O cratiță uitată pe foc la blocurile de la Notariate, din Câmpina, a dus la intervenția pompierilor

Actualitate (Categoria articolului)

Agitație mare în zona Notariatelor din Câmpina, adică la intersecția Bulevardului Carol I cu Strada 1 Decembrie 1918. Două autospeciale de intervenție ale ISU, o ambulanță SMURD, mașini de la Poliția Națională și Poliția Locală, toate se înghesuiseră în zona intersecției amintite, cât să permită și desfășurarea traficului destul de aglomerat în jurul orei 17.15.

Ce s-a întâmplat? O persoană de la un bloc din zonă a sunat la 112 văzând că de la fereastra unei bucătării de la etajul 1 ieșea un fum destul de amenințător. O doamnă lăsase o cratiță pe foc și... plecase în oraș! Pompierii au intrat pe geam și au lichidat în câteva minute sursa fumului gros. Nu a fost un incendiu propriu-zis, cu flacără deschisă, ci a fost doar o degajare de fum. Nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale considerabile. Cratița nu a mai putut fi salvată!

5749 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1812 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1818 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

629 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

136 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.