeţi la serviciu – viaţa trebuie să continue! Respectaţi prevederile ordonanţelor militare şi hotărârile luate de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Câmpina. Persoanele de vârsta a treia: vă rog insistent să rămâneţi acasă! Apelaţi dispeceratul Poliţiei Locale, 0244.332.420 sau Direcţia Asistenţă Socială pentru anunțarea persoanelor de peste  65 de ani fără susţinători. Primăria se va ocupa de aprovizionare şi alte urgenţe. Dacă aveţi probleme de sănătate, vă rog să vă adresaţi cabinetelor medicilor de familie şi doar în cazuri grave să apelaţi la numărul de urgenţă 112. Spitalele, medicii, asistentele şi întreg personalul medical lucrează pentru dumneavoastră! Le mulţumim pentru că se sacrifică pentru comunitate. Cei autoizolaţi, respectaţi cu stricteţe şi responsabilitate perioada şi măsurile impuse!", sunt câteva dintre îndemnurile adresate populației de primarul Horia Tiseanu. (video)
Primarul Câmpinei face apel la cetățeni să nu intre în panică, să urmărească permanent comunicatele Primăriei și să respecte regulile stabilite. "
Dacă vom fi solidari, vom trece peste această provocare cu bine! Doamne ajută!”, își încheie mesajul primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu. (video)

3712 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

549 vizualizari
19 sept. 2020 15:22

Parcometrele din centrul Câmpinei au devenit funcționale

”De ce nu sunt încă funcționale parcometrele din zona centrală a Câmpinei?”, am întrebat la Primăria Câmpina în urmă cu aproximativ trei săptămâni, atun ci când parcometrele erau deja instalate de mai bine de o lună. ”Pentru punerea în funcțiune a parcometrelor va fi nevoie mai întâi de aprobarea unui regulament de funcționare a acestora, printr-o hotărâre a Consiliului Local”, a fost răspunsul Primăriei Câmpina.

567 vizualizari
19 sept. 2020 14:00

Circulația rutieră pe un tronson al Străzii Republicii, din Câmpina, este închisă până pe 25 septembrie

Circulația rutieră pe Strada Republicii, din zona centrală a municipiului Câmpina, se desfășoară cu dificultate de ceva vreme, din cauza lucrărilor din zonă. Acum, Primăria Câmpina a anunțat închiderea completă a circulației pe uin segment al acestei străzi, termenul pentru redeschiderea tronsului respectiv fiind 25 septembrie.

Alte stiri recente

2 vizualizari
19 sept. 2020 18:30

Performanță excepțională. Andreea Lungu, vicecampioană balcanică de seniori la aruncarea discului

Andreea Lungu, sportiva din Poiana Câmpina, legitimată la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenată de Mihaela Marin, a încheiat sezonul cu o performanță de excepție - titlul de vicecampioană balcanică de seniori în proba de aruncarea discului, cu o aruncare de 50,15m, noul record personal, fiind pentru prima dată în cariera ei când tânăra sportivă reușește să arunce discul la peste 50 metri.

11 vizualizari
19 sept. 2020 17:55

Doi tineri care au ales să nu stea deoparte - Alex Ferariu și Alexandra Bran, candidații PMP la Primăria Breaza, respectiv Consiliul Local Breaza

Alexandra Bran și Alex Ferariu sunt doi tineri care au ales să nu stea deoparte, să se implice în viața comunității în care trăiesc, să caute, să găsească și să pună în aplicare cele mai bune soluții pentru a schimba în bine soarta orașului în care locuiesc - Breaza. Alex Ferariu este candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Breaza, iar Alexandra Bran, viceprimar în funcție, candidează din partea PMP la Consiliul Local Breaza.