Daniel Ioniță: "PDL mi-a oferit un loc călduț pe lista lor de candidați"

Politică (Categoria articolului)

Președintele ALDE Câmpina, Daniel Ioniță, consilier local și candidat la funcția de primar al municipiului, a afirmat că i s-a propus să treacă la PDL și chiar i s-a oferit un loc pe lista pentru Consiliul Local, dar a refuzat categoric oferta. 

Când spune PDL, Ioniță se referă de fapt la actualul PNL, dar folosește această denumire pentru că "Adevărații liberali sunt în ALDE. Iar eu din ALDE nu plec chiar dacă ar fi să rămân singurul membru și să mă votez singur la alegrile locale!". Afirmația a fost făcută la întâlnirea de ieri a membrilor și simpatizanților ALDE Câmpina cu copreședintele partidului - Călin Popescu Tăriceanu.

7327 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Roxana 16.05.2016 08:26 Tiseanu le-a spus liberalilor ca s-a consultat cu Guran la intocmirea listei pentru Consiliul Local. Tot Guran i-o fi sugerat lui Tiseanu si sa-l ia pe lista lor?

Politică

691 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.

765 vizualizari
26 sept. 2023 08:31

Șanse mari ca PNL să încheie o colaborare cu PMP. Ce ar putea însemna acest lucru la Câmpina?

5 comentarii

Scena politică se pregătește, mai ales la nivel național, cu o intensitate din ce în ce mai crescută, de anul 2024, un an cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Alte stiri recente

237 vizualizari
03 oct. 2023 22:03

Pe Strada Victoriei, refacerea unui colț de parcare a generat multe discuții, nemulțumiri, dar și... semne de întrebare

Strada Victoriei din Câmpina este una micuță, întortocheată, printre mai multe blocuri. Pornește din Strada Ana Ipătescu și se înfundă în spatele blocurilor de pe Bulevardul Carol I, până în intersecția cu Strada Maramureș.

104 vizualizari
03 oct. 2023 21:25

Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, vicecampion european la veterani în proba de 2.000m obstacole

La Pescara, în Italia, au avut loc Campionatele Europene de Atletism pentru veterani. Din România a fost prezent și Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, multiplu medaliat la întreceri de atletism rezervate veteranilor, în diverse probe.