O cratiță uitată pe foc la blocurile de la Notariate, din Câmpina, a dus la intervenția pompierilor

Actualitate (Categoria articolului)

Agitație mare în zona Notariatelor din Câmpina, adică la intersecția Bulevardului Carol I cu Strada 1 Decembrie 1918. Două autospeciale de intervenție ale ISU, o ambulanță SMURD, mașini de la Poliția Națională și Poliția Locală, toate se înghesuiseră în zona intersecției amintite, cât să permită și desfășurarea traficului destul de aglomerat în jurul orei 17.15.

Ce s-a întâmplat? O persoană de la un bloc din zonă a sunat la 112 văzând că de la fereastra unei bucătării de la etajul 1 ieșea un fum destul de amenințător. O doamnă lăsase o cratiță pe foc și... plecase în oraș! Pompierii au intrat pe geam și au lichidat în câteva minute sursa fumului gros. Nu a fost un incendiu propriu-zis, cu flacără deschisă, ci a fost doar o degajare de fum. Nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale considerabile. Cratița nu a mai putut fi salvată!

5442 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2086 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4325 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1859 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2417 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.