CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Daniel Ioniță: "PDL mi-a oferit un loc călduț pe lista lor de candidați"

- Politică -

Președintele ALDE Câmpina, Daniel Ioniță, consilier local și candidat la funcția de primar al municipiului, a afirmat că i s-a propus să treacă la PDL și chiar i s-a oferit un loc pe lista pentru Consiliul Local, dar a refuzat categoric oferta. 

Când spune PDL, Ioniță se referă de fapt la actualul PNL, dar folosește această denumire pentru că "Adevărații liberali sunt în ALDE. Iar eu din ALDE nu plec chiar dacă ar fi să rămân singurul membru și să mă votez singur la alegrile locale!". Afirmația a fost făcută la întâlnirea de ieri a membrilor și simpatizanților ALDE Câmpina cu copreședintele partidului - Călin Popescu Tăriceanu.


15 May 2016 19:36 7406 vizualizari



Comentarii






  • 16.05.2016 08:26 Roxana Tiseanu le-a spus liberalilor ca s-a consultat cu Guran la intocmirea listei pentru Consiliul Local. Tot Guran i-o fi sugerat lui Tiseanu si sa-l ia pe lista lor?
1413 vizualizari 24 Apr 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
557 vizualizari 24 Apr 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
1982 vizualizari 22 Apr 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
1792 vizualizari 22 Apr 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV